... Ja Marko sedaj mi pa prosim povej kako bi to razložil recimo ... recimo Mičotu ? :P :P :P ... pa lep dan še naprej ... L.p. MadRED_line je napisal/-a:dej dej dej. še ena traparija. če ti kdo reče kakšno glupo žaljivko al kaj podobnega, ne da se ga izogibaš al karkoli. ji samo razložiš da če te še 1x pokliče tako glupo da ji boš tisto svinjsko faco nekam zatolkel! bistvo je samo to da se ne smeš pustit jebat!
Mad je napisal/-a:... Ja Marko sedaj mi pa prosim povej kako bi to razložil recimo ... recimo Mičotu ? :P :P :P ... pa lep dan še naprej ... L.p. MadRED_line je napisal/-a:dej dej dej. še ena traparija. če ti kdo reče kakšno glupo žaljivko al kaj podobnega, ne da se ga izogibaš al karkoli. ji samo razložiš da če te še 1x pokliče tako glupo da ji boš tisto svinjsko faco nekam zatolkel! bistvo je samo to da se ne smeš pustit jebat!
RED_line je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... Ja Marko sedaj mi pa prosim povej kako bi to razložil recimo ... recimo Mičotu ? :P :P :P ... pa lep dan še naprej ... L.p. MadRED_line je napisal/-a:dej dej dej. še ena traparija. če ti kdo reče kakšno glupo žaljivko al kaj podobnega, ne da se ga izogibaš al karkoli. ji samo razložiš da če te še 1x pokliče tako glupo da ji boš tisto svinjsko faco nekam zatolkel! bistvo je samo to da se ne smeš pustit jebat!
in kaj ti more? razpizdil se bo, a udarit te ne sme.torej? če te pa on gnjavi mu malo zagroziš. in ne bi bil ne prvi ne zadnji ki bi muin mičo je ql tam kjer je.mi se štekamo
RED_line je napisal/-a:mah, če bo človek dober do mene bom tudi jz do njega. če pa mi bo težil mu bom tudi jz nazaj in je lahko največja mrga dalen na okoli.sej moč ni v mišicah, ampak v glavi
ruco555 je napisal/-a:RED_line je napisal/-a:mah, če bo človek dober do mene bom tudi jz do njega. če pa mi bo težil mu bom tudi jz nazaj in je lahko največja mrga dalen na okoli.sej moč ni v mišicah, ampak v glavi
me zanima če bi to isto trdil tudi potem ko bi ostal brez nog in še česa...
Blinder je napisal/-a:Niva13 je napisal/-a:WTF is Mico?
To sprasujes ker so ti vsec taki tipiTo je en njihov sodelavec; je tak velik mocen clovek, morda tudi agresiven pa robat... v glavnem ni zdravo se prepirat z njim
Blinder je napisal/-a:Niva13 je napisal/-a:WTF is Mico?
To sprasujes ker so ti vsec taki tipiTo je en njihov sodelavec; je tak velik mocen clovek, morda tudi agresiven pa robat... v glavnem ni zdravo se prepirat z njim
RED_line je napisal/-a:aaaaa.. šele zdaj sem štekal kateri mičo.eh, ni panikesem ga že en par x razpizdil
pa se je dru, dru,dru in potem me je spustil naprej. pa jz še 1x isto pa ja bil že čisto rdeč
samo je pa živc. samo se ga en bojim
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov