igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Tu_Nera
Novinec

Napisal/-a Tu_Nera Če jun 07, 2007 3:48 pm

Nixxon je napisal/-a:
Jackal81 je napisal/-a:Sem imel pa enkrat probleme pri pumpanju gum... Ponekod so še dobre stare črpalke, ki imajo ročno pumpanje, ponekod so pa tiste, kjer si nastaviš tlak in ti avtomatsko napumpa na nastavljen tlak. No ena izmed teh avtomatskih je bila zgleda pokvarjena. Nastavim tlak in začnem pumpat, guma je bila pa vedno bolj prazna.
Še dobro, da je bila malo naprej druga črpalka z ročnim sistemom.

Tele avtomatske pumpe za zrak so za moje pojme ena bolj debilnih izumov. Večina jih ne dela tako kot bi morala, da niti ne omenim da se ne da prekontrolirati kako je stanje v gumah za vse gume. Brezveze, raje stari ročni sistem pa je.
ročne so fajn zato kr so gr še enote v psi-jih mam enoe na gumah v psi in pol pa nwm kolk nej napumpam

aja še ena: grema s fotrom na morje po nekoga pa grema v pivki na črpalko s passatom pa natočima. hkrati pa še en tovornjak točill pa prleti črpalkar vn pa ne točit hkrati pa ok ata da vun mu kaže dojst litrov - pol tanka pa gre plačat pa pride vun in vžge avto pa kazalec za nafto obstoji na rezervi :? :? :? gre povedat da mu ni natočlo in podajalc mu itaq ni verjel in prideta oba do avta in prodajalc pogleda če je res pa potrdi in prodajalc mu vrne denar fotr natoči 5 litrov pa gasa do prve črpalke

p.s:a je zej bolš ko je popravleno

mislim pa da je bla OMV v pivki :oops: :oops:
Zadnjič spremenil Tu_Nera, dne Če jun 07, 2007 5:58 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika :ewil:

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Če jun 07, 2007 5:08 pm

@road devil: a si ti to pisal pijan? :roll:
litr bencina, litr olja ;)

Tu_Nera
Novinec

Napisal/-a Tu_Nera Če jun 07, 2007 5:55 pm

ammm ne zka ja mi pa tipkovnica malo nagaja :P nwm a je to napaka tipkovnice da presledek bol bogo prijemle sm pa trezn ja :) bom popravo post
Slika :ewil:

Uporabniški avatar
traktor TDI
Novinec

Napisal/-a traktor TDI Če jun 07, 2007 6:19 pm

Nixxon je napisal/-a:Jaz sem se spomnil enega dogodka, pa niti ni povezan s tankanjem kot takim.

Grem iz Logatca domov, takrat sem živel v Mengšu. Pa sem mel v svojem avtu (glej podpis, odštej feltne na njem, sem mel navadne takrat, al ene 15" alu) zlo mal benza in nisem hotel na Vrhniki tankat na Petrolu (se jih izogibam), si rečem grem do OMVja na Brezovici. No in na ravnini od Loga proti Dragomerju mi začne zmanjkovat bencina, avto rahlo pockukava in gre vedno pošasneje. Pa še svinjsko me je na WC tiščalo. Uglavnem na konc sem vozu že manj kot 40km/h, za mano manjša kolona. Vseeno pridem do Brezovice, zaklenem avto in najprej letim na WC. Dve minute in par umitih rok kasneje pridem ven, začnem tankat avto in čistit šipe. Se prpele model s kombijem, stopi ven in kao neki natanka.

Pravi meni: "a hitrej pa ne gre"
Jest: ??? (začnem razmišljat a je mene za uslužbenca OMV zamenjal, al sem tam prepočas vozu, al kaj mu je)
In začne men neki težit: "kako si pa tam vozu mim Dragomerja?"
Jest: ??? "jah bencina mi je začel zmanjkov..."
On: Zakaj si pa tko v škarje prehitevu, kaj ti pa je.
Jest:??? Kaj je teb, jest sm tam 40kmh vozu, pa zdele sem že 5 minut na pumpi tle.
On: Ja, sej to je blo prej sem bil s svojim avtom pa hčerko sem mel uzad, sem jo dam peljal, s takim avtom si bil pa prehitu si v škarje da bi se hmal zaletu.
Jest:wtf??? "S temle avtom že ne, so pa še trije taki samo na Vrhniki registrirani z isto barvo."
On: ne, ti si bil,... neki začne mene preklinjat, jest njemu nazaj da je slep pa b****, on začne grozit da jih bom fasal,...

Greva not plačat pa rečem črpalkarju da mu nej pove da sm tle že 5 minut da sm šou na WC, črpalkar nič o tem vedu.

Pol mi pa un prjav: Ja, ti si bil pa še štiri si mel v avtu. :lol:
Jest: Aja, kaj boš pa si še zdej zmislu?

Pol se tip oddrajsa. Mislim, svašta. :?

Če to bere ta b****: NISEM BIL JEST!

Ja ja.
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov