igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Film-The Grudge

Napisal/-a golf_c So mar 05, 2005 3:40 pm

...ja no...glede na to da rad pogledam dobro grozljivko-srhljivko....pa da je to ena izmed najboljših kr sm jih gledu ....sm reku da morm tole temo odpret....upam da še ni blo....
uglavnem....ena dobra stran.....pa zvočnike mejte pržgane(naglas):

http://www.sonypictures.com/movies/thegrudge/site/flash/

have fun :twisted:

p.s.za tistga k je že gledu film bo mal drgač kukr pa za tistga ko še ni...uglavnem js sm tole učeri ob dveh zjutri gledu pa .....uffff.....

če je pa že blo pa zaklente
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo So mar 05, 2005 4:43 pm

uh mater jst sm zdele gledu pa me je kr mal tko uh sm sam gledu kdaj bodo une oci vn iz televizorja prlezle :) sam mi je mal bedn k se tok vlece un zvok v ozadju je pa tak da se kr zamislš...
Ob 2 zjutri me ne prepricas da sam gledam pa da si ne vem kaj... pomoje se sploh neb upu nikamor obrn bi kr na stolu zaspal!

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid So mar 05, 2005 7:37 pm

hud film sm ga gledov. V tem filmu je tolikokrat tisti "aaaaaa" fak ej" da ko ga nehas gledati si zmatran
Slika Slika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe So mar 05, 2005 7:50 pm

BY_JOVICH je napisal/-a:uh mater jst sm zdele gledu pa me je kr mal tko uh sm sam gledu kdaj bodo une oci vn iz televizorja prlezle :) sam mi je mal bedn k se tok vlece un zvok v ozadju je pa tak da se kr zamislš...
Ob 2 zjutri me ne prepricas da sam gledam pa da si ne vem kaj... pomoje se sploh neb upu nikamor obrn bi kr na stolu zaspal!

pussy.press :P :D ;) he he :)
Drgac pa hudo dojaja :D

LP PiLLLe
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov