Neelix je napisal/-a:Jaz pa na srečo nisem bil doma za silvestrovo, ker bi mi sigurno bobnički popokali. Sem včeraj zvečer slišal enih par detonacij, ko sem prišel domov, pa sem si oddahnil, da mi letos ni blo treba tega poslušat.
53 KB/sec
nitro1 je napisal/-a:In ker smo tudi glih pri pistolah ,se ena budala ka se je na policiji ustrelu v glavo..
P.S. tist ki ma bolj slab zelodec mu ogleda ravno ne priporocam![]()
http://www.joker-inc.com/.joker?link=suicide.wmv
s_mande je napisal/-a:VaLe je napisal/-a:To pa vseka... kaj so to zaene MEGE ?![]()
Max: 32 Kb/s
Ni bila MEGA!!!Bila COBRA+domaca izdelava! Izdelal jaz in moji prijatelji...Ce bi to POLICIJA videla&cula bi nas! Alarmi so se aktivirali!
Cacek je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:VaLe je napisal/-a:To pa vseka... kaj so to zaene MEGE ?![]()
Ni bila MEGA!!!Bila COBRA+domaca izdelava! Izdelal jaz in moji prijatelji...Ce bi to POLICIJA videla&cula bi nas! Alarmi so se aktivirali!
Se se da enkrat video videt?
Zanima me, kaj se se da pri cobri doma naredit, da bol poci?
s_mande je napisal/-a:Cacek je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:VaLe je napisal/-a:To pa vseka... kaj so to zaene MEGE ?![]()
Se se da enkrat video videt?
Zanima me, kaj se se da pri cobri doma naredit, da bol poci?
Bom prijatelju rekel naj postavi posnetek nazaj na server!Sicer je ze sam rekel da ga bo...videti ponovno proti veceru!
Kaj pa bi ti delal se dodatnega,mi smo dve skupaj spravili in naredil eno vzigalno vrvico...pa je tako pocilo da mi je piskalo v uhah se 20min.sam sem tudi snemal pa je bilo prav obcutiti detonacijo kljubtemu da sem bil oddaljen okloli 20 metrov!Posnetek si pa moras pogledati...lep dan zelim se naprej!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov