...glede na to kako majhen narod smo je zelo težko nabrat sponzorje in tudi zakonodajo imamo zeelo nefleksibilno... za vsak falus moraš pripravit papirjev kot bi delal projekt v Nasi ... da ne govorimo koliko služb nahraniš z vsakim takim showom ... torej težki časi za nas . Pol pa si še sami nekaj težimo :P :P :P L.p. - pa ne mislit, da sem konkretno na koga mislil ... lahko noč C...CockroaC je napisal/-a:Glej saj se ne gre za to da se nebi smelo rihtat avtov, celo nasprotno .. gre se za prireditve ki so klaverno izpeljane.Sicer kot sem že napisal je meni vseeno iz tega stališča pač me avtomobilizem zanima in jih izkoristim za to da srečam ljudi, malo pokomentiramo se pogovorimo itd.Samo uradno dogajanje me ne gane.
CockroaC je napisal/-a:Pri stylingu lahko mas dnar pa bos nareo polomijo tudi ce si klepar,mehanik,licar in mas znanje rihtanja avtov se to ne pomeni da bo avto uspesen.
Pri muziki pa ce zans zmontirat pa mas dnar ne mores sfalit.
CockroaC je napisal/-a:Pri stylingu lahko mas dnar pa bos nareo polomijo tudi ce si klepar,mehanik,licar in mas znanje rihtanja avtov se to ne pomeni da bo avto uspesen.
Pri muziki pa ce zans zmontirat pa mas dnar ne mores sfalit.
CAB DRIVER je napisal/-a:Vidim, da je na forumu 80 % narcisoidnih 18-letnih mulčkov, ki vsak tolar vložijo v izgled svojega avta in ne znajo sprejeti kritike. Dajte no, a vam je res tako težko sprejeti kritiko enega novinarja. Človek je šel na prireditev, da bo o njej nekaj napisal, če pa je poleg tega dodal še svoje osebno mnenje pa s tem ni nič narobe.
Life ain't beautiful all the time!!!
LP Luka
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov