Zakaj zmeraj poveste da morajo bit zvočniki paljeni? To pol vsak ve,..sicer sm že vidu to ampak zej sm že takoj vidu da bo taka reč,..jih je že preveč takih fint..
Bog vas nima rad.....bemti sunce......... jas sn se skor posral od sile zraven........ Pubeci, da mi nikoli vec ne nardite kaj takega.......kr lasje so mi sli gor, kot da bi bil na 3 ~ (fazni) strom prikloplen......... O sh.it.....kak ste me...... Ajd drzte se, pa raje ite v garazo sraufat, kot pa da se z takimi bedarijami spilate...... Kr zna se koga infakt tresnit.......
Ti jaz povem kaj se je z mojmu zgodilo...Jz sm mu točno tole pokazu na mojem kompu...
In fotr na polni išče napake...se zgodi kar se pač zgodi...in fotr tko čist hladno...kaj se pa ta zdej dere? Tud trepnil ni z očesom NIČ!!! Jz sm se pa skor usrau, ko sm prvič vidu ops:
LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
ej ne povedat da je treba zvočnike dat naglas, ki kuj veš zakva se gre.
sm pa moji sestri ob 12 ponoč eno podobno pokazal, pa se je tok usrala da je skor cmerala sam se pa ful hitr ustraš
men je dedek zmeri govoru:zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača, guma na feltno-avto