Čakam

fastfury je napisal/-a:No, ker vidim, da že en lep čas obstaja samo LFS pa NFSU2 na tem forumu, sem se odloču, da predlagam še eno ful dobro zadevco (ki jo mnogi že poznajo) Netkar. Podobno kot LFS, pač na njihovem sajtu si downloadate zastonj igro (deluje samo z volanom) in morm rečt da je meni osebno najboljša simulacija, še posebej z F3000. No če se zbere dovolj interesentov bi lahko tud to mal zaigrali preko neta. je pa ful različnih prog pa avtov za zbirat.
Čakam
TomyBoy2 je napisal/-a:Sem probal, tole ja pa res čisto "KER NEKI",,![]()
![]()
Recimo proti prihajajočem GTR-ju.....smešno. Da ne govorimo o grafiki.
jakaracman je napisal/-a:Kr neki? Ena izmed 5 najboljših simulacij ta hip (poleg GTR, LFS, GPL in NASCARJA). In edina, v kateri sla kahko s ferrarijem 360 podiš po grobniku ali nordschleife ...
FireSTORM je napisal/-a:no ko smo pri realnosti trkov...
še nisem vido igre ki bi se avto dobesedno zložo skup ko pokneš v zid z 150km/h ampak se lepo odbije kot pinkponk žogica, tako pri nfs, tudi lfs in pri vseh ostalih...
K0zM0 je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:no ko smo pri realnosti trkov...
še nisem vido igre ki bi se avto dobesedno zložo skup ko pokneš v zid z 150km/h ampak se lepo odbije kot pinkponk žogica, tako pri nfs, tudi lfs in pri vseh ostalih...
Carmageddon!![]()
sploh pa eni igramo igrce iz zabave, in ne zato ker hočemo dobit ful realn feeling vožnje...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov