igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Mica
Novinec

Kraj: Radenci

Rođendanska želja :)

Napisal/-a Mica Sr apr 14, 2004 12:06 pm

To je pismo, enega izmed bralcev revije Moto Puls. (resnično)

Draga i poštovana redakcija Moto Puls-a !

Sa ovim pismom bi vas zamolio za jednu uslugu. Vaš sam vjerni čitatelj i mogu vam reći da ste vi najbolji časopis. Velik sam ljubitelj motora, i sam imam motor koji nije bog zna što, a to je APN 6, tj. "koza". Ja bi vas molio, ako biste mi vi mogli možda poslati sat, tj. brzinomjer za mjerit brzinu. Možda tražim puno, ali ako to nije u vašim mogućnostima, onda ništa. Ubrzo če mi i rođendan, pa sam mislio,..... Možda će vam se ovo pismo činiti glupo, ali eto, to bih želio. Ako mi i ne ispunite želju, ja ću to prihvatiti, a vi ćete i dalje ostati moj najbolji časopis.

Odgovor redakcije:
Dakle, ovako se dobro već dugo nismo nasmijali. Nemamo brzinomjer, ali šaljemo ti kvalitetno ulje da oboriš brzinski rekord.
S4-'92, 240HP

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName Sr apr 14, 2004 1:22 pm

dragi forumasi.. v ponedeljek imam rojstni dan, pa mam neki malih zelja. pripeljite mi kaksnega veyrona za po avtocesti, kakega maybacha za do trgovine, pa se enega tanovega smarta cabrio za cez poletje. za vsakega pricakujem zraven se eno veliko cisterno frisnega bencina. upam da mi vse zelje izpolnite, avtomobilizem.com bo pa v vsakem primeru se vedno moj najljubsi forum :)

p.s. zadovoljen bom tudi z bmw 645 ci, ce zgoraj nastetih avtov ne bo moc dobiti...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Sr apr 14, 2004 1:26 pm

jst bi pa rad novo led diodo, ker mi je ena pregorela :roll:

:cry
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Sr apr 14, 2004 1:37 pm

dragi forumasi. prosim vas, da NoName-u NE podarite veyrona, ker ga poznam, in vem, da se bo z njim vbil. al pa, no, ce vam je to v interesu... ...ker imam letos rojstni dan, bi si kot rojstnodnevno darilo zazelel tri murcielagote (enga za destruction derby, enga za rezervne dele, pa enga za brezveze, ker je tri pac lepsa stevilka kot dve), vilo na slovenski obalo - repliko Bele hise - s pogledom na morje in garazo za kakih 30, 40 avtomobilov. Poleg teh malenkosti bi imel se aprilio RSV Mille R Factory, predelano za superbike (pac, tak mal, za spanat), Hondo CBR 1000 RR (jah kirc, v dnevno sobo bi si jo postavu), in pa hondo CR 500 (ja, tisto dvotaktno, hrchek powah, s 70 konji). ker vem, da se vam vse to zdi smesno malo, bi mel se tri primerke unga trokolesnika iz muvija Las Vegas Extremes, pa da ne pozabim na prihodnost - se 10 kompletov gum za vsako kripo posebej, placano registracijo vsakega posebej (razen CR - ta bi bil za adrenalinske akcije proti pulcajem), in pa bencinsko crpalko z lastno vrtino in rafinerijo. pa na dirkalisce ne pozabit!! to bi bilo zaenkrat (opa, ZAENKRAT!!!) skoraj vse.

ljubim vas!!!

Zok

pi es: pa dejte mi se uno bejbo iz Las Vegas Extremes, kwa je ze, Jo Jo (slika spodi) prpelat na dom. pa uvedite suznjelastnistvo, da mi ne bo pobegnla!!

Slika
Slika

to je ta trike:

Slika

:lol:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
Mica
Novinec

Kraj: Radenci

Napisal/-a Mica Sr apr 14, 2004 2:35 pm

Zok.... :cry :D :cry
S4-'92, 240HP

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Sr apr 14, 2004 7:11 pm

Ej safran. Jz sem glih prejšn teden dobu za rojstni dan dve take vile ki si jih opisal ....pa ...ajde naj ti bo.... Ena je tvoja. :lol: :lol: :lol: :lol: samo za pivo si mi dolžan.

Aja vila je v Monte Carlu :lol: :lol: :lol: :lol: Še davka ne bo treba plačvat
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr apr 14, 2004 8:18 pm

Fantje, a se vam ne zdi, da zdej pa ze mal pretiravate? :roll: :P :mrgreen:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok Če apr 15, 2004 10:53 am

Daco je napisal/-a:Fantje, a se vam ne zdi, da zdej pa ze mal pretiravate? :roll: :P :mrgreen:

tocno, pozabu sm, poleg GP dirkalisca bi mel se 800 metrov dolg Drag Race Track, karting stezo s kakimi 10imi DMovimi in Polinijevimi Supermototi (unimi tamocnimi, z 12 konji), par gokartov (od 50 do 250 ccm - vse dvotaktno!!), kako formulo kart 250 (una k ma 100 konjev), pa seveda se dve toyoti supri - eno 3.0 biturbo nepredelano za po frisn kruh hodit v trgovino, eno pa, tak, bol na izi predelava, kakih 900 konjev bi blo verjetn ze dost. pa od golfa dizla alternator pa kake 4 kilovate fersterkerije not. seveda bolj za SQ kot za SPL, k***, rad mam muzko, ne sam masaze. :D nadaljne informacije sledijo. :D

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok Po apr 19, 2004 3:12 pm

...aja, pa eno pivo bi se mi zdejle prileglo... :oops:
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 40 gostov