igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Kte kdaj imel kakrsnekoli probleme s Romi ??

Glasovanje se je zaključilo dne To avg 31, 2004 6:11 pm

Da
33
41%
Ne
48
59%

Skupaj glasov : 81

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr avg 25, 2004 5:41 pm

yankuc je napisal/-a:mali ,obrijani, pocepani,opasni :lol:

:lol: Adi tem prav panksi
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Sr avg 25, 2004 5:51 pm

nevem zakaj tak topic moje mnenje brište ta topic al pa locked it!

nevem kaj je danes z folkom???dej mal pomislte da ste VI rom im da imate vi tako zafukan življenje!mislim da ni nobeden od vas oz nobeden od vas nebi hotel kaj tazga ! ne rinte nekam v drek da druge opravljate !PRVO PRED SVOJIM NOSOM DREK POBRIŠTE POL PA PRED DRUGIMI!v drugem pomenu(pred svojim pragom pomet pol pa drugim).

lp venom

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Napisal/-a AgitatoR Sr avg 25, 2004 6:00 pm

Am... V bliznji vasi so romi kupili hiso - sredi vasi. In cisto narmalno zivijo, se normalno razumejo s sovascani, ne delajo problemov, hodijo v solo, ....
Tut v bloku je bla ena druzina, ki je potem kuila hiso,... podobno kot zgoraj.
Prav tako v bloku so pa ziveli eni k so sred dnevne sobe kuril 'taborni' ogenj in skos musko nabijal, cel blok je smrdu k kuga, vse zivo sranje je cez okna letel, ... So jih potem deloziral in so sli nekam v tri p.m. Je obcina pol tisto stanovanje cist razsula in komplet na novo zrihtala in sedaj not zivijo eni 'civili'. Sam na njihovem mestu nebi tam hotu zivet

Skratka so Romi, ki se trudijo kolkrtolko normalno zivet in so Romi k se jim j**e.

Drgac jih mam pa tut jst ene 800 metrov stran - zracne linije, vmes je ornk gmajna. Pa ne delajo pretiranih pizdarij - ker bi folk, ki zivi v bljizini popizdu in jih lastno rocne steral iz gmajne.

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR Sr avg 25, 2004 11:56 pm

_VeNoM_ je napisal/-a:nevem zakaj tak topic moje mnenje brište ta topic al pa locked it!

nevem kaj je danes z folkom???dej mal pomislte da ste VI rom im da imate vi tako zafukan življenje!mislim da ni nobeden od vas oz nobeden od vas nebi hotel kaj tazga ! ne rinte nekam v drek da druge opravljate !PRVO PRED SVOJIM NOSOM DREK POBRIŠTE POL PA PRED DRUGIMI!v drugem pomenu(pred svojim pragom pomet pol pa drugim).

lp venom

Počiščeno in pospravljeno pred svojim pragom. Dejstvo je da v tej temi nizamo svoje izkušnje z romi ki pa so v VEČINI negativne. Dejstvo je da narod rad skorišča in živi po svojih načelih katere slovenci ne prebavljamo (jst sm eden izmed njih). Morali bi se sprijaznit z našim načinom življenja ako ne mrš iz kjer si pršu. V veliki večini delajo samo probleme... Ne jih zagovarjat k jih ni na podlagi česa zagovarjat.

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Če avg 26, 2004 12:25 am

Samotar je napisal/-a:Skratka so Romi, ki se trudijo kolkrtolko normalno zivet in so Romi k se jim j**e.

Sj to... In pr ns jih ni klukcev ciganov k bi se trudl normalno zvet. (govorim za nase konce). Moje mnenje - strogo negativno. Kr kar se tuki v okolici dogaja, je prevec. Konc debate. Pika.

:hi
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR Če avg 26, 2004 1:32 am

Misak je napisal/-a:
Samotar je napisal/-a:Skratka so Romi, ki se trudijo kolkrtolko normalno zivet in so Romi k se jim j**e.

Sj to... In pr ns jih ni klukcev ciganov k bi se trudl normalno zvet. (govorim za nase konce). Moje mnenje - strogo negativno. Kr kar se tuki v okolici dogaja, je prevec. Konc debate. Pika.

Se jst se nekrat podpisem. Kar je prevec je enostavno prevec.

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Če avg 26, 2004 2:40 pm

Misak je napisal/-a:Sj to... In pr ns jih ni klukcev ciganov k bi se trudl normalno zvet. (govorim za nase konce). Moje mnenje - strogo negativno. Kr kar se tuki v okolici dogaja, je prevec. Konc debate. Pika.

v Račni pri grosupljem je ena romska družina ki živi v hiši (zdi se mi da so jo sami gradil), za en avto imajo celo garažo, čeprav ponavadi kak (tudi neregistriran) stoji zraven hiše. Ne poznam točno razmer (odnose s sosedi, itd.), sam zdi se mi da se trudjo.
Je pa to edini tak primer ki ga poznam tam okoli.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Napisal/-a AgitatoR To avg 31, 2004 12:01 pm

Se prav smo ugotovil da se glede denarja splaca bit Rom, pri vsem ostalem pa ne ??

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To avg 31, 2004 1:40 pm

misty je napisal/-a:
Misak je napisal/-a:Sj to... In pr ns jih ni klukcev ciganov k bi se trudl normalno zvet. (govorim za nase konce). Moje mnenje - strogo negativno. Kr kar se tuki v okolici dogaja, je prevec. Konc debate. Pika.

v Račni pri grosupljem je ena romska družina ki živi v hiši (zdi se mi da so jo sami gradil), za en avto imajo celo garažo, čeprav ponavadi kak (tudi neregistriran) stoji zraven hiše. Ne poznam točno razmer (odnose s sosedi, itd.), sam zdi se mi da se trudjo.
Je pa to edini tak primer ki ga poznam tam okoli.

Ja in ta primer so morali obravnavat policaji iz grosuplja, ker so ostali cigani temu tipu, ker je šou stran od njih hotl vse razsut, on je pa samo mirno hotu sam brez njih živet. Počasi so ga potem pustili pri miru pa mal so mu tut policaji pomagal in je res edini primerek u našem koncu, da se je probal približat našim normam.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov