igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So dec 11, 2004 3:28 pm

Daco je napisal/-a:Ja v Kranju mas un Pinky fast food (jst edino za njega vem v centru ob McD), je pa tam pred mostom za Planino (mal naprej je pa neka stara cerkev pa presernov kip). Nej kej vec se ksn kranjcan pove. Na Jesenicah pa nisem nikol jedel, me vedno tok zebe tam da je tazadne na kar mislim hrana. Fuckin' Sibir :P :mrgreen:

Zraven pinkija je še Kebab, k je tud zakon. Kuj 20 metrov preč.

Pa sred mesta - pred gimnazijo je pizzaburek station. Pa ne smemo pozabit DINOBUREK. Oni so uvedli revolucijo kar se obvestil tiče:

" Za radi prvo majske praznike, danas bureka ni sploh. "
Slika

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin So dec 11, 2004 10:24 pm

menjekul je napisal/-a:sem z lj. včasih jem horsa, če pridem ko ni gužve...čakat se mi pa ne da :roll:
burek mi je najboljši na bavarcu (pražakova,pri pošti), burekđinica olimpija - pica burek :yum :yum

horsa maste v mb?? kje?? pa saj sem velikokrat že videl njihov dostavni kombi sam kje točno majo pa kiosk pa ne vem.

dobil sem še nekaj informacij. hvala vsem :bow . nimam pa nič info o kranju, jesenicah, gorici, celje,... pa če imajo še kje, nimam nič proti Slika

Mas horsa v tivoliju, na trubarjevi in v BTC po ta novem. Burek je na miklosicevi in na bavarcu....pol mas en kebab u lj in mal izven lj...trzin al kje ze...ne vem tocn...itd itd ;)
There is no time...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne dec 12, 2004 12:13 pm

ja ronin za te lokacije itak vem, ker sem iz lj :P . ampak danke anyway.

moram tale kranj mal raziskat, če pravte da je tok dobr :woohoo

komi čakam. pa nov mest bo tud treba mal prešlatat :twisted:

hvala deci, tole je fajn napolnil moj seznam :bow

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Ne dec 12, 2004 12:41 pm

v BTC mas ene fuuul dobre hamburgerje na njihovi trznici! Pol mas notri v hali 5min, pa neke piscance ful dobre prodajajo, pa taka ribja fast food restavracija je notr... Skratka dost dobrga na enem mestu! Edini problem je, k mislm da majo odprt samo do 17h :? ! So pa tu res dobri hamburgeri, po obcutku malo vecji in bol nasitni kot horse :twisted: .

Potlej mas na slovencevi nasprot Apel Studenskega servisa nekaj novega, Toner. Ima kar dobre hamburgere, sicer malo majhne sam je eden 450flik! Ima pa fuul hude hot doge, k so bl taki ameriski, prerezana popecena strucka in ful zapecena hrenofka.

Tuki je men v Lj. najbl usec :D ! Horsa pa ze poznas itak 8) ...
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne dec 12, 2004 3:14 pm

Pug! je napisal/-a: DINOBUREK. Oni so uvedli revolucijo kar se obvestil tiče:

Pr nas je mel lokalni zelenjavar napisano: Za radi adaptacija lokal do nadalnega zaprto :lol:

Drugač pa če bo kdo v Trbovlje hodu...Burger Bar...super hamburgerji(Hot Burger), sploh če daš extra nacho...zakon...sm kr lačen ratu :D
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl Ne dec 12, 2004 3:20 pm

glih učiri sm ga jedu u burger baru......mmmmmmmmmmmmm

dobr ku svina...pa do 23h peče :)
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

Uporabniški avatar
Pecho
Novinec

Kraj: Veleje Veleje

Napisal/-a Pecho Ne dec 12, 2004 4:15 pm

Slide je napisal/-a:
Pug! je napisal/-a: DINOBUREK. Oni so uvedli revolucijo kar se obvestil tiče:

Pr nas je mel lokalni zelenjavar napisano: Za radi adaptacija lokal do nadalnega zaprto :lol:

Drugač pa če bo kdo v Trbovlje hodu...Burger Bar...super hamburgerji(Hot Burger), sploh če daš extra nacho...zakon...sm kr lačen ratu :D

Za vse če se peljete mimo Velenja: okrepčevalnica Mladost na avtobusni postaji zraven Rdeče dvorane. Majo vse: čevape, pleskavice, burek, burgerje, ... pa napise: danes bureka ne spljoh, ker peč ne dela, ker je elektrika ušla; pridem nenadoma... :lol: :lol:

Lp Pecho :hi

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To dec 14, 2004 11:53 pm

menjekul :woohoo . res hvala vsem, ki ste karkoli napisali v zvezi s hitro hrano. včasih bi človek res kaj "na hitro" pojedel pa ni ravno v svojem kraju in se zato ne spozna najbolje. dobil sem priblizno 12-13 novih lokacij in mam obcutek, da bom kar vse moral probat (ker jih tok hvalte).

res hvala vsem :hi

p.s: upam, da bodo tudi komu drugemu koristile tele informacije ;)

maniaxxx

re

Napisal/-a maniaxxx Sr dec 15, 2004 12:11 am

v celju mas blizu občine kebab pa mislim da je to vse kar je malo dlje odprto, v Kranju pa mas se burek pri Kovorju, to je nasprot mcdonaldsa, parvazaprav pri hotelu creina ce ves kje je...pa dober tek :D, pa se pizzeria oliva, sicer ni odprta 24/7 majo pa svetovne hamburgerje, ta je pri giga sporto nasproti modre bivse ingradove stavbe ce ti je kaj znano ( nekoc klub Jungle, zdaj memfis)
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov