igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

stjancek
Nov uporabnik

Kraj: braslovce

predlog

Napisal/-a stjancek Če apr 26, 2007 4:19 pm

kakšen se vam zdi predlog,da bi naredili križišča na avtocestah oziroma krožne promete??
zeleni polo

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če apr 26, 2007 4:33 pm

nimam mnenja,imam pa eno vprašanje:

Kdo je za,da uporabnika (stjancek) za praznike pošljemo v terme Banovci --> http://www.terme-banovci.si/home.php
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če apr 26, 2007 4:43 pm

js sm za.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Če apr 26, 2007 4:52 pm

stjancek pa kaj ti delaš psihološki profil od uporabnikov tu go al kaj?
Hoj v toplice (terme Banovci) pa razmišljaj o teh tvoji IDIOTSKIH vprašanjih.
Bomo ti mi moderatorji častli vikend paket v termah.

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Če apr 26, 2007 4:59 pm

:hi
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

stjancek
Nov uporabnik

Kraj: braslovce

Napisal/-a stjancek Če apr 26, 2007 5:05 pm

BANOVCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu -je dost križišč do tja?
zeleni polo

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Če apr 26, 2007 5:32 pm

dj prosm še v photoshop kotičku kj napiš. :pray:

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Če apr 26, 2007 5:36 pm

sm slišu da lahko zelo hitro v banovce prideš :D današnja infrastruktura to omogoča "le en klik"

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če apr 26, 2007 5:44 pm

McLaren je napisal/-a:stjancek pa kaj ti delaš psihološki profil od uporabnikov tu go al kaj?
Hoj v toplice (terme Banovci) pa razmišljaj o teh tvoji IDIOTSKIH vprašanjih.
Bomo ti mi moderatorji častli vikend paket v termah.

To o ps. profilu sem tudi jaz že pomislil. Vsekakor so njegovi posti kdaj napisani predobro za tako "butasto" vsebino. Neko skrivno anketiranje ali kaj?

Nisem pa za to, da se ga bana, saj je dostikrat zabavno. Pa tudi kotiček za sproščanje prav pride, se potem drugje manj kregamo. Kdaj pa se tudi nasmehnemo.

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Če apr 26, 2007 5:49 pm

S|icKeR je napisal/-a:dj prosm še v photoshop kotičku kj napiš. :pray:

zakaj neki ? :D

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Če apr 26, 2007 7:10 pm

eh...bananan bo. Večina ljudi ne mara ekscesnih posameznikov pa čeprav so čist neškodljivi. Škoda. Sicer pa to samo kaže na zadrtost družbe in nam je zrcalo, kakšni smo.

Uporabniški avatar
gold hamster
Stalni uporabnik

Re: predlog

Napisal/-a gold hamster Če apr 26, 2007 8:51 pm

stjancek je napisal/-a:kakšen se vam zdi predlog,da bi naredili križišča na avtocestah oziroma krožne promete??

mama mia :noro :noro :noro :noro :noro :noro

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem Če apr 26, 2007 10:10 pm

Jorgi je napisal/-a:eh...bananan bo. Večina ljudi ne mara ekscesnih posameznikov pa čeprav so čist neškodljivi. Škoda. Sicer pa to samo kaže na zadrtost družbe in nam je zrcalo, kakšni smo.

Je potrebno dodat, da ne kaže samo na zadrtost družbe? Bo zrcalo vsaj komu kaj povedalo?

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Pe apr 27, 2007 10:51 am

esem je napisal/-a:
Jorgi je napisal/-a:eh...bananan bo. Večina ljudi ne mara ekscesnih posameznikov pa čeprav so čist neškodljivi. Škoda. Sicer pa to samo kaže na zadrtost družbe in nam je zrcalo, kakšni smo.

Je potrebno dodat, da ne kaže samo na zadrtost družbe? Bo zrcalo vsaj komu kaj povedalo?

Ah veš kaj, s takimi forami je vprašanje ali gre za zadrtost ali so ti pač neumne. Meni so pač njegove fore neumne. Jasno, da se nekdo zajebava, ampak meni ne privabi nasmeška na obraz, pa se rad nasmejem kaki bedariji.

It stopped being funny the second time you did it...
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem Pe apr 27, 2007 9:32 pm

Meni so bili njegovi vici (tam je začel) v glavnem stupidni ali stari, vsaj na začetku. A teme, ki jih je odpiral, so mi postajale vedno bolj prisrčno neumne - take za se malo sprostit in nič več. Se mi zdi, da stvari preveč (in hkrati premalo) resno jemljemo in nas stjanček z očitnimi bedarijami nekako spet postavlja na realna tla. Da ne govorim o tem, da so njegove teme bile praktično edine na forumu, ki so kar klicale k duhovitosti in vlekle domišljijo iz nas. Tudi v tem smislu sem mislil zadrtost (poleg tega, da so se nad njim nekateri zgražali - WTF), vsekakor nam tega manjka in če sem iskren, bom pogrešal njegove teme in domislice. Lahko bi bil simpatična maskota foruma.

Mi pa še vedno ni jasno, kaj je res hotel, mislim, da je bilo zadaj nekaj več kot samo preveč časa oz trening duhovičenja oz whatever.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Pe apr 27, 2007 9:37 pm

esem je napisal/-a:Meni so bili njegovi vici (tam je začel) v glavnem stupidni ali stari, vsaj na začetku. A teme, ki jih je odpiral, so mi postajale vedno bolj prisrčno neumne - take za se malo sprostit in nič več. Se mi zdi, da stvari preveč (in hkrati premalo) resno jemljemo in nas stjanček z očitnimi bedarijami nekako spet postavlja na realna tla. Da ne govorim o tem, da so njegove teme bile praktično edine na forumu, ki so kar klicale k duhovitosti in vlekle domišljijo iz nas. Tudi v tem smislu sem mislil zadrtost (poleg tega, da so se nad njim nekateri zgražali - WTF), vsekakor nam tega manjka in če sem iskren, bom pogrešal njegove teme in domislice. Lahko bi bil simpatična maskota foruma.

Mi pa še vedno ni jasno, kaj je res hotel, mislim, da je bilo zadaj nekaj več kot samo preveč časa oz trening duhovičenja oz whatever.

Pa kaj ti pišeš :pray:
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov