igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Defender
Nov uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Kviz

Napisal/-a Defender Če feb 24, 2005 4:04 pm

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Če feb 24, 2005 4:16 pm

Matr ej kera huda fora,

Tk nasmejal se že res dolg nism :rofl

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Če feb 24, 2005 4:20 pm

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Če feb 24, 2005 4:39 pm

Ne se zabavaj!Dobro to!Nasmejal sem se kot ze dolgo ne.

Mi je pisalo:PRI NAS DOMA SMO TAKO REVNI DA SI SE JAHTE NEMOREMO PROVOSCITI!!!

:lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Če feb 24, 2005 4:54 pm

s_mande je napisal/-a:Ne se zabavaj!Dobro to!Nasmejal sem se kot ze dolgo ne.

Mi je pisalo:PRI NAS DOMA SMO TAKO REVNI DA SI SE JAHTE NEMOREMO PROVOSCITI!!!

:lol: :lol: :lol:

Mi je pisalo: PRI NAS DOMA SMO TAKO REVNI DA SI ŠE PUNCE NE MOREMO PRIVOŠČIT. :? :? :lol:

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Če feb 24, 2005 5:01 pm

looooooool meni pa je pisal da si Bentley-a ne moremo privoščit. :EE
Slika

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Če feb 24, 2005 5:30 pm

Ker si v denarni stiski, živiš namreč london , se odločiš, da se boš prijavil/a na kviz k Jonasu. Imaš neverjetno srečo, saj si bil/a takoj izžreban/a:

Jonas: "Dobrodošli v kvizu Grdo je biti milijonar! Naš prvi tekmovalec oziroma tekmovalka je sterix . Torej, sterix , ali ste prepričani, da želite oskubiti našo blagajno?"

sterix : "Da, seveda! Pri nas smo tako revni, da niti ferrarija ne moremo kupiti."

Jonas: "Torej, prvo vprašanje: kaj si predsednik Slovenije zdajle najbolj želi?"

sterix : " mir ."

Jonas: "Odgovor je seveda pravilen! Čestitam! Imate že 35 tolarjev! (aplavz...) Drugo vprašanje je vredno 12 tolarjev: nič ?"

sterix : " tudi nič "

Jonas: " sterix , imela sva že 35 tolarjev................zdaj jih imava 12 ! Čestitam. Sedaj pa še zadnje vprašanje, ki je vredno deset milijonov tolarjev: Kako vam je ime?"

sterix : "Torej, mislim da sterix ."

Jonas: "Mislite ali veste? Na voljo imate še vse tri pomoči..."

sterix : "Potem bi uporabil pomoč prijatelja."

Jonas: "Dobro. Na zvezi je butl . Na voljo imate 30 sekund."

sterix : "Ej, butl , kako mi je ime?"

butl : "Ja mislim da sterix ."

sterix : "Torej se strinjam z njim. Odgovor je sterix ."

Jonas: "Je to vaš zadnji odgovor?"

sterix : "Da."

Jonas: " sterix , moram vas razočarati, da ste pravkar bogatejši za deset milijonov tolarjev!!! (aplavz...)"

Od veselja začneš ha ! Publika začne vzklikati: " joj !!!" Jonas se začne dreti: "Pokličite stranko !" Iz žepa potegneš steklenico mleka in začneš piti! Totalno zadetega te odpeljejo na policijo, kjer te komandir vpraša: "A je lepo biti milijonar, a?" Ti pa mu odgovoriš: " kavo daj " Naslednje jutro, ko se strezniš, pa te pride iskat bitje, ki ti je zelo pri srcu, butl in te odpelje domov.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover Če feb 24, 2005 7:25 pm

Ker si v denarni stiski, živiš namreč v uti , se odločiš, da se boš prijavil/a na kviz k Jonasu. Imaš neverjetno srečo, saj si bil/a takoj izžreban/a:

Jonas: "Dobrodošli v kvizu Grdo je biti milijonar! Naš prvi tekmovalec oziroma tekmovalka je accent lover . Torej, accent lover , ali ste prepričani, da želite oskubiti našo blagajno?"

accent lover : "Da, seveda! Pri nas smo tako revni, da niti kondomov ne moremo kupiti."

Jonas: "Torej, prvo vprašanje: kaj si predsednik Slovenije zdajle najbolj želi?"

accent lover : " da ga zena nebi varala ."

Jonas: "Odgovor je seveda pravilen! Čestitam! Imate že 7 tolarjev! (aplavz...) Drugo vprašanje je vredno 15 tolarjev: kam nj grem zj ?"

accent lover : " kamor pridem "

Jonas: " accent lover , imela sva že 7 tolarjev................zdaj jih imava 15 ! Čestitam. Sedaj pa še zadnje vprašanje, ki je vredno deset milijonov tolarjev: Kako vam je ime?"

accent lover : "Torej, mislim da accent lover ."

accent lover : "Potem bi uporabil pomoč prijatelja."

Jonas: "Dobro. Na zvezi je budala. Na voljo imate 30 sekund."

accent lover : "Ej, Rok kreuch , kako mi je ime?"

Rok kreuch : "Ja mislim da accent lover ."

accent lover : "Torej se strinjam z njim. Odgovor je accent lover ."

accent lover : "Da."

Jonas: " accent lover , moram vas razočarati, da ste pravkar bogatejši za deset milijonov tolarjev!!! (aplavz...)"

Od veselja začneš j*** se ! Publika začne vzklikati: " f*** !!!" Jonas se začne dreti: "Pokličite mamico !" Iz žepa potegneš steklenico Ledenega caja in začneš piti! Totalno zadetega te odpeljejo na policijo, kjer te komandir vpraša: "A je lepo biti milijonar, a?" Ti pa mu odgovoriš: " i want to f*** " Naslednje jutro, ko se strezniš, pa te pride iskat bitje, ki ti je zelo pri srcu, budala in te odpelje domov.

Lol to sva s frendom slucajn sestavla :P :P :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Zemljan
Nov uporabnik

Napisal/-a Zemljan Če feb 24, 2005 8:12 pm

Gnjah, jaz sem bil zgleda malo preveč abstrakten :P

Ker si v denarni stiski, živiš namreč na samotni luni , se odločiš, da se boš prijavil/a na kviz k Jonasu. Imaš neverjetno srečo, saj si bil/a takoj izžreban/a:

Jonas: "Dobrodošli v kvizu Grdo je biti milijonar! Naš prvi tekmovalec oziroma tekmovalka je bog . Torej, bog , ali ste prepričani, da želite oskubiti našo blagajno?"

bog : "Da, seveda! Pri nas smo tako revni, da niti vesoljske ladje ne moremo kupiti."

bog : " da bi imel okoli sebe 100 potrebnih supermodelov ."

Jonas: "Odgovor je seveda pravilen! Čestitam! Imate že 5 tolarjev! (aplavz...) Drugo vprašanje je vredno 423 tolarjev: zakaj je cel svet u pizdi ?"

bog : " ker smo debili "

Jonas: " bog , imela sva že 5 tolarjev................zdaj jih imava 423 ! Čestitam. Sedaj pa še zadnje vprašanje, ki je vredno deset milijonov tolarjev: Kako vam je ime?"

bog : "Torej, mislim da bog ."

bog : "Potem bi uporabil pomoč prijatelja."

Jonas: "Dobro. Na zvezi je veliko jih je . Na voljo imate 30 sekund."

bog : "Ej, veliko jih je , kako mi je ime?"

veliko jih je : "Ja mislim da bog ."

bog : "Torej se strinjam z njim. Odgovor je bog ."

bog : "Da."

Jonas: " bog , moram vas razočarati, da ste pravkar bogatejši za deset milijonov tolarjev!!! (aplavz...)"

Od veselja začneš fukati ! Publika začne vzklikati: " aaaaaaaaaaaa !!!" Jonas se začne dreti: "Pokličite sosolca !" Iz žepa potegneš steklenico vode in začneš piti! Totalno zadetega te odpeljejo na policijo, kjer te komandir vpraša: "A je lepo biti milijonar, a?" Ti pa mu odgovoriš: " *praznina* " Naslednje jutro, ko se strezniš, pa te pride iskat bitje, ki ti je zelo pri srcu, veliko jih je in te odpelje domov.
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost