PJANO

teli zajci so u radolc čez cesto letal... jest k sm šu s punco po kolega u radolco so ns ustavl pa okol avta skakal... :PPacek je napisal/-a:u pubu u radolc sm biu jez blo noro kr naenkrat uleti notr ene 20 zajcov =)) sm se hotu it lovca pa 3 tipi z motorko tapravo pa uzgejo motorko sred puba sm mislu da bo kerga zarezovnajbolse so ble pa moje susolke
15 medicinskih sester u uniformah Busty Nurses cel pub je mu
![]()
just_in je napisal/-a:teli zajci so u radolc čez cesto letal... jest k sm šu s punco po kolega u radolco so ns ustavl pa okol avta skakal... :PPacek je napisal/-a:u pubu u radolc sm biu jez blo noro kr naenkrat uleti notr ene 20 zajcov =)) sm se hotu it lovca pa 3 tipi z motorko tapravo pa uzgejo motorko sred puba sm mislu da bo kerga zarezovnajbolse so ble pa moje susolke
15 medicinskih sester u uniformah Busty Nurses cel pub je mu
![]()
to ta motorko sm pa tud slišu ja... pa u pubu u radolc so bli baje eni 3je kekci s harmonkam, pa baje da so prov hud party nardil... akva... neki pravjo... :P bohved ko bo ju3 :P
Bel-Tirid je napisal/-a:Jest sm biv isto v Trohi, sam skoda k si slikov sm biv nek v rocku ala faraon.
Imu sm masko cez celo glavo in podalsane roke ( dobra maska) v trohi sm se guzvov do pjače pridem sam vn 1 deci svica v maski.
Kr zmrazi me k pomislm
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov