igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Kraj: Smlednik

Napisal/-a Mih@ Pe jun 04, 2004 4:36 pm

Ma ja grafika jih j**e! :twisted: Drgač bi pa ea naredu super potezo, če pi združil svojo grafiko z njihovim pogonom same igre. Se mal bolj posvetil bugom in naredili bi SUPER igro! :roll:
Dobiš na emule al pa torrent, v trgovini pa ne, ker se prodaja samo v USA! :?
http://mr.si/

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Napisal/-a Mih@ Pe jun 04, 2004 4:49 pm

Sam NUJNO morš potegnt vse patche z strani invictus.hu! :roll:

Dusangonzo
Nov uporabnik

Napisal/-a Dusangonzo To jun 08, 2004 8:17 am

Jest sm tut zdej začel to igrat (mal pozn), pa me neki zanima? Kako inštaliraš NOS? Ker ko dam not samo NOS Canister pa injektorje, ni učinka. Ko pritisnem gumb, samo mal zapiha, učinka pa ni. A kej manjka? Kaj pa methanol injektorji kako se pa to uporablja. Če se kdo spomne....
Hvala
Things may come to those who wait, but only what was left behind by those who didn´t.

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Napisal/-a Mih@ To jun 08, 2004 8:35 am

Morš zvečat nivo vnosa nos-a na minuto, tm k maš cev z nosom! Metanol se pa ful pozna - zamenjaš orig. cev za bencin pa daš metanolovo not, sam pol se bo še ful poznal če boš prestave naštimu, pa mešanico zrak/bencin nastavu pa kot motroja, uglavnm mal testiri, boš pršu do HUDIH rezultatov! Sam nos se ne pozna tok kot pri nfsu, bolj realno je!

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid To jun 08, 2004 10:50 am

spilejte street ilegal racing2, 4x bols. Tle mas kr vse maske lahko na vseh avtih in tuning je podn.
Slika Slika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm To jun 08, 2004 11:56 am

Peesda ste že dosadni s tem kok je slaba NFS. Noben ni reku da morjo vse igre na tem svetu bit simulacije. Zakaj sploh berete teme o tej gri, če vam je pa res tok čist u podn bedna. :ue
Men je glih taprav nivo nastavitev če loh mal štimaš kukr pr Gran Turismo al pa pr Toca Race Driver...Če je več, pol še sam neki štimaš pa klikaš, pa vozš 10% časa. Ko sem pr GT2 prvič dal Racing Car Modifications na Hondo Prelude, se mi je zdel, k da sem naredu najbolj svetovn tuning in styling na svetu. No ampak to je sam moj mnenje. :wink:

Jest upam da bo NFSU2 hud, pa da Juiced hmal pride. :DDD
Zdej bom mal Colina 4 vozu, pol pa bomo še kej druzga probal. Dej za ta Street Legal pa novo temo odprite, pa prpopite kako slikco, pa link do terrenta al pa ftp-ja. :bow
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov