igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
HMX
Novinec

Kraj: Radlje Ob Dravi

Napisal/-a HMX Če maj 13, 2004 8:45 am

__PAJSAR__ je napisal/-a:Jest sem se zdej odloču, da bom vedno, ko bom srečal kak avto na cesti, malo prej zapeljal s ceste in na varnem počakal, da bo šel norec mimo, ker nikol ne veš, kakšno napako bo naredu. Potem, ko bo šel mimo, pa si bom oddahnil in se odpeljal naprej......

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Še dobro da si se tak odločil. Mi te podpiramo... :roll:

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Napisal/-a gerchy Če maj 13, 2004 9:03 am

Vidim, da velika vecina se kar ne dojame, kaj se resnicno dogaja na nasih cestah. V bistvu, ce clovek preleti podpise vecine na tem forumu, mu je v nekaj sekundah jasno, na kaksnem nivoju je miselnost in zavest, sploh kar se tice varnosti in ustreznosti.

Najprej, se enkrat, clovek z BMWjem res sodi na zaprta cestisca. Problem se nahaja (tudi) drugje.

Koliko od vas ima avtomobil "urejen" (beri: predelan, glede na to, da je to dandanes pravcati hit) tako, da lahko zatrdi, da je popolnoma zanesljiv in varen? Ce se samo bezno spomnem prispevka POP TV o drag racih, ki sem ga zgolj slucajno "ujel", se lahko samo se dodatno zgrozim nad pocetjem udelezencev na nasih cestah. Ocitno vasi zamegljeni umi niso sposobni dojeti, da dokler se bo po predpisih vozilo zaradi policajev, dokler se bodo homologacije urejale zgolj zato, da se bo zadostilo zakonskim predpisom, bo varna in defenzivna voznja na nasih cestah bolj izjema kot pravilo.

Ce morda se kdo ne ve, o cem govorim (najbrz ogromno, a? :twisted:), sem to ze omenil v prejsnjem postu.

Pa srecno voznjo ... :con

Jazo
Nov uporabnik

Kraj: Sorica

Napisal/-a Jazo Če maj 13, 2004 9:10 am

Nisem hotel pisat preden si nisem do potankosti ogledal vse tri filmcke ...
In vse debate, ki so napisane ...

Moje mnenje je, da je in voznik in vozilo odlocilnega pomena pri takem podvigu. Ce je sel driftat pri tovornjaku (in to se je lepo videlo, da je imel po diagonali avta med vozilom in tovornjakom enako prostora kot med ograjo in vozilom) Torej, clovek, ki je to delal, VE kaj vozilo zmore, VE kako se vozilo obnasa in tudi VE kdaj se sme in kdaj se ne sme!!!
Tudi jaz poznam t.i. divjake in ravno ti so tisti, zaradi katerih potem nastrada nekdo, ki je s svojim vozilom sposoben tak drift vlect, in se po vasem vse mece v en in isti kos!!! Potem takem so po besedah t.i. nasprotnikov "divjakov" v istem kosu tudi tisti, ki se peljejo z vozilom po dveh kolesih ... ali pa s tovornjakom (traktorjem) po dveh kolesih ... itd ... Norec, divjak, in ne vem kaj se vse, je bil tudi tisti, ki se je v spremstvu policije peljal s svojim vozilom po dveh kolesih po avtocesti ??? Vsaka mu cast, jst bi mu raje roko dal in mu cestital, da imamo v Sloveniji tudi take sposobneze. Upam da mi ne bo kdo zameril, ampak to je to ... ce delas tak podvig, moras imeti prakso, znanje (ki se ga drugace ne dobi kot na pistah in zaprtih prostorih) in zaupanje v vozilo. Eden brez drugega ne gre

LP
jazo

P.S.Ne vse mesat v en in isti kos!
Death Match, 20.9.2003 G.P. Goričan (Hrvaška), 3x, 142.1 dB (5min) SS-WALL, državni prvak CRO 2003
Death Match, 11.10.2003 Gameljne, finale dB Drag, 153.1 dB (5min) SS-WALL, državni prvak SLO 2003

.: dBastards team :.

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Če maj 13, 2004 9:46 am

moj nasledn karambol pri 130 cez rdeco na celovski bom posnel pa dal na net. pajsar gres zravn? mene zanimajo komentarji:) ka me boli falus kaj on zganja na cesti, ce me nasadi, avto mam itak v tank predelan, men je vazno da jaz prezivim...za druge me...hehe..

ka ste kekci.

lp, kr3mn1
...narodni heroj...

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Če maj 13, 2004 10:07 am

Dej, tale forum je tolk bolan, da ga je že kar težko brat...

Sami ekstremno vzorni vozniki. Le škoda, da jih je približno pol še brez izpita in se vozijo okrog z mamico, tukaj so pa najbolj pametni pol.

Brezveze....

Kr3mn1: Ni blema. Sam gremo pit pol.....
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Če maj 13, 2004 10:10 am

__PAJSAR__ je napisal/-a:Dej, tale forum je tolk bolan, da ga je že kar težko brat...

Sami ekstremno vzorni vozniki. Le škoda, da jih je približno pol še brez izpita in se vozijo okrog z mamico, tukaj so pa najbolj pametni pol.

Brezveze....

Kr3mn1: Ni blema. Sam gremo pit pol.....

tko k u zadnjo. v KMSja do jutra..

lp, kr3mn1

PS. spet bomo pijani
...narodni heroj...

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Če maj 13, 2004 10:28 am

A3turbo nisem jaz tisto cvilo!!!!! :lol:

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR Če maj 13, 2004 10:34 am

Tudi če en ovink peljeeš 100x lepo ni rečeno da ga boš tudi v stoprvo pelju tako. Lahko te fukne vn. Al zaradi tega al zaradi unga, nikoli ne veš. Pajsar za vzorne voznike se nimamo ne samo lokacija tega norenja ni niti malo primerna. Drugači pa lepo speljano in verjamem da voznik obvlada...

Uporabniški avatar
HMX
Novinec

Kraj: Radlje Ob Dravi

Napisal/-a HMX Če maj 13, 2004 10:44 am

Administratorji: ali ima ta forum IGNORE funkcijo? Mislim, da bi
bila počasi potrebna.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če maj 13, 2004 11:49 am

ok... še par žaljivih postov čez tega človeka ali čez vas en drugega, bo ta tema zaklenjena učuba!

vemo, da ni prav naredil, vemo da to pa to pa ono, ampak ne se mi kregat

posexajte si mamice pa vse ostalo kaj vam pade na pamet od žličke za sladoled dalje po PM (private message)
Slika

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Če maj 13, 2004 12:18 pm

RegY je napisal/-a:ok... še par žaljivih postov čez tega človeka ali čez vas en drugega, bo ta tema zaklenjena učuba!

vemo, da ni prav naredil, vemo da to pa to pa ono, ampak ne se mi kregat

posexajte si mamice pa vse ostalo kaj vam pade na pamet od žličke za sladoled dalje po PM (private message)

HAHAHAHAHAHAHA :EE :EE

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Če maj 13, 2004 12:19 pm

jst se pa vzdrzim komentarjev :P

da ne bom koga po nepotrebnem zalu :lol:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
georg
Novinec

Napisal/-a georg Če maj 13, 2004 12:50 pm

fak ej :shock: ka se vse nebi govorili..kaj bi rekli, ce bi bil objavlen kak posnetek pijanega voznika :wink: kaj bi potem govorili??..in pijani vozniki povzrocajo prometne nesrece vsak dan!!..in to dosti krat tragicne!! eni govorijo, da bi mu izpit vzeli za vecnoo : LoooooLLL , a potem je prav za voznike, ki ne znajo niti parkirat oz vzratno peljat, da imajo izpit?? ali pa primer voznika, ki "misli" da je "majster" v avtu..(seveda se nikoli ni bil na meji sposobnosti oz obvladanja avtomobila - oz. ko bi moral svoje " veliko znanje" uporabit je pac uporabo volan SAMO, da ga ni prevec premetalo po kabini (seveda izlet iz ceste, ipd)..ko prehiteva in pac tezi gas do konca brez glavo! torej: prosim locite! dve skupini voznikov!..norci z znanjem in norci, ki pac mislijo, da znajo vse o avtu!..in teh drugih je na svetu mnogo!!!! teh prvih..pa je ene par procentov..pika!..

lp, georg
Slika

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Če maj 13, 2004 1:15 pm

torej naj vsi k obvladajo svoj avto v nulo driftajo po slovenskih cestah in prehitevajo v skarjice, mi zaupamo vanje :!: :roll:

govort o pijanih in tistih, ki ne znajo vozt je tuki brezveze, ker ta topic ni namenjen temu - to je samo iskanje izgovorov za norce z znanjem, kot si sam reku.

sumaher tut obvlada avto v nulo... baje drifta s svojim avtomobilom po uvozih na autobahn :P
[i]Weeeeeeee![/i]

jaz2di
Nov uporabnik

Napisal/-a jaz2di Če maj 13, 2004 1:32 pm

Tudi Senna je bil car in je obvladal...pa s tem ni mogel preprecit nesrece.
Za razliko od tistega tepca pa pri svojem pocetju ni ogrozal nikogar ki ne bi zavestno hotel sprejeti tega rizika (torej razen ostalih dirkacev).
To je, za moje pojme, razlika med CARJEM in objestnim zakompleksanim BEDUINOM.

Uporabniški avatar
georg
Novinec

Napisal/-a georg Če maj 13, 2004 1:38 pm

HeP][MeN je napisal/-a:torej naj vsi k obvladajo svoj avto v nulo driftajo po slovenskih cestah in prehitevajo v skarjice, mi zaupamo vanje :!: :roll:

govort o pijanih in tistih, ki ne znajo vozt je tuki brezveze, ker ta topic ni namenjen temu - to je samo iskanje izgovorov za norce z znanjem, kot si sam reku.

sumaher tut obvlada avto v nulo... baje drifta s svojim avtomobilom po uvozih na autobahn :P

najvecje vprasanje je ziher komu zaupat in komu ne :wink: vendar pa po nasih cestah je zelo malo voznikov, ki jim lahko v velikem procentu zaupamo..dosti vec je tistih, ki pac samo domnevajo o svojem znanju, predvidevanjih in to ponavadi v serijsih avtomobilih srednjega razreda (seveda 10 ali 15+ let starih)..!

o pijanih sem govoru, zato, ker nekateri prevec izzivajo z komentarji, kot so: ", da se zaradi takih dogajajo nesrece..in nevem kake hude nesrece" zaradi takih se jih se na cestah najmanj umre!!! in mi o tem spoh ne govorte..ker vem kaj taksni vozniki obvladajo! sicer pa je res, da izzivajo usodo..

a res sumi tudi na taksen nacin drifta?..nisem se tega zasledu.. :P
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če maj 13, 2004 1:41 pm

svarilo je bilo dano, 1 dan še pustim zaklenjeno, naj si preberete kakorkoli to, potem pa roma v smetišno kanto!
Slika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov