igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Ne jul 16, 2006 11:07 pm

Glej saj se ne gre za to da se nebi smelo rihtat avtov, celo nasprotno .. gre se za prireditve ki so klaverno izpeljane.Sicer kot sem že napisal je meni vseeno iz tega stališča pač me avtomobilizem zanima in jih izkoristim za to da srečam ljudi, malo pokomentiramo se pogovorimo itd.Samo uradno dogajanje me ne gane.
Slika

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Ne jul 16, 2006 11:20 pm

CockroaC je napisal/-a:Glej saj se ne gre za to da se nebi smelo rihtat avtov, celo nasprotno .. gre se za prireditve ki so klaverno izpeljane.Sicer kot sem že napisal je meni vseeno iz tega stališča pač me avtomobilizem zanima in jih izkoristim za to da srečam ljudi, malo pokomentiramo se pogovorimo itd.Samo uradno dogajanje me ne gane.
...glede na to kako majhen narod smo je zelo težko nabrat sponzorje in tudi zakonodajo imamo zeelo nefleksibilno... za vsak falus moraš pripravit papirjev kot bi delal projekt v Nasi ... da ne govorimo koliko služb nahraniš z vsakim takim showom ... torej težki časi za nas . Pol pa si še sami nekaj težimo :P :P :P L.p. - pa ne mislit, da sem konkretno na koga mislil ... lahko noč C...
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Ne jul 16, 2006 11:47 pm

Vsekakor so mi bolj kul gasilske veselice kot pa tuning šovi. Še komu?

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne jul 16, 2006 11:51 pm

CockroaC je napisal/-a:Pri stylingu lahko mas dnar pa bos nareo polomijo tudi ce si klepar,mehanik,licar in mas znanje rihtanja avtov se to ne pomeni da bo avto uspesen.
Pri muziki pa ce zans zmontirat pa mas dnar ne mores sfalit.

hja evo, če znaš zmontirat pa škatlo zračunat (al pa maš kolege k ti zračunajo).. tko ko un k styla avto nima glih znanja.. dej ti kup en sub za miljon pa ojačevalc za 2 miljona pa postav sub v 200 litrsko škatlo s 5imi porti širokimi 40 cm pa dolgimi en meter pa da vidmo, kaj boš dobil ;)

da znaš zmontirat je nekak ekvivalentno temu, da bi znal pri stylingu sam šraufat pa menjat odbijače, sam montirat spojlerje ipd.

lahko pa seveda vržeš miljon pa daš monterju pa je vse zrihtan.. tko k lohk vržeš miljon pa daš avto v eno delavnico pa ti vse nardijo ;) men se pr stajlingu celo to bolj zdi.. vržeš denar pa ti vse drugi naredijo (večina je takih), medtem ko pri akustiki večina sama montira..

sicer se pa na avtoakustičnih tekmovanjih tut potem zmer bol trudi izboljšat rezultate.. marsikdo ki prvič pride, da je samo postavu notr vse pa vrgu velik dnara ne bo dosegu kokr je mislu pa bo šou domou mau knige študerat pa pršu nasledn let narest višji rezultat ipd. plus začetnikom na tekmovanjih tut hitr tisti bolj izkušeni pomagajo in jih usmerjajo..

pa reku si, da če maš dnar lahko da nisi uspešen.. poglej kako je kalos uspešen pa kaki avti dostkat zmagajo? taki, da bi bruhou po njih, ampk še zmer zmagajo? kje je tu potem notr kej znanja, okusa, vsega? Kalos zmaguje ker je model nametou vse noter, kar je najdu, ziher je pa tudi prišlo zlo velik denarja ;)

lp
Slika

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Po jul 17, 2006 7:05 am

@ Mad ni nate letel, spremljam tvoje poste tukaj gor.....

B3NZ0
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a B3NZ0 Po jul 17, 2006 7:52 am

CockroaC je napisal/-a:Pri stylingu lahko mas dnar pa bos nareo polomijo tudi ce si klepar,mehanik,licar in mas znanje rihtanja avtov se to ne pomeni da bo avto uspesen.
Pri muziki pa ce zans zmontirat pa mas dnar ne mores sfalit.

Ma dej sam seb paradokse postavljaš, lej pri stylingu imaš lahko denar pa boš naredu polomijo, pri avtoakustiki je isto, če imaš denar boš lahko kiksnu vse skupi, tut če boš dal nekomu delat, lahko pa z manj denarja narediš lep avto, prav tako pa lahko narediš dober sistem z manj denarja. Vse je en in isti šmorn, dost stvari se da mal cnej čez pridt (magar kupiš rabljeno robo), dost stvari pa je, ko morš vložiti dosti denarja, sej to je point tega, da več ko si pripravljen dati v avto, načeloma lepšiga bi mogu narest. Poznam ljudi ko so šli po bodykit u nemčijo pa ne vem kaj še vse, da bi imeli lep avto, na koncu pa skoraj za kavo nimajo in podobno, sam jebiga če jim je to hobi nej delajo tko... Pa še po drugi strani ko gledaš, avtoakustiko boš lahko čez eno leto ali dve prodal in boš dosti nazaj dobil, kaj boš pa naredil z bodykitom? Ko boš pa avto prodajal pa prou velik več ne boš zanj dobu zarad bodykita in podobno, ampak se zna zgodit da še manj, tko da če že ne drugega, vsaj bolj ekonomično gledano se splača več v avtoakustiko vložit :P

CAB DRIVER
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a CAB DRIVER Po jul 17, 2006 8:44 am

Vidim, da je na forumu 80 % narcisoidnih 18-letnih mulčkov, ki vsak tolar vložijo v izgled svojega avta in ne znajo sprejeti kritike. Dajte no, a vam je res tako težko sprejeti kritiko enega novinarja. Človek je šel na prireditev, da bo o njej nekaj napisal, če pa je poleg tega dodal še svoje osebno mnenje pa s tem ni nič narobe.

Life ain't beautiful all the time!!!

LP Luka

Uporabniški avatar
B_M_W
Stalni uporabnik

Kraj: Prekmurje

Napisal/-a B_M_W Po jul 17, 2006 9:08 am

CAB DRIVER je napisal/-a:Vidim, da je na forumu 80 % narcisoidnih 18-letnih mulčkov, ki vsak tolar vložijo v izgled svojega avta in ne znajo sprejeti kritike. Dajte no, a vam je res tako težko sprejeti kritiko enega novinarja. Človek je šel na prireditev, da bo o njej nekaj napisal, če pa je poleg tega dodal še svoje osebno mnenje pa s tem ni nič narobe.

Life ain't beautiful all the time!!!

LP Luka

Strinjam se s tabo CAB DRIVER!!
325i Coupe

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Po jul 17, 2006 9:10 am

pa en novinar nam pa ne more vzet veselja do šovov??? itak je z vseh strani kritika, ko se kaj takega dogaja, a v času šova pa vsi napenjajo oči na lepih dekletih, ki z svojimi aduti perejo avte...lahko je kritizirat težko je en tak projetk izpeljat, tko k prav Mad, k da bi v Nasi delal...Kot tekmovalka na šovih vam lah povem, da je res da srečaš ene in iste avte, ampak ne vedno...ne znam vam pa opisat občutka ko se vsi med sabo poznamo-tekmovalci, pa ko pride pol a.coma do tebe roko ti dat, pa nasvet pa karkoli...pa ko se ljudje hočjo slikat v tvojem avtu, na tvojem avtu kjerkoli...to so neverjetni občutki..kaj šele tistemu, ki dobi pokal...da vam ne govorim kako je težko spelat eno srečanje kr tak, kaj šele šov...

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po jul 17, 2006 9:29 am

Po mojem mnenju se ne gre toliko za sam članek, koliko se gre za njegov način izražanja.. mislim, da je v tem članku dobesedno žalil ljudi ki predelujejo in punce, ki pač z temi plesi nekaj (pomoje kr lepo - gledano na čas dela) zaslužijo. Nič nebi bilo narobe, če bi ostal v nekih mejah avtor članka, da pa piše o nekih debilnostih in nevem kaj še vse to pa je malo preveč.

Jaz tudi ko grem na kako prireditev pa mi ni tam lepo, ne spluvam naslednji dan organizatorjev, saj mislim, da če je bilo tam dosti ljudi pol očitno za MENE ta veselica ni bila USTREZNA kar je čisto moj problem. Da pa je res, da je na showih vedno enako, samo mi vseeno nismo neka namčija kjer je povprečna plača nevem koliko večja od slovenske... avti in tuning/styling oprema pa je tudi do 100% cenejša.

Mogoče pa ta človek raje hodi na čebelarske razstave pa o tistih piše pozitivno subjektivno mnenje. Vsekakor je imal pravico napisat o prireditvi kar on misli, samo v mejah normale, torej ne tako kot je to storil on.

lp

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Po jul 17, 2006 10:02 am

Zdi se mi da nikol neomo prisli do nekega sklepa :? se bo treba ob kakem piru pogovorit, na enem showu. :lol:
Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po jul 17, 2006 10:07 am

CockroaC je napisal/-a:Zdi se mi da nikol neomo prisli do nekega sklepa :? se bo treba ob kakem piru pogovorit, na enem showu. :lol:

se strinjam :) samo eni bomo hoteli laško drugi union in bo žespet prišlo do kregarije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po jul 17, 2006 10:14 am

seveda, da bomo pili pivo in ne uniona ;) :lol:

lp
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Po jul 17, 2006 10:16 am

eclipse_R je napisal/-a:seveda, da bomo pili pivo in ne uniona ;) :lol:

lp

8)
Slika

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Po jul 17, 2006 11:51 am

Ma dej na vsakmu avtoshowu je isto za pit, jst ne grem na nben avtoshow več :lol:

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Po jul 17, 2006 11:57 am

Ne da se mi brat vseh pet strani, kjer se (ocitno) prepirate kot fantki iz sosednjih vasi. Bil sem v Kopru, bile so bolje organizirane prireditve a glede na to, da je cas dopustov, sem bil nad udelezbo presenecen.

Kar se tice odmevnih mednarodnih avtomobilisticnih prireditev bi rekel takole: nobena od njih se ni zacela na takem nivoju, kot je dandanes. Vse so startale z napakami, poleni pod nogami, organizacijskimi zapleti in predvsem z manjsim stevilom avtov in obiskovalcev. Danes pa so to prireditve, ki pritegnejo ogromno lastnikov vozil in se vec obiskovalcev. Imajo pa tudi nagativno plat - so prevelike in v taksni mnozici neizbezno pride do izgredov opitih vaskih mladcev, ki svoj pogum podkreplen z več maligani, kot so jih sposobni obvladovat, kazejo v brezveznem unicevanju tujega truda. Seveda je za (predvsem slovenskega) obiskovalca vedno kaj novega, sem pa preprican, da so tudi tam na vsaki pasji procesji prav tako isti avtomobili, ki se pojavljajo tu in tam.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jul 17, 2006 12:01 pm

Prepovedat točit alkohol na javnih prireditvah, pa bo zadeva rešena. Mladce, ki se ga pa napijejo pa pač kaznovat temu primerno in imaš vse rešeno.

PA NUJNO POCENIT SOK - NAJ BO POL LITRA SOKA CENEJE OD POL LITRA PIVA, PA BO VEČINA PILA SOK.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov