kje pa ti vidiš kakšno posploševanje

seveda je odvisno od osebe
Jorgi je napisal/-a:Mene osebno pa moti to, da če fanta zanima avto, tuning itd, je ok, če punco, je pa prec ožigosana za pleharco... Če rada pogledam lepo moško ritko, še ne pomeni, da sem ku***. Lepe stvari vedno pritgnejo pogled, nima to veze s tem, kakšne sorte je človek in na podlagi tega sklepat, da gre za površinske ljudi je naravnost trapasto. Nekateri smo pač bolj vizualne sorte, imamo radi estetiko, drugi spet ne. Meni se bolj zdi, da ko začnejo dekleta sodelavat na nekem področju, ki je v domeni moških, se le-ti začnejo počutit ogrožene. in potem se začne tako stereotipsko mišljenje. In smo spet pri moškosti in strahu zanjo...začaran krog :P
Lonca84 je napisal/-a:ok ok....sej verjamem da ste eni sami avto kupil no....to sm sam tko vprašala...k je blo prej mal napet...![]()
Mojster Miha je napisal/-a:Jorgi je napisal/-a:Mene osebno pa moti to, da če fanta zanima avto, tuning itd, je ok, če punco, je pa prec ožigosana za pleharco... Če rada pogledam lepo moško ritko, še ne pomeni, da sem ku***. Lepe stvari vedno pritgnejo pogled, nima to veze s tem, kakšne sorte je človek in na podlagi tega sklepat, da gre za površinske ljudi je naravnost trapasto. Nekateri smo pač bolj vizualne sorte, imamo radi estetiko, drugi spet ne. Meni se bolj zdi, da ko začnejo dekleta sodelavat na nekem področju, ki je v domeni moških, se le-ti začnejo počutit ogrožene. in potem se začne tako stereotipsko mišljenje. In smo spet pri moškosti in strahu zanjo...začaran krog :P
To zgoraj navedeno - je tvoja osebna izkušnja ?
Osebno sm drugačnega mnenja oz imam drugačne izkušnje - ženska na poslovnem področju v recimo temu "moškem svetu" oz na področju, kjer so sicer v veliki večini moški.
LP
tomson je napisal/-a:pa debata ni v tem, da se ženske zanimajo za avtomobile in računalnike itd.
fora je v kešudajte mal prebrat, o čem se debatira
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov