igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To feb 17, 2004 2:46 pm

OK, dons sm še enkrat slišu Natalijin komad pa je res kr neki. Kr mal razočaran, čeprov oblekco je mela pa še bol strgano kot na koncertu ob 70-letnici Robežnika (na TV bo ta vikend). Ja men je ona tak cukr, bi kr bil un mulc/reper po katerem se je obešala.

Men je pa Karlevša nagravžna, kot malo manj pretirana Lola Ferrari (RIP). :(

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe To feb 17, 2004 3:26 pm

Mare9mm je napisal/-a:
Nixxon je napisal/-a:Še moje mnenje:
Zmagat bi mogla Natalija. Mogoče ni njen najboljši komad, pa vseen. Kdaj smo pa še poslal najboljši komad. :lol:

Sorry, tud s tem se ne strinjam. Komad je bil totalno beden, ne vem a sem bol čakal na tej prireditvi al na predizboru da ji bo pol obleke stran padel

:twisted: 1000% Resnica :pivo :pivo :pivo :pivo :pivo :pivo :pivo :pivo
ZADETEK :DDD :DDD :DDD

Drugače pa mislim, čeprav nisem navijal za platine, da je bla publika zelo "balkansko"(hrvaško) neobzirna, nesramna, saj na koncu bi lahko zmagovalcem zaploska, ne pa da sem se počutil kot da gledam kako fuzbalersko tekmo :x :x :x :x :x :x :x

Mislim to me je pa razpizdlo do konca, kot neki butli, neizobraženi, so na koncu izpadli

Uporabniški avatar
Mtej
Nov uporabnik

Kraj: novo mesto

Napisal/-a Mtej To feb 17, 2004 7:50 pm

BaSe je napisal/-a:
Mare9mm je napisal/-a:
Nixxon je napisal/-a:Še moje mnenje:
Zmagat bi mogla Natalija. Mogoče ni njen najboljši komad, pa vseen. Kdaj smo pa še poslal najboljši komad. :lol:

Sorry, tud s tem se ne strinjam. Komad je bil totalno beden, ne vem a sem bol čakal na tej prireditvi al na predizboru da ji bo pol obleke stran padel

:twisted: 1000% Resnica :pivo :pivo :pivo :pivo :pivo :pivo :pivo :pivo
ZADETEK :DDD :DDD :DDD

Drugače pa mislim, čeprav nisem navijal za platine, da je bla publika zelo "balkansko"(hrvaško) neobzirna, nesramna, saj na koncu bi lahko zmagovalcem zaploska, ne pa da sem se počutil kot da gledam kako fuzbalersko tekmo :x :x :x :x :x :x :x

Mislim to me je pa razpizdlo do konca, kot neki butli, neizobraženi, so na koncu izpadli

Se čist s tabo strinjam-
pišuka lani so pa tistim pedrom ploskal pa kva še use!??
drgač pa mi je bla dobra monika pa alja pa neka blonda diona :D

Uporabniški avatar
PIKI
Novinec

Kraj: Izlake

Napisal/-a PIKI To feb 17, 2004 8:15 pm

po moje j zmagu kr uredi kumad....natalija itak nima štime za petje, sploh!! neki diha ke u mikrofon..
pa sej ni važn kdo je zmagu...publika je bla res slabi k balkanska...pa se majo za pametne... :cry: :cry:

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Pe feb 20, 2004 12:38 am

sej je tud zmagovalka bl balkanskega izvora :roll: tko da, zaka se nebi še publika tak obnašala :D
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov