igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ So okt 30, 2004 8:37 pm

kaduza je napisal/-a:Kako pa mislte da se bo on obnasu ce usak dan od babice isto sranje poslusa..Pa na hondi sm jst mau drugac to objavu..

si kej jezn k sm prekoperu!ah sej ta tavoj kolega se nima kej sekirat zdej bo znan naokolo! 8) :P :-P

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: d**** od otroka!

Napisal/-a _Jerry_ So okt 30, 2004 9:00 pm

_VeNoM_ je napisal/-a:kako lep odnos VNUKA DO BABICE!

Vnuk ni nic kriv, ce ima take starse in stare starse :( Problem je v tem, da so nekateri ljudje tako primitivni, da se zase ne znajo skrbeti, potem pa imajo otroke in jih "vzgojijo" v sebi podobne :evil: Ubogi fant... :roll:

Zlatan_
Novinec

Napisal/-a Zlatan_ So okt 30, 2004 9:23 pm

Fak ej starci so krivi,stari starši so krivi pa dej a to govorite k iščete take vzroke če ste vi taki al kaj.. K drgač tega ne razumem,tamal je pač mal preveč fuknjen še posebi sodeš po tem da je to očitno namerno naredu(tko govoru z babico) zato da to da na net ker drgač nebi snemu.Moje mnenje na to temo je sm to da je droga že ful prepocen pr ns in to je rezultat teh nizkih cen :cry:
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ So okt 30, 2004 9:36 pm

Zlatan_ je napisal/-a:Fak ej starci so krivi,stari starši so krivi pa dej a to govorite k iščete take vzroke če ste vi taki al kaj..

Ves kaj... :? Povej ti meni, kdo koga vzgaja -starsi otroka ali otrok starse :?: Tista babica na posnetku je v minuti, kolikor je trajal posnetek, izgovorila toliko kletvic, kolikor jih pri nas doma ne slisim v enem letu :oops: Si ze kdaj slisal tisti pregovor, da "jabolko ne pade dalec od drevesa"? ;)

Zlatan_
Novinec

Napisal/-a Zlatan_ So okt 30, 2004 9:46 pm

Jerry hvala enako glede kletvic. Ampak si se ti prašal zakaj ne slišiš tolko kletvic,a če bi tvoj sin bil tak bi ti njemu jao sine dobri sine... Pr men ni blo kletvic pr men je bil šamar al pa še kj hujšga pa nism nkol glumil take budale al pa da bi clo reku kj nazaj mtki,babici,fotru ali dedku...
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
cury
Nov uporabnik

Napisal/-a cury So okt 30, 2004 10:04 pm

[: Si ze kdaj slisal tisti pregovor, da "jabolko ne pade dalec od drevesa"? ;)[/quote]

Ja sam kaj pa če jabuk u hrib stoji??? :P :P :lol:
Kdor drugemu jamo koplje, tudi slepa kura zrno najde!

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Ne okt 31, 2004 3:23 pm

Zlatan_ je napisal/-a:Jerry hvala enako glede kletvic. Ampak si se ti prašal zakaj ne slišiš tolko kletvic,a če bi tvoj sin bil tak bi ti njemu jao sine dobri sine... Pr men ni blo kletvic pr men je bil šamar al pa še kj hujšga pa nism nkol glumil take budale al pa da bi clo reku kj nazaj mtki,babici,fotru ali dedku...

Zal mi je, da to slisim :( Moj foter se sicer ni kaj dosti brigal zame, udaril me pa tudi ni... Nacini vzgoje so razlicni, ampak nasilje nad otrokom se nikoli ne obrestuje. Kako ostali gledate na to, ne vem, ampak po mojem misljenju je nasilje sprejemljivo edino v samoobrambi in to samo takrat, ko je nasprotnik enakovreden ali mocnejsi od tebe, kar pa otrok VSEKAKOR NI :!: Taksno pocetje pusti v otroku globoke notranje posledice, pogosto obcutek manjvrednosti, in tasen clovek lahko dozivi svojo potrditev spet le tako, kot so ga naucili starsi -da terorizira mlajse in sibkejse od sebe :( Upam, da za to, kar se ti je zgodilo, ne bos krivil samega sebe, ampak da bos dojel ocetove napake, mu odpustil in svoje otroke vzgojil na lepsi nacin. Usoda sveta je v rokah nasih potomcev, njihova vzgoja pa je izkljucno v nasih rokah ;)

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Ne okt 31, 2004 3:32 pm

cury je napisal/-a:[: Si ze kdaj slisal tisti pregovor, da "jabolko ne pade dalec od drevesa"? ;)

Ja sam kaj pa če jabuk u hrib stoji??? :P :P :lol:[/quote]

Pade ravno tako blizu 8) Kam se odkotali, je pa drugo vprasanje ;)

Tole spet ponazarja clovekov karakter. "Mesto pristanka" dolocijo geni. "Kam se odkotalis", pa okolje in njegovi vplivi. Clovekov znacaj je torej mesanica obojega, vendar lahko skodljive vplive iz okolja prepreci pravilna vzgoja. In obratno -ce nisi delezen pravilne vzgoje, je najbolje, da domace "gnezdo" hitro zapustis. Zivljenje je vcasih cudna igra... Razumes ga sele, ko si razsiris obzorje in sestavis vse koscke mozaika ;)

plazydor
Nov uporabnik

Napisal/-a plazydor To nov 02, 2004 2:43 pm

Matr bi jst tega mulca nekam nateru, če bi ne tako siku nazaj. En teden, bi ga nekam zapr pa nc jest dal.
Samo Bog mi lahko ukazuje, ostali me pa morajo poslušat

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c To nov 02, 2004 2:47 pm

po dednih zakonitostih more bit fotr nekje umes med babico in vnukom(sinom)...to se prav da so usi isti klinc.... :twisted: :twisted:
SlikaSlika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov