Ajm bek from terme. In ker nočete, da pastam samo linke do mojega bloga, ker ste preleni, da bi kliknili in si tam ogledali objavo Sem se potrudil, ker sem se nafilal z energijo in Vam spisal tule objavo =)
5. mesto : Nasilne upokojenke v srednjih letih
Hodim po klancu navzdol z natikači iz lidlna in plaščom od montlna. Pred mano prekrasni dami srednjih let in veselega nasmeška. Prijazno pozdravim in jima zaželim čim boljše okrevanje. Druga me pogleda mršavo in niti nisem imel časa pogledat preko rame že je palica priletela v mednožje.
Še zdaj ne vem zakaj kajti odhiteli sta hihitajoče se proč Jaz pa sem moral hladiti mednožje z pixno pira.

4. Mesto : Strela, ki je sprelevila dan v noč
Srkam pivo in gledam slikce. Vidim rafal otrok in naval. Zunaj zagrmi, useka in BAM se ustrašim ter pritisnem na sprožilec od digitalca. In šele ko pridem domo vidim, da sem ujel strelo v odzadju, ki je usekala in vidi se izpad elektrike.
Tema, mračnost in vodoravna strela. Ni nekako po logiki kako je strela udarla lahko pravokotno vendar smo imeli srečo, da smo bili v pokritem šotoru in ne zunaj.

3. Mesto : Direktor Mannerja v termah čil in zdrav kakor Chili Con Carne
Hodim nakoli z nekimi cheap politankami. Na palec mi skoči vidni desni gospod in se mi smeje. Prašam ga kaj mu je =) Po nemško začne klamfati… me nicht understand.
Zamahne z roko in mi kaže pot proti izhodu. Grem za njim nakar vzame iz žepa ključe in odpre svojega strica audija. Iz haube mi vrže ven celo korbo sladkih dobrot od politank pa do čokoladic.
MmmMm dragi se je kar nasmehnilo, ko sem z korbo priromal v sobano. Ko je začel angleško klamfat je povedal, da je bivši direktor od Manerja. Ob parih pirih za šankom se je izpovedal in zaupal zakaj je letel z direktorskega mesta. Kradel je bele vrtnice za tajnico in jo poskusil rejpati. To je opazila protikorupcijska komisija in ga odstavila. Ostal je brez žene in službe. Ostale so mu le toplice in čepica od čokoljad in politank =)

2. Mesto : Padec in luč iz nebes
Ker savna ni zame in sem se predolgo namakal v whirlpoolu z 36 stopinjami. Dodatne temparature mi je še nabijala dekle z njenimi prekrasnimi b00bzami med usti in rito na korenjaku.
Postanem žejen in grem iskat pixno hmeljade. Na ploščicah mi spodrsne pred vhodom v savna svet. Padem, stemni se mi pred očmi in kar naenkrat zagledam svetlobo pred sabo. Luč, belo, lesketajočo se kakor pri Mr.Beanu. Iz žepa potegnem fotiča in pritisnem parkrat v upanju, da bom ujel angele oz boga. Poberem se in pridem k sebi ter čisto pozabim, da se je sploh zgodilo. Danes pa gledam slike in glej ga zlomka spomin seže do padca. Očitno nebesa izgledajo takole =) Ampak sem rajši na zemlji pri moji mishki =)

1. Mesto : Rejpanje žhene sredi belega dne na ograji. EROTISCHNO ni kaj =)
Postalo je vroče. Zaželel sem si vode. Ves zaliman in len odkorakam proti vodi nakar opazim live pr0n. Enostavno je bilo treba slikat =). Nihče ju ni motil, nič ju ni motilo. Respect za tak pogum !