igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Po apr 25, 2005 1:38 pm

EURODELFIN :?: :cry :cry
Folk še zmeri rine v te bedarije.sej vsi hočmo čim hitreje z čim manj dela priti do veliko denarja.ampak folk prov ne dojame da karitas podjetja ne obstajajo.za denar je treba neki narest.noben ti ne bo nič šenkal :roll:
najgrše pri tej stvari je pa to da moreš ti en folk še sabo prpelat, če hočeš nekaj zaslužit.in to so ponavadi kolegi in dobri znanci.ti za denar v bistvu nateguješ ljudi, ki so ti blizu in ti zaupajo :? sick :evil:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po apr 25, 2005 1:56 pm

En izmed teh ki nategujejo ljudi je tudi TECHNOBOY, nekdanji uporabnik tega foruma.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Po apr 25, 2005 3:47 pm

Če je neki too good to be true...

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Po apr 25, 2005 6:43 pm

Amway ni isto. Je samo nadležna prodaja od vrat do vrat, ni pa nateg.
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Po apr 25, 2005 6:48 pm

Tema... maš ljudi, ke se grejo dejansko poslovit od normalnega življenja, da bodo obogateli. Zgubijo prjatle, kupijo enga starga Audija A8 al pa kkšnga S500 (zato da zgleda da imajo veliko denarja -> folk dejansko ne ve da se ti avti prodajajo za tolk kot novi Clioti), da lahko naprej folk rinejo v to sranje, kr pač vidjo da je stric z eno obleko na obroke in avtom, katerega komaj tanka, obogatel.

Buh jim pomagej.

nebivedu: TECHNOBOY je pa še vedno uporabnik ;)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To apr 26, 2005 8:24 am

INFINITI je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:mamo tudi par uporabnikov na tem forumu ki so se šli te prevare ;)

4 real - kdo in kaj?

nebi poimensko, da nebo kakih zamer pa to...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To apr 26, 2005 8:26 am

nebivedu je napisal/-a:En izmed teh ki nategujejo ljudi je tudi TECHNOBOY, nekdanji uporabnik tega foruma.

ti pa si direktn :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Jackal81
Novinec

Kraj: SLP

Napisal/-a Jackal81 To apr 26, 2005 8:54 am

Bah... tist Amway sicer ni natega, samo je pa podobno sranje. So me hoteli enkrat zraven spravit - in sem se spravil zraven celo enkrat na eno predavanje. V prvih 5 minutah sem sem spoznal, da so tipi ki so okoli mene pravi fanatiki in toliko da se ne klanjajo pred Amwayem. Pa dokler da nisem povedal kaj si mislim o njih in Amwayu so se obnašali kot bi hoteli bit moji najboljši kolegi... po tistem nisem videl nobenega več.

Pa še ta, ki me je hotel spravit zraven - kako je poudarjal, da imajo oni pri Amwayu sama neškodljiva čistila (poleg vsega ostalega), ki so v nekih strašnih koncentratih in oh in sploh, na koncu (po pol leta) pa razpadejo na ogljikov dioksid in popolnoma neškodljivo vodo... Ja pa kaj še... pol pa pride svizec pa ga zavije v folijo...
1. Ne poznam nobenega učinkovitega čistila, ki bi bilo narejeno samo na osnovi C, H in O
2. Če je zadeva koncentrirana se je potem porabi zelo malo - v pol leta je tako sam ne bi porabil - ampak po pol leta zadeva sama od sebe razpade... Mislim... Halo?

Naj komu drugemu prodajajo ta bulšit.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Cocaine00
Nov uporabnik

Napisal/-a Cocaine00 To apr 26, 2005 11:20 am

Hehe kaj ste panični....!!!!!!!!
GemColection je zaprla davkarija, ker so delovali v dveh državah in slovenci so prali davke pr kroatih, hrvati pa so pral v sloveniji in to je neki cajta šlo zdj pa so propal kao...ampak niso nc folka pofukal ampak so ustvaril firmo kot so EuroDelfin, IBC (International Bussines Centre),....pa še druge
Če je pa kdo tk neumen da gre za nategovanje folka pol ga je res lahko nategnit! :lol: :lol: :lol: Fora je samo v tem da ti plačaš določeno vsoto za izobraževanje kar se tiče menađmenta in tukaj se gre res za izobraževanje v menađmentu in če se hoče se kdo izobraževat ga ti upeljes v delo in dobis denar in pol on to dela naprej in ti spet dobis procente od njega od njegovih od njihovih njegovih... :roll: pač se gre za piramido in ne odvisno v keri smeri se razpotegneš
Drgač pa Amway to je kr neki... :) :) ka nebom praške prodavo :lol:
Sunce piči mi roštiljamo, cure gule krumpir u hladovinii 8)

Uporabniški avatar
Cocaine00
Nov uporabnik

Napisal/-a Cocaine00 To apr 26, 2005 11:26 am

itk pa folk je fanatičen vid se na Sejšelih in drugi pizdiu materini, vid se v Ferrariju, sj da se, daleč od tega da se neda sm kolk je ta folk res dejansko pripravljen nardit nekaj v tej smeri,...95% zlo malo uni k pa ostanejo pa delajo se jim po enem letu pokaže rezultat niso pa to dnevi tedni...dobri po pol leta, sm k gres na seminarje...jaooooooo da te glava zapeče kako to folk sperejo dejansko tm, jst sm pač mal drgač pristopil k zadevi (pristranska dejavnost, možnost dobrega stranskega zaslužka) 8)
Nategne se tistega k se pusti nategnt k neve kaj bi sam s sabo, če pa mal poštudiraš folk in jih vidiš kako so fanatični...to mal iskoristiš in maš ti dobr profit i zaboli te rođena keva :-P :-P :P :P :P :lol: :lol:

Ait grem :pivo
Sunce piči mi roštiljamo, cure gule krumpir u hladovinii 8)

Uporabniški avatar
B4 Turbo
Novinec

Kraj: Šempeter pri Gorici

Napisal/-a B4 Turbo Sr apr 27, 2005 5:40 pm

Jackal81 je napisal/-a:Bah... tist Amway sicer ni natega, samo je pa podobno sranje. So me hoteli enkrat zraven spravit - in sem se spravil zraven celo enkrat na eno predavanje. V prvih 5 minutah sem sem spoznal, da so tipi ki so okoli mene pravi fanatiki in toliko da se ne klanjajo pred Amwayem. Pa dokler da nisem povedal kaj si mislim o njih in Amwayu so se obnašali kot bi hoteli bit moji najboljši kolegi... po tistem nisem videl nobenega več.

No podoben občutek sem tudi jaz dobil. Zadeva je za osebo totalna zguba denarja. Silijo te na neka predvanja ki jih plačaš očke iz glave. Osebno sem bil na predavanju v hali tivoli (za 2300SIT), za katerega sem izvedel na predavanju v gorici (za 500SIT (prispevka)). V hali tivoli so ponujali vikend seminar nevem kje za 25000SIT, katerega nesmete zamudit (seveda na tega nism šel). No vlgavnem te silijo na ta predavanja pa na nobenem ne izveš NIČ pametnega. Pridejo neki kao uspešni ljudje ki razlagajo njihovo biografijo in kako so hvala amwayu uspeli v življenju. Seveda prej so vsi imeli USPEŠNA MEGA podjetja in so to PUSTILI da so šli na amway...lepo vas prosim. In ploskanja na teh predavanjih je blo več kot na izvolitvi novega papeža. Ne trenutke sem se zamislil a je mogoče da se v tako majhni sloveniji nabere nabito polhna hala tivoli norcev ki ploskajo onim dol na odru, ki za njih še niso naredili nič, niso povedli nič in sploh nevejo kdo so.

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Sr apr 27, 2005 8:37 pm

Piramidne igre. Ima kdo izkušnje s podjetjem E&S d.o.o.?
Pravzaprav gre za podjetje, preko katerega vlagaš denar v varčevalni sklad (priporoča se 100€/mesec), vložen denar ti prinaša 12,5% dobiček in čez dvajset let si bajno bogat.
Zraven imaš pa še možnost delati za to podjetje (če vlagaš) in sicer tako, da iščeš nove vlagatelje. Od vsakega pridobljenega vlagatelja dobiš kreditne točke in na podlagi teh točk dobiš plačo. Ko zbereš dost ljudi greš v višjo stopnjo, točke pa dobivaš tudi, če tisti, ki si ga povabil dobi novega člana ... piramida v glavnem.
Pozna kdo? Bil že na dveh predavanjih in sem zelo konfuzen.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Sr apr 27, 2005 8:41 pm

Gre za obične sklade, s tem, da se jih trži preko mrežnega marketinga. Ni nateg, hudič je edin, k sklad (še?) ni ravno donosen... Drugače je samo TRŽENJE (ne vlaganje!) še zmeraj ilegalno, ne glede kaj oni pravijo - E&S nima dovoljenja za trženje (beri: finance-on.net). Je pa še zmeraj tančica skrivnosti okoli tistih 900 €, ker se ne ve točno kam gre ves denar...

darwin je napisal/-a:... vložen denar ti prinaša 12,5% dobiček in čez dvajset let si bajno bogat.

To se itk zgodi v skoraj vsakem povprečnem skladu, tko da to ni nič posebnega ;) Imajo le drugačen način obračunavanja stroškov :)
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

DJ Dry Visage
Novinec

Napisal/-a DJ Dry Visage Sr apr 27, 2005 9:14 pm

Večina slovencev si ta sistem tolmači narobe, kar je glede na pretekle izkušnje čisto normalno (mislim amway itd...) Treba je ločit piramidni sistem, kjer gre največkart za goljufije in pa mrežni marketing, ki ima potencial za razvoj. Dokler se o tem posameznik ne pozanima dovolj o teh zadevah lahko govorimo le o "hearsay". Torej vemo kar je povedal npr sosed. V tujini je MREŽNI MARKETING vse bolj priljubljen. V svojem programu ga imajo celo podjetja kot Coca-Cola...

P.S. Nisem in tudi ne sodelujem v takšnih programih, ker je moje mnenje , da je naš trg premajhen da bi se lahko razvil močen sistem. Prav tako majhen zaprt narod težko sprejme novosti. Slovenija na to še ni pripravljena. Torej je možnost za uspeh le teoretična.

Uporabniški avatar
cardynal
Novinec

Kraj: slovenj gradec

Napisal/-a cardynal Če apr 28, 2005 2:47 pm

mene pa zanima kako je z tem smiljanom morijem kolega mi tezi pa naklada naj hodim na njegova predavanja blablablala zdj me pa res zanima kaksne izkusne imate kaj z tem baje delajo tudi za neko zavarovalnico ampak to je spet piramidnistvo zanima me predvsem kaj lahk sploh dosezes dejansko pri temu smiljanu obogatis ne tisto je 100procentno :)

lp
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov