igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po apr 23, 2007 1:09 pm

damjan je napisal/-a:
Turbobitch je napisal/-a:A zdej boš pa ti kriv ka si zapelu 2 metra. Če je tip tok debila da spele čez rdečo luč pol pa ni čudn da umirajo, sam si je kriv , nej gleda ..

dj mal pomisli kaj si napisal....
zdj če se on z avtom pripelje do bele črte na cesti pred križiščem,medtem ko na semaforju gori rdeča luč,koji falus ma on za speljevat z avtom 2 metra naprej kljub rdeči luči??? pol ma nos avta že praktično v samem križišču skoraj.....črta pa kulkr vem je zato da se pred njo ustaviš,ne pa da se ustaviš pri njej pol pa čez 15 sekund zapelješ 2 metra naprej.takim bi osebno vzel izpit.resno

Ustaviš se ene 2 metra pred črto in potem ko vidiš bumbarja potegneš do črte!!! Bumbarji pa v rdečo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po apr 23, 2007 1:22 pm

*KAYA* je napisal/-a:..nebivedu ti si pa res super ja..Pomisli raje malo na to..kok nesreč se zgodi motoristom in velikrat so krivi prav vozniki avtomobilov..in prov fajn ja da še ti motoriste jeb*** in se pomožnosti kdo zaradi tebe zaleti!? :roll:

Največkrat je kriva neizkušenost in probavanje meje, do kam lahko greš.

Verjemi, sem sprobal in sedaj se že 17 let nisem usedel na motor. Padec pri malo čez 140km/h sem preživel in vem, da če se mi to še enkrat zgodi najbrž ne bom več, tako da se ne igram s tem.
Krivda je bila pa čisto na moji strani, mulc brez izpita(tut če bi ga imel že takrat ga za to kategorijo nebi mogel dobit - bil sem star samo 16 let), motor CBR600RR, zlizane gume in beg pred policajem. V enem ovinku ni zneslo in je motor zdrsnil na bok, jst pa sem se odpeljal kr nekaj metrov po asfaltu. Ko sem dojel, kaj se je zgodilo, je bil že policist ob meni in ko je videl, da sem cel in da mi ni nič, si je on bolj oddahnil, kot jaz. Odšel sem iz prizorišča z razbitim motorjem, brez kazni(kazen je bila že to da sem razbil skoraj nov motor), imel sem par prask, strgan usnjen kombinezon, ampak cel in lahko sem hodil - takrat se je moja motoristična kariera končala in od takrat naprej se nisem več usedel na motor.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
ruco555
Novinec

Kraj: ankaran

Napisal/-a ruco555 Po apr 23, 2007 3:33 pm

protonika je napisal/-a: - v čem je fora, da določeni osebki vozijo nagnjeni močno na svojo desno oziroma sedijo skoraj na ročni?

pač nekaterim nam je prostor za volanom premajhen...smo pač preveliki (preširoki)...kaj čmo...

sicer sm pa sam dokaj počasen voznik, ko imam druge zraven mene...pač velikokrat sm se s kolegi peljal in sm dobil večkrat občutek da bomo v kakem drevesu končali...zato sem si rekel da če ne druzga, lahko komu dam občutek da se bo varno pripeljal domov...zdi se mi glupost razbit sebe, avto in kogarkoli, ki sedi poleg...pa naj bo to kolega, kolegica al pa moja draga...

sicer pa...ga ni lepšega občutka ko z mojo staro škatlico na semaforju pustim zadaj kakega bmw-ja ali še kaj boljšega...pač kot je že nekdo rekel...pogled v voznikovih očeh, takoj zatem ko izpade budalo pred svojo bejbo, je neprecenljiv...
Zadnjič spremenil ruco555, dne Po apr 23, 2007 3:38 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Never settle for a moment of mediocracy.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po apr 23, 2007 3:37 pm

ruco555 je napisal/-a:
protonika je napisal/-a: - v čem je fora, da določeni osebki vozijo nagnjeni močno na svojo desno oziroma sedijo skoraj na ročni?

pač nekaterim nam je prostor za volanom premajhen...smo pač preveliki (preširoki)...kaj čmo...

hahahah tok široki pa spet ne :shock:

Uporabniški avatar
ruco555
Novinec

Napisal/-a ruco555 Po apr 23, 2007 3:41 pm

adis je napisal/-a:
ruco555 je napisal/-a:

hahahah tok široki pa spet ne :shock:

jah mi smo mal širši, avto pa tudi ni tko zelo velik...sej je v salonu predstavljen...boš videl zakaj sem tko napisal...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Po apr 23, 2007 3:46 pm

ruco555 pardon nisem vedel da je mini tvoj avto

Uporabniški avatar
ruco555
Novinec

Napisal/-a ruco555 Po apr 23, 2007 3:48 pm

adis je napisal/-a:ruco555 pardon nisem vedel da je mini tvoj avto

ni panike...sam pač povem...ker mi je že precej ljudi reklo da zgledam zanimivo (beri čudno) notri...kolegica mi je enkrat u štosu celo rekla, da zgledam zraven njega, kot da ga bom prijel in se znjim igral...kot otroci...hehe

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Po apr 23, 2007 3:49 pm

jz mam toliko neudoben sedež, zato sem nagnjen bolj na sredino.ko se bo dalo kej boljšega pa itk ne bom!
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Po apr 23, 2007 5:02 pm

jst zase povem da mi nekak ni zanimiv sedet "postran" mam pa na srečo dobre sedeže da te lepo oprimejo okrog bokov,in hrbta da nemoreš nikamor :D
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov