igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES Sr maj 17, 2006 7:58 pm

Se vidi da se naš narod stara :lol: S tem pogojeno "kisanje" možganov :lol: hehe Hec na stran...ja nekateri bodite srečni da ni še kaj hujšega ;)

Folk tišast pa precenjujejo svoje sposobnosti :roll:

Srečno

Lp
remember: it can always get worse!

Tu_Nera
Novinec

Napisal/-a Tu_Nera To maj 30, 2006 8:43 pm

en znanec je mel lado karavana pa je bil v mb en nov rondo (krožni) njemu se je pa na temo mudilo je šel kar čez njega mislim halooooooooooooooooooooo... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: tista s gumo na tovornjaku je pa the best
Slika :ewil:

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Pe jun 09, 2006 12:09 am

men se je učeri en zaletu v fotrovo xsaro picasso 2 meseca staro, 2000km
naredil je totalko.
zgodilo se je pa na laborah pri petrolu.
prpelu sem iz smeri kranja in zavijal desno na petrol.
en je pa prletu ven vsaj 50kmh... (tam kjer je za zavit notr)
v enosmerno je šou.
tam je pa živa meja al neki tazga se pa nič ne vid.
opazu sem ga 2 metra preden je počlo.
odmotu sem levo, tako da ni bilo čelno, ampak mi je prletu spredi desno. podrsal po mojmu boku, nato pa je mene odbilo v 20cm visok robnik, ga preskočil in pristal v znaku za enosmerno.
mogoče je kdo opazu.
u glavnem totalka.
zdj grem pa spat.
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Tu_Nera
Novinec

Napisal/-a Tu_Nera Pe jun 09, 2006 6:38 pm

in kdo kriv upm da ne ti , če bi blo čelno bi blo pa še hujš ane?

Uporabniški avatar
ruco555
Novinec

Kraj: ankaran

Napisal/-a ruco555 Pe jun 09, 2006 6:53 pm

se pelem jz po enosmirni...tko ura je bla ene 4 zjutraj...mogoče še kej več...zima...tema in megla da nism vidu 5 metrov pred sabo...odložim kolega pred njegovo bajto in se pelem naprej...pač na koncu se bom lepo na glavno prključu in domov odpeljal...in meni prpele tip u nasprotno stran po enosmerni...brez luči seveda...in kaj čmo...mal je počlo...
Never settle for a moment of mediocracy.

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 So jun 10, 2006 11:28 pm

ja on če je iz enosmerne prpizdu.
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Po jun 12, 2006 12:12 pm

ja mi ja pravu kolega k dela na unmu petrolu na laborah da je precej grdo zgledalo na počasnem posnetku kamer :D ..sam da teb nč ni, avto se bo že uštimal...

Uporabniški avatar
*sladka_mala*
Nov uporabnik

Kraj: Celje/velenje

Napisal/-a *sladka_mala* Po jun 12, 2006 1:21 pm

em....mi2 s tipom se pelema iz Velenja proti Celju. In prvo moj tip prehiti enga cliota ko se je tak počasu furu , da kr brezvze. Pol čez en čas on naj pa pol spet mi2 na njega. Na kar pridemo na ravnino in omejitev 90km/h moj itq takoj po gasu un s cliotom pa prehitevat pa se furamo drug ob drugem nakar sovoznik v cliotu po šajbi potrka s pištolo....js sm se itq takoj začela dret...panika, da naj ustav pa spusti kretena naprej....sj ne wm če je bla fejk al prava pištola sam vseen strah....

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Sr jun 14, 2006 5:00 pm

hehe :lol: :cry :cry Brez zamere,sam sej veš iz kje si se pelala... :P
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man Sr jun 14, 2006 6:42 pm

se zadnc z dvema kolegoma zvecer pelem po avtocesti proti mb-ju...pa pelemo po desnem pasi pridemo za enga tipa v cliotu...pa da ga bomo prehitel kak smo pa bli ob njem pa tip levo...pa mal prbremzamo poblimkamo nas spusti naprej...pol pa za nami z dolgimi...pele on za nami z dolgimi ene pet minut do izvoza za mb, mi na izvoz on se kr za nami...pol pa kolegu dokurčlo pa s pune na bremze...ma pa sportne bremze pa je mal cvillo...saj tip je uspel prbremzat...se tip se en cas pele za nami pa mu dokurci pa nas prehiti...pol pa mi seveda kontra za njim ene 2min...pa nam počas dokurčlo pa ga prehitimo pa mi tip sredinca pokaže( jas sem bil sovoznik ) pa s ta drugim kolegom majce dol, da grema pr prvi rdeci ven...pa res rdeča...tip počaka mi ob njem...odprem vrata tip pa po gasu pa čez rdečo...mi za njim sam pol je čež vse rdeče pelal pa smo raj počakal... (ura je bla okol 23.30 tk da ni blo nikjer dbenga...pa sred tedna je blo...svasta... :twisted:

lp
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Interscope
Novinec

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Interscope Po jul 17, 2006 1:18 pm

Hehe men se je pa nabolj cudna stvar zgodila ko sploh nisem bil na cesti. Sedel sem na terasi v lokalu, v centru Šentjanža v petek okol osme zvecer. Na parkiriscu sem imel parkiran avto, takrat sem imel se R 5. Pa vidim enga tipa ful pijanga, ko se pocasi prebija do svojga avtomobila, se vsede vzge, pol pa speljeje vzratno in direkt v moj avto :oops: pa ne da bi slucajno zaviral, se ene dve,tri sekunde je drzal gas po tistem ko je pocilo......v glavnem cela pizdarija.... napihal je pa 2.54 :twisted:

Tu_Nera
Novinec

Napisal/-a Tu_Nera Po jul 17, 2006 8:03 pm

moj aa pa ko je bol na moorističnem druženju je vidu enga modela tk pijanega ga ko je šel okoli kombija se je za stranse držal pozneje gqa pa sreča istega na avtocesti o pelje 300 mimo njega jaoooooooo keri kreteni

btw a si iz šentjanža pri dravogradu

Interscope
Novinec

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Interscope Sr jul 19, 2006 6:16 pm

ja

helvis
Novinec

Napisal/-a helvis Sr jul 19, 2006 6:25 pm

ja mogoče se je učiv vozt po levmu pasu, mogoče gre u anglijo pa sej je mav hotu še naučit

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov