_VeNoM_ je napisal/-a:Zbij mojga pa te tožim!!![]()
RegY je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:Zbij mojga pa te tožim!!![]()
če je to blo namenjeno meni, ti lahko povem, da na koncu lahko jaz tebe tožim, ker sem imel stroške s čiščenjem in duševne bolečine, ker tvoja mačka nima na cesti kaj delatto je domača žival, je za na domače ozemlje, če pa je nisi sposoben zadrževat tam, pa je to tvoj problem, oz. moj, ko te tožim
vse razumljivo?
ajd, uživaj, pa pobožaj muco še zame, ker jih jaz tud imam raje v naročju, kot pod avtom
__PAJSAR__ je napisal/-a:RegY je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:Zbij mojga pa te tožim!!![]()
če je to blo namenjeno meni, ti lahko povem, da na koncu lahko jaz tebe tožim, ker sem imel stroške s čiščenjem in duševne bolečine, ker tvoja mačka nima na cesti kaj delatto je domača žival, je za na domače ozemlje, če pa je nisi sposoben zadrževat tam, pa je to tvoj problem, oz. moj, ko te tožim
vse razumljivo?
ajd, uživaj, pa pobožaj muco še zame, ker jih jaz tud imam raje v naročju, kot pod avtom
Regy, ti si norc! Nasilnež! Morilec! Terorist!!!
Sploh ne maraš živali!!!
Kako moreš biti tak?
Jest zmeraj ko vozim po cesti, gledam že full vnaprej, da nebi povozil kakega mačka, ki preži ob cesti in čaka, da se nekomu vrže pod avto.
TI JIH PA KAR MORIŠ IN TO NALAŠČ!!!
PEKEL TE ČAKA.....
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL !!!
jest bi pa seksal...opa napacn forum...
Btw: To je tipičen odgovor na tem forumu, če kdo napiše, da se je peljal npr. 100 skozi naselje. Takoj ga napadejo vsi vzorni vozniki tegale foruma...
__PAJSAR__ je napisal/-a:To je tipičen odgovor na tem forumu, če kdo napiše, da se je peljal npr. 100 skozi naselje. Takoj ga napadejo vsi vzorni vozniki tegale foruma...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 41 gostov