LOOOL
Pol pa men Hugo_Boss govori da me meče
ccc
:):):):):):):):):):):):):):):):):):)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
HUGO_BOSS je napisal/-a:ni nam lahko, a ne :P seat, ja jst nimam tok nagnusnih k ti
Naj mi en potegne no tko čisto malo po vrhu pa dejte no naj mi ga en potegne
Ah res nam ni lahko.
Ne ne ne Boss ti maš pa res čist nedolžne ej poknu bom od smeha take kravca je čist nedolžna slika ja.
Sam tole kmetico bi pa jst tut mel doma sam da nebi pol skučajno kdaj uporabla molznega stroja sj veš me je dost v hlačah :):):):):):)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
HUGO_BOSS je napisal/-a:drugač pa jst nč ne vem kok maš ti kej v hlačah...
Jah no to bo zmer vedela samo moja punca ej.