morte pogledat...
KLIK
vesolc je napisal/-a:to je pa ena najbl butastih izjav kar sm jih slisov zadne case![]()
![]()
morte pogledat...
KLIK
killah bee je napisal/-a:vesolc je napisal/-a:to je pa ena najbl butastih izjav kar sm jih slisov zadne case![]()
![]()
morte pogledat...
KLIK
Ej Polde,mal si poglej druge teme,je blo že danes veliko govora o tem
vesolc je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:kdo , a una k je tam pisala,da je noseča ,
al ta k je ponovil temo,k se je danes že ful pisal o njej![]()
ti si pa res duhovit...ha ha...k****n!!!!
sej se opravicujem k se ponavlam...ampak se mi res ni dal preverjat ce je ze kej o tem napisanga!!! zaklente pa bo
Golfy je napisal/-a:vesolc je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:kdo , a una k je tam pisala,da je noseča ,
sej se opravicujem k se ponavlam...ampak se mi res ni dal preverjat ce je ze kej o tem napisanga!!! zaklente pa bo
killah bee ni k****n![]()
če se ti ne da malo pogledat še na isto stran potem nevem kako da se ti da sploh pisat
vesolc je napisal/-a:Golfy je napisal/-a:vesolc je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:kdo , a una k je tam pisala,da je noseča ,
killah bee ni k****n![]()
če se ti ne da malo pogledat še na isto stran potem nevem kako da se ti da sploh pisat
tako je...
SE OPRAVICUJEM VSEM...pa dejte ze zaklent no
Symon je napisal/-a:Že videno![]()
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=17164&postdays=0&postorder=asc&start=0
LOCKED!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov