igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

NBA in NHL online liga

Napisal/-a Sale So mar 20, 2004 4:00 pm

No spet bom malo težil s temle :-P , ker se nam je v preteklosti s tega foruma pridružilo že kar precej resnih gejmerjev (Serđo, Yugo, Maky,...), torej se tudi tu najde populacija, ki jo kaj takega zanima.

Na Špil Kamri smo prenovili strani - sicer še ni vse dokončano ampak počasi dobiva končno podobo.

Če kogarkoli bolj podrobno zanima špilanje NBA live 2004, NHL 2004 ali FIFA 2004 v online načinu ne sme spregledati naših strani: ( http://www.spilkamra.sux.org/ )Trenutno imamo pri NBA zelo podrobno vodeno statistiko, pohvalimo pa se lahko tudi z mini e-magazinom. Liga NBA je kar obsežna saj šteje kar 24 ekip. Trenutno pa se zbiramo prijave za ligo NHL 2004 in ligo v FIFA 2004. Malo pobrskajte mogoče najdete kaj zanimivega ;).

Vabljeni.
Slika Slika

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Napisal/-a MapleLeaf So mar 20, 2004 4:41 pm

Imam vse od omenjenih spilov, samo me zanima ce morajo biti originalni?
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale So mar 20, 2004 4:46 pm

renault19 je napisal/-a:Imam vse od omenjenih spilov, samo me zanima ce morajo biti originalni?

Za te lige, ki jih igramo mi so lahko tudi "varnostne" kopije :twisted: - igra se namreč v peer to peer načinu (tako da se igralca povežeta preko IP-jev) in to ne zahteva nikakršnega prijavljanja na kakšne strežnike ipd.
Slika Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY So mar 20, 2004 5:13 pm

to je bolj za zabavni kotiček - MOVED
Slika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov