mišel je napisal/-a:Perica je napisal/-a:jest mu pa privoscim!!!
ne vem kaj bi eni radi .... a hocte da se povsod poslusa samo balkanska muska al kaj?!? no, men gre pa to na bruhanje!!! pa vsak mozn koticek v mestu je polepljen s temi balkanskimi "zvezdami", da mam ze obcutek da nism vec v Sloveniji!!! Res da je slovenska muska na podnu, ampak pljuvat po njej pa ni treba!!!
naj Fredi dela kar hoce!!! sej ga ni treba poslusat, pa tud na koncerte ni treba hodit!!!
ja a ti nisi na balkanu? :P a bi bilo bolje da bi bili plakati svetovnih zvezd? kaj bi pa potem bilo? bodi vesel da se vsaj pr vas kaj dogaja, tuki v novi gorici je pa tak dougčas!

OFF TOPIC
lahko bi rekli da smo se v balkanu,kajti se dan danes je slovenski narod ne pismen,ali pa drugace povedano,pisi kao sto govoris!!
Aja no sej mene tko ali tko briga kdo je na slovenski pop sceni,raje vidim da je fredy kokr pa keri ATOMIK HARMONIK in njihova BRIZGALNA BRIZGA.Ce ste opazl vse bolj popularni so taki z najbolj bednim oz. najbolj ne umnim textom,aja no pa se glasa nimajo. Fredy ma vsaj normalen text,ne pa tisti DEBILHONIK ATOMIK

.Matr vsak dan slisim tamale 4 let stare k pojejo:
citiram :
(VZELA SI BOM FANTA,TISTGA TA VELIZGA)
ok no,pa ne me J.... , pa kaj je za folkom danes narobe???????
Aja pa da nov gdo reku,da je stvar okusa!!!!Folk nima danes okusa za muziko,danes mors bit neumn pa brez glasa,pa ma da uspes 100%,drgac pa fredyu privoscim,ce pogledamo v njegov zivljenje

!Mah drgac pa itak mi je slo scena