jest mam špil pa zvok fantastično dela :P
nimam nobene posebne zvočne kartice zvočniki pa so 5.1 :P
špilam pa s tipkovnico, ki je z volanom neki čudno. že od začetke ko sm ga kupu skoz drži gas če me kdo kksno idejo , naj mi prosm pove
No pa sem spet malo iz naftalina potegnu tole temo - zakaj boste pa takoj izvedeli .
Torej na že nekajkrat omenjenem forumu www.spilkamra.sux.org smo ravno končali z 2. sezono organiziranih rallyev preko interneta.
V 3. sezoni Colin McRae Rally 4 se nam je pridružil tudi že X-hair in še nekaj novincev, tako da pozivam vse interesente da se prijavite. Izbori avtomobilov že potekajo ampak če se jutri prijavite in ste resni, potem bi se še verjetno dalo zrihtat .
Si me pa na prejšnjih 2 rallyih kar pošteno prehitu po skupnem času, če se ne motim . Sam pazite se to sezono k mam jaz Xsaro (kot, da bo kaj boljše :P :P ).
Jaz sem takoj za da se nardi soba Colina sem preigral podolgem in požez zdej pa me zanima glede bonus stvari nekaj sem jih dobil nekaj pa jih je še zaprtih. A ma kdo ACCESS CODE 54186 pa če ma kolko je bonus coda al pa kje naj dobim bonus kodo kak blesavo je to narjeno z bonus codo