igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
puter
Novinec

Napisal/-a puter To maj 24, 2005 9:51 am

bitraktor in ekšn... ni slabo, samo pozno si se spomnil, da boš da ta video gor, kr se mi zdi, da ni več snega!! ali?

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To maj 24, 2005 9:54 am

domzalcan21 je napisal/-a:pišuka je folk cudn a? mene kurcate....poglejte te dva b*****!? Kaj ce bi prletela u tiste stavbe tm...ce bi jim slucajn kak otrok prletu gor...sej se ne morta ustavt k je led na cest...jao b*****! uglavnem neumnost...đizs, kaj se folk use ne spomne....jst bi ju dal takoj ustrelt!!! sej pravm IDIOTA!

tko ko je jagi povedal... je razlika če je parking ponoč pa še kakšna industrijska cona po možnosti al pa če je v največjem nakupovalnem centru v lj po krožnem sredi dneva z par 10k obiskovalci okoli...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 To maj 24, 2005 3:55 pm

BaSe je napisal/-a:hehehehe najbol sem se pa nasmejo temu, novi forum nea laufa še en tedn broohy že ma eno opozorilo LOOOOOOL

samo drift je pa svetovn

Nism jst kriv, da morm takoj dobit kar opozorilo pred banom, ko je prišel V3 in je bil moj podpis na začetku preširok za un skrčen forum (sem ga popravil takoj ko sem opazil, samo nekateri za razliko od drugih ne preživimo 26ur na dan tle gor in sm že dobu opozorilo še preden sm sploh vidu da je nov forum). Dalo bi se rešit tudi z navadnim pm-om, samo zgleda ne :? Če se da pobrisat tole opozorilo bi biu zelo vesel, ker zgledam zdej k kriminalc tle, pa zaenkrat še nč nism naredu... :P

PS: Drugače pa to nism jst. Sm samo ene parkrat v lajfu tomo vinkoviča pelu, take velke zverine pa še ne :lol:
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas To maj 31, 2005 8:57 am

hehe

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr jun 01, 2005 6:01 pm

Stratus_ je napisal/-a:
dejan84 je napisal/-a:
PS: Drugače pa to nism jst. Sm samo ene parkrat v lajfu tomo vinkoviča pelu, take velke zverine pa še ne :lol:

Pa si upal dat napred brzi hod? :lol:

Itak ga je preveč jebeno najdit...pa še 4x crkne vmes, pa ga je treba rint...navzdol :evil:...ahhh...najraje takrat ko je treba avto iz grabna potegnt :lol:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DoubleG Sr jun 01, 2005 6:40 pm

domzalcan21 je napisal/-a:pišuka je folk cudn a? mene kurcate....poglejte te dva b*****!? Kaj ce bi prletela u tiste stavbe tm...ce bi jim slucajn kak otrok prletu gor...sej se ne morta ustavt k je led na cest...jao b*****! uglavnem neumnost...đizs, kaj se folk use ne spomne....jst bi ju dal takoj ustrelt!!! sej pravm IDIOTA!

tlele je blo velik placa če tko gledaš

tm u cityparku so pa mejhni rondočki in hitr prletiš u kšnga nedolžnga pešca

pejt raj na fitnes

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Sr jun 01, 2005 6:43 pm

ker zakon traktor drifting!

kolk konjev pa majo tele zverince?

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Če jun 02, 2005 3:27 pm

Tole je čist stock trahtar,edino dodelavo ma spredi nahaubi k ma priključeno hidravliko za nakladat npr. gnoj ali pesek ,sam da je brez šafle ;)

svabo
Novinec

Kraj: metropola

Napisal/-a svabo Sr jun 15, 2005 6:10 pm

Dobr spredn podalsek,drgac pa zakon :lol: :lol: :lol:
budalesaj in poznali te bodo
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov