hehehe...neki podobnega sem jest imel k sem dobil zadn lonc namesto za sedan sem dobil za Legacy karavan, in pol je cev štrlela izza zadnjega odbijača cca. 10cm.
to bi kakšni dizli rabili da nebojo imeli odbijač črn od saj :P
lucky009 je napisal/-a:eni nevejo kašn avto majo pol pa narobn lonc kupjo ta je za limuzino samo je pa dobro varovalo
saj pa že ko nastavek/izpuh samo pristaviš k avtu vidiš da ti ga pol metra ven gleda
še boš ga dal gor?
ali raje prodal in kupil takega ki bo lepo sedel?
Nehajte se norca delat! -Človek si je ubodu Remusa vi pa tkole
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
mihakrapez je napisal/-a:Če se kdo upa ror na gor nakrivit. naj mi pošlje PM in povem kje je parkiran. Kdor prvi prilepi slikice nakrivljenega rora dobi za pir.
Bo dec vidu in bo policijo poklical v zapisniku pa bo pisalo. Vandali povzročili tuning.
Raj bi odgriznu dol ta suficit kot se pa s takim avtom okol pelu
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.