yankuc je napisal/-a:mali ,obrijani, pocepani,opasni

_VeNoM_ je napisal/-a:nevem zakaj tak topic moje mnenje brište ta topic al pa locked it!
nevem kaj je danes z folkom???dej mal pomislte da ste VI rom im da imate vi tako zafukan življenje!mislim da ni nobeden od vas oz nobeden od vas nebi hotel kaj tazga ! ne rinte nekam v drek da druge opravljate !PRVO PRED SVOJIM NOSOM DREK POBRIŠTE POL PA PRED DRUGIMI!v drugem pomenu(pred svojim pragom pomet pol pa drugim).
lp venom
Samotar je napisal/-a:Skratka so Romi, ki se trudijo kolkrtolko normalno zivet in so Romi k se jim j**e.
Misak je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:Skratka so Romi, ki se trudijo kolkrtolko normalno zivet in so Romi k se jim j**e.
Sj to... In pr ns jih ni klukcev ciganov k bi se trudl normalno zvet. (govorim za nase konce). Moje mnenje - strogo negativno. Kr kar se tuki v okolici dogaja, je prevec. Konc debate. Pika.
Misak je napisal/-a:Sj to... In pr ns jih ni klukcev ciganov k bi se trudl normalno zvet. (govorim za nase konce). Moje mnenje - strogo negativno. Kr kar se tuki v okolici dogaja, je prevec. Konc debate. Pika.
misty je napisal/-a:Misak je napisal/-a:Sj to... In pr ns jih ni klukcev ciganov k bi se trudl normalno zvet. (govorim za nase konce). Moje mnenje - strogo negativno. Kr kar se tuki v okolici dogaja, je prevec. Konc debate. Pika.
v Račni pri grosupljem je ena romska družina ki živi v hiši (zdi se mi da so jo sami gradil), za en avto imajo celo garažo, čeprav ponavadi kak (tudi neregistriran) stoji zraven hiše. Ne poznam točno razmer (odnose s sosedi, itd.), sam zdi se mi da se trudjo.
Je pa to edini tak primer ki ga poznam tam okoli.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov