igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

krentip
Novinec

Napisal/-a krentip Če jun 17, 2004 9:45 pm

G-4S je napisal/-a:Imel sem fiata in sedaj imam hondo. Ja razlika v materialih je očitna. Zadovoljen?

Ti intelekta k tud mojga bistva že od začetka ne dojameš: ferrari je fiat koncern ampak to pomeni samo DENAR, material pa tud slučajno ni isti, sploh pa ne proizvodnja.
Glede honde pa to: sem šel zadnjič s kolegom k ma VTI menjat gume in ko je bil avto na dvigalu se je spomnil da ima notri denarnico in poiskusil odpreti vrata pa nekak ni šlo - ker je bil cel avto zvit in so bila vrata stisnjena pod streho. Mogoče je to sam pri njegovi se zgodilo, samo ni pa pohvalno.

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe jun 18, 2004 9:00 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Pe jun 18, 2004 9:04 am

dej ne govor traparij :wink:
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe jun 18, 2004 9:13 am

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Pe jun 18, 2004 9:29 am

dobr da vse ves in si najbol pameten
fiat se vlece ven iz krize, pa niso zarad F1 zacel propadat :!:
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe jun 18, 2004 9:36 am

krentip
Novinec

Napisal/-a krentip Pe jun 18, 2004 9:54 am

G-4S je napisal/-a:Dobr da sm res napisu, da jst to vem. Napisal sem da se je govorilo, kar pa še ne pomeni, da jaz temu verjamem :wink:

Sam je pa zanimivo, da še nobenega ARGUMENTA zoper moje mnenje nisem slišal. Razen to, da se pri ENI hondi ne odpirajo vrata in podobno :wink:

No ja kar se napak pri hondi tiče - tudi honda niti slučajno ni brezmadežna.

Uporabniški avatar
f4676
Novinec

Napisal/-a f4676 Pe jun 18, 2004 9:55 am

G4S

Tisto o začetniku na tem forumu imaš povsem prav. Res spremljam ta forum šele nekaj časa (ker je šel avto.net v p..) Star sem pa 23. Ok upam , da si zadovoljen. Verjetno res nimam toliko časa kot ti da bi sedel za računalnikom in pisal bedasta sporočila. Me je pa zelo zmotilo tvoja trditev o tem kako si ti že veliko prebral. Mogoče ti pa ni še nihče povedal tega da papir marsikaj prenese.

Svoje poznavanje avtomobilov pa si potrdil še z tem ko si Ferrarija in Porscheja tlačil v isti razred. Porsche je neposredna konkurenca Maseratiju. Maserati je pa avto, ki je cenovno uvrščen pod Ferrarija. Ferrari se začne tam kjer se Maserati in Porsche končata. Pa ne mi sedaj metat pod nos extra eksotov (mc 12, enzo, carrera gt) Glavna konkurenca Ferrariju je Lamborghini, Aston Martin...

Kar se kvalitete plastike v Fiatu in Hondi tiče bi pa zelo rad slišal tvoje kriterije po katerih ti ocenjuješ kvaliteto plastike. Pa primerjaj primerljivo s primerljivim.

Kar se pa financiranja Ferrarija v F1 tiče pa le to. Velikost nalepke na dirkalniku ti pove dosti o tem, koliko denarja kdo prispeva. Ferrari pridobi veliko večino sredstev od svojih sponzorjev. Nekaj pa prispevajo tudi kupci njihovih cestnih avtomobilov (vračunano v ceni)

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe jun 18, 2004 10:44 am

Uporabniški avatar
f4676
Novinec

Napisal/-a f4676 Pe jun 18, 2004 11:09 am

Ja tudi cena je merodajen dejavnik. Za Ferrarija so kupci pripravljeni dati več denarja kot za Porscheja. Tudi image šteje nekaj. Od tu pa tudi razlika v ceni. Tudi v nižjih razredih lahko opaziš to stvar

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe jun 18, 2004 11:15 am

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN Pe jun 18, 2004 11:20 am

fak no nebi dal takmu človeku avta :shock:
>>ZIDEK<<
Slika

Rippy
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Rippy Pe jun 18, 2004 11:55 am

Fiat nima tko švoh materjal kot si misliš, prijateu na Bravutu 1.6 SX ni meu nobenih problemou do zdej 70.000km, mat ima Tipota 1.7D 82.000km nobenih problemou na motorju, sklopki itd...Oče je imeu use Fiate od prvega puntota dalje razn Punto MK2,3 in multiple, čist nobenih problemou. Nevem kako lahko tok pljuvate po fiatih, neki slišite pol pa use hudo, enako kot bi jst lepo vam lahk povedu da je od mojga frenda fotru na novem bemflu bat zabilo čez haubo ko je prtisnu na gas na autocesti, sam to je pač bla napaka v proizvodnji.
They Sey In Heven Bass Comes First, Cool Heven Is A Bass On Earth. Magnat & PhaseLinear All the way.

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Pe jun 18, 2004 1:11 pm

Mater čez haubo je odletu bat!!! pa je trofo koga???

Pa nehajte primerjat avte za par miljonov in 100 miljonov!!!! :wink:

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Pe jun 18, 2004 1:58 pm

kobreti je napisal/-a:Mater čez haubo je odletu bat!!! pa je trofo koga???

meter kasneje se je avto popolnoma ustavil, bat pa je priletel sovozniku skozi streho direkt v narocje :P
[i]Weeeeeeee![/i]

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe jun 18, 2004 9:42 pm

Rippy
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Rippy Pe jun 18, 2004 10:11 pm

G-4S je napisal/-a:
kobreti je napisal/-a:Mater čez haubo je odletu bat!!! pa je trofo koga???

:har :rofl

Aha 747 pol se pa je v WTC zabiu in so mislili da so talibani krivi :lol: (do you want to know more :P )

Amn ne pač tovarniška napaka je bila pa se je en bat vlamu notri, sej je pol tkoj zamenju.
They Sey In Heven Bass Comes First, Cool Heven Is A Bass On Earth. Magnat & PhaseLinear All the way.
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov