Gre se za ta avto; http://www.carsforsale.com/used_cars_fo ... 4777473_51
Da Vam prvo malo povem o cem se gre; Jaz in moj prijatelj sva stara 15 let in se dosti krat pogovarjava o najinih "sanjskih" avtomobilih, jaz sanjam o kaksnem Nemskem
Audi-ju A6 ali A8 on pa stalno sanja o Ameriski Dodge Charger-ih, in sva se tako zapletla v pogovor. On bi rad v tistem avtu (zgornji link) spremenil menjalnik iz avtomatskega v ročnega, rad bi noter vsadil namestu tega motora enega 7.0 hemi-ja ter bi ga prebarval, zraven sem se jaz dodal seveda bencin od Dallas-a do morja, shipping in bencin od kaj pa vem, recimo hamburga do Ljubljane. Zdaj avto stane 22.000€ zraven bi se pa on dodal nov motor, spremenil menjalnik ter prebarval z kaksnim paint job-om + shipping in bencin. Jaz trdim, da bi to skupaj na koncu plačal najmanj 45.000€ evrov za avto ali več, on pa trdi, da bi to bilo dosti manj, mogoče 30.000€. Koliko stane shipping čez atlantik? Koliko bi bila okvirna cena za takšen projekt?
Koliko bi stalo na leto vzdržćevanje takšnega avtomobila - gume, zavarovanje, registracija, bencin? jaz sem trdil okoli 15.000€ na leto najmanj, on pa pravi okoli 2-5.000€ letno.
Prosim, da mi kdo pomaga, ker ko začnem govorit o cenah vsi vedno govorijo da bluzim pa se mi zdi da govorim vredu stvari bazirane po statistikah, ki sem jih prebral po internetu ali televiziji
Hvala lepa za pomoč