McLaren je napisal/-a:stjancek pa kaj ti delaš psihološki profil od uporabnikov tu go al kaj?
Hoj v toplice (terme Banovci) pa razmišljaj o teh tvoji IDIOTSKIH vprašanjih.
Bomo ti mi moderatorji častli vikend paket v termah.
stjancek je napisal/-a:kakšen se vam zdi predlog,da bi naredili križišča na avtocestah oziroma krožne promete??
esem je napisal/-a:Jorgi je napisal/-a:eh...bananan bo. Večina ljudi ne mara ekscesnih posameznikov pa čeprav so čist neškodljivi. Škoda. Sicer pa to samo kaže na zadrtost družbe in nam je zrcalo, kakšni smo.
Je potrebno dodat, da ne kaže samo na zadrtost družbe? Bo zrcalo vsaj komu kaj povedalo?
esem je napisal/-a:Meni so bili njegovi vici (tam je začel) v glavnem stupidni ali stari, vsaj na začetku. A teme, ki jih je odpiral, so mi postajale vedno bolj prisrčno neumne - take za se malo sprostit in nič več. Se mi zdi, da stvari preveč (in hkrati premalo) resno jemljemo in nas stjanček z očitnimi bedarijami nekako spet postavlja na realna tla. Da ne govorim o tem, da so njegove teme bile praktično edine na forumu, ki so kar klicale k duhovitosti in vlekle domišljijo iz nas. Tudi v tem smislu sem mislil zadrtost (poleg tega, da so se nad njim nekateri zgražali - WTF), vsekakor nam tega manjka in če sem iskren, bom pogrešal njegove teme in domislice. Lahko bi bil simpatična maskota foruma.
Mi pa še vedno ni jasno, kaj je res hotel, mislim, da je bilo zadaj nekaj več kot samo preveč časa oz trening duhovičenja oz whatever.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov