crazy_0 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:H2 je napisal/-a:daj povej nebivedu kaj je blo tok nevarnega šeplisss xD
Recimo iz centra Trsta pa preko meje do Krke(vasica 10km naprej od Ivančne gorice) 45 minut z avtom.
Uh da ti jaz ne povem kakega rekorda od Kočevja pa do Dvora...
nebivedu je napisal/-a:Adrenalinsko, pa da še ni tok nevarno;
- Medvedu sredi kočevskega roga nastavit hrano in ga potem gledat iz manj kot 10 metrov, kako se futra. (pa nisem bil v avtu ali na drevesu - gledal sem ga medtem, ko se msedel na štoru čisto na miru približno 10m stran.- Bungee jumping s 150m prostega pada, utaviš se pa pri približno 250m pada. (če bo pa denar grem pa na najvišjo zadevo - padaš 450m prostega pada).
- gledat velikega belega morskega psa iz kletke(pride čisto do tebe(20cm stran)
Nevarnih pa nebi pisal, ker bo kdo poizkušal, pa bom pol jst kriv, da se mu bo kej zgodilo.
Rottie je napisal/-a:
Nevarnih nisi našteval? ... hmmm ... tale z medvedom se mi že ne zdi ravno varna
nebivedu je napisal/-a:Rottie je napisal/-a:
Nevarnih nisi našteval? ... hmmm ... tale z medvedom se mi že ne zdi ravno varna
Čist varna, zame. Manj se bojim zveri, kot pa zahrbtnih ljudi. Žival takoj pokaže, če ji kej ni všeč in se postavi v bran, napade pa zelo zelo malokrat, človek pa se ti prilizuje, ko mu pokažeš hrbet, ti pa nož vanj porine. Verjemi, da tale medved ni nič hudega, al pa ne poznaš dovolj ljudi.
Medved me je videl, ampak ga nisem oviral ali živciral. Prišel je pojedel, pogledal naokoli in odšel svojo pot.
Drgač pa sem imel rottweilko(psičko), ki je imela 75kg. Zaletavala se je z glavo v vrata, kadar je kak medved mimo hiše prišel. Pa nikol ni bilo spopada med medvedom in njo, medved se je vedno pravočasno umaknil. Pa ne zato ker je nebi mogel raztrgat. To mu je najmanjši poblem. Večji problem so rane, ki bi jih on dobil, zato se raje umakne in se izogne takim zadevam. Ravno tako se jelen, merjasec in medved skoraj nikoli ne srečajo v gozdu - skoraj vedno se izognejo eden drugemu. Živali same skoraj nikoli ne napadejo brez povoda in če ti ne daš katerikoli živali povoda, potem te ne bo napadla.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov