igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Pacek
Novinec

Kako ravnati z negativci

Napisal/-a Pacek Pe jul 20, 2007 9:54 pm

4 karakterji in nasveti

Vas Vaš šef spravlja ob živce ? Vam sodelavci hodijo po zadnjih sinapsah, ki so Vam še ostale?
Će potrebujete pomoč kako ravnati s temi ljudmi potem preberite moje 4 nasvete kako ravnati z njimi z 4 različnimi težavnimi karakterji.
1. Metek

Metki ali metkice so se v svojem profesionalnem okolju naučile uspeti s tem kako tlačiti ostale sodelavce-sodelavke v drek in jim nergati za vsako stvar.

Nekoč sem delal na konzulatu in delal z tajnico poi menu Kristina, ki je uživala, da me je klicala po žaljivih nadimkih, teženjem, non-stop in zavirala moje ideje ter se niti z eno stvarjo ni strinjala katero sem izustil. Zadosti je bilo že prvih par mesecev v službi, da sem se je bal in izogibal kolikor se je le dalo. Začel sem jo zbadati in ji nagajati nazaj. Ni bilo druge rešitve. Vendar tako ni šlo v nedogled. Potrebno je bilo najti rešitev.
Ostanite mirni. Ko vas napadejo taki osebki oz. napadajo se brzdajte. Spomnite se teh idej in navodil. Bodite pozorni na svoj glas in jakost le tega. Naj bo čimbolj sproščen in miren. Na fini način izrazite svoje ideje in poglede tudi, če se osebek na drugi strain ne strinja z vami.

Ko se ji uspešno postavite po robu in vidi, da Vas ne more več imeti v svojih krempljih ne bodite presenečeni, če želi kar naenkrat postati prijateljica z vami. To je najbolj čudna stvar pri teh osebkih ki nergajo in težijo ter hočejo biti v središču pozornosti. Oni so na vrhu verige Vi pa na dnu. Ne pustite se, ker Vas bodo pohodili.
Ko dokažete, da ste močni se začno obnašati tako, kot da potrebujejo Vašo potrditev za vsako stvar, ki jo oni počnejo. Stvari se obrnejo in kaj kmalu ugotovimo, da so šibki bolj kot vsi drugi.

2. Pritoževalci

Vedno in always se pritožujejo nad njihovim načinom življenja.
Po eni strain je to dobro za nas. Moramo jih poslušat in se iz tega kaj naučit. Non stop jamrajo o problemih ono in ovo in mi iz tega lahko delamo inovacije in izboljšave za svoj način življenja.

Pa da ne bom preveč naspamal je tule link do original članka

http://www.zgodbice.net/kako-ravnati-z- ... n-nasveti/

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line So jul 21, 2007 2:17 pm

dej dej dej. še ena traparija. če ti kdo reče kakšno glupo žaljivko al kaj podobnega, ne da se ga izogibaš al karkoli. ji samo razložiš da če te še 1x pokliče tako glupo da ji boš tisto svinjsko faco nekam zatolkel! bistvo je samo to da se ne smeš pustit jebat!
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad So jul 21, 2007 2:49 pm

RED_line je napisal/-a:dej dej dej. še ena traparija. če ti kdo reče kakšno glupo žaljivko al kaj podobnega, ne da se ga izogibaš al karkoli. ji samo razložiš da če te še 1x pokliče tako glupo da ji boš tisto svinjsko faco nekam zatolkel! bistvo je samo to da se ne smeš pustit jebat!
... Ja Marko sedaj mi pa prosim povej kako bi to razložil recimo ... recimo Mičotu ? :P :P :P ... pa lep dan še naprej ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So jul 21, 2007 3:19 pm

pacek a si ti kak psiholog oz. misliš biti ????

kako ravnaš z negativcem? enostavno.....je*e ti se za njega....simpl....

če pa pride do skrajne mere potem se pa zgodi kar pač se zgodi....

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line So jul 21, 2007 6:04 pm

Mad je napisal/-a:
RED_line je napisal/-a:dej dej dej. še ena traparija. če ti kdo reče kakšno glupo žaljivko al kaj podobnega, ne da se ga izogibaš al karkoli. ji samo razložiš da če te še 1x pokliče tako glupo da ji boš tisto svinjsko faco nekam zatolkel! bistvo je samo to da se ne smeš pustit jebat!
... Ja Marko sedaj mi pa prosim povej kako bi to razložil recimo ... recimo Mičotu ? :P :P :P ... pa lep dan še naprej ... L.p. Mad

in kaj ti more? razpizdil se bo, a udarit te ne sme.torej? če te pa on gnjavi mu malo zagroziš. in ne bi bil ne prvi ne zadnji ki bi mu ;) in mičo je ql tam kjer je.mi se štekamo :D
gassssssssssssssssss

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered So jul 21, 2007 6:14 pm

Dej no, NEGATIVCE, kaj hodiš v prvi razred, da sodelavce ki so voluharji od ljudi poimenuješ negativce.

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad So jul 21, 2007 6:56 pm

RED_line je napisal/-a:
Mad je napisal/-a:

in kaj ti more? razpizdil se bo, a udarit te ne sme.torej? če te pa on gnjavi mu malo zagroziš. in ne bi bil ne prvi ne zadnji ki bi mu ;) in mičo je ql tam kjer je.mi se štekamo :D

Ja recimo da sta skoraj soseda pa skoraj sodelavca pa premlad si da bi mu lahko taknil živec a pomisli kako Mičo reagira ko bi imel enega strica ki ga ne pozna pred seboj in bi mu ta obljubil da mu bo ... mislim da bi ostali samo čevlji ... :P :P :P L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line So jul 21, 2007 7:15 pm

mah, če bo človek dober do mene bom tudi jz do njega. če pa mi bo težil mu bom tudi jz nazaj in je lahko največja mrga dalen na okoli.sej moč ni v mišicah, ampak v glavi ;)
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 So jul 21, 2007 7:41 pm

WTF is Mico? :roll:
@w~ b#0n~

Uporabniški avatar
ruco555
Novinec

Kraj: ankaran

Napisal/-a ruco555 Po jul 23, 2007 10:56 am

RED_line je napisal/-a:mah, če bo človek dober do mene bom tudi jz do njega. če pa mi bo težil mu bom tudi jz nazaj in je lahko največja mrga dalen na okoli.sej moč ni v mišicah, ampak v glavi ;)

me zanima če bi to isto trdil tudi potem ko bi ostal brez nog in še česa...
Never settle for a moment of mediocracy.

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line Po jul 23, 2007 2:58 pm

ruco555 je napisal/-a:
RED_line je napisal/-a:mah, če bo človek dober do mene bom tudi jz do njega. če pa mi bo težil mu bom tudi jz nazaj in je lahko največja mrga dalen na okoli.sej moč ni v mišicah, ampak v glavi ;)

me zanima če bi to isto trdil tudi potem ko bi ostal brez nog in še česa...

za zdaj sem živ in zdrav ;)
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Po jul 23, 2007 8:43 pm

Niva13 je napisal/-a:WTF is Mico? :roll:

To sprasujes ker so ti vsec taki tipi :lol: To je en njihov sodelavec; je tak velik mocen clovek, morda tudi agresiven pa robat... v glavnem ni zdravo se prepirat z njim :D
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line To jul 24, 2007 12:39 pm

Blinder je napisal/-a:

To sprasujes ker so ti vsec taki tipi :lol: To je en njihov sodelavec; je tak velik mocen clovek, morda tudi agresiven pa robat... v glavnem ni zdravo se prepirat z njim :D

ne ne ne. to ni noben sodelavec :D je pa bolj tako. če mu ne boš pasal al pa če mu boš kaj težil .... leti!
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Napisal/-a Niva13 To jul 24, 2007 3:00 pm

Blinder je napisal/-a:

ja itak, obozujem pol vsakemu razlagat, da sem padla po stopnicah :lol:
zakaj sploh to zenske pocnejo :roll:

samo bezi od agresivcev, imam raje romanticne tople duse :D

samo firbec, ker ga kao vsi tle poznate
@w~ b#0n~

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line Sr jul 25, 2007 12:47 pm

aaaaa.. šele zdaj sem štekal kateri mičo.eh, ni panike :D sem ga že en par x razpizdil :lol: pa se je dru, dru,dru in potem me je spustil naprej. pa jz še 1x isto pa ja bil že čisto rdeč :D samo je pa živc. samo se ga en bojim ;)
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
ruco555
Novinec

Napisal/-a ruco555 Sr jul 25, 2007 2:00 pm

RED_line je napisal/-a:aaaaa.. šele zdaj sem štekal kateri mičo.eh, ni panike :D sem ga že en par x razpizdil :lol: pa se je dru, dru,dru in potem me je spustil naprej. pa jz še 1x isto pa ja bil že čisto rdeč :D samo je pa živc. samo se ga en bojim ;)

spet si narobe štekal...
mislim...kaj da ti rečem...kaj ti si b****r al se samo delaš???
učeraj nardiš aja...na tega je mislu...in poveš kaj si misliš...zdej pa spet narobe...
da bi bil blond frizerka bi te razumel
:twisted: :twisted: :twisted: ...tko pa...te ne razumem...

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Napisal/-a Niva13 Sr jul 25, 2007 4:12 pm

ojoj, da jih ne bo fasal :-P
@w~ b#0n~

Uporabniški avatar
ruco555
Novinec

Napisal/-a ruco555 Sr jul 25, 2007 6:13 pm

Niva13 je napisal/-a:ojoj, da jih ne bo fasal :-P

nej jih kr faše...sej si jih zasluži...hehehe... :D :D :D

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line Sr jul 25, 2007 8:45 pm

ruco555 je napisal/-a:
Niva13 je napisal/-a:ojoj, da jih ne bo fasal :-P

nej jih kr faše...sej si jih zasluži...hehehe... :D :D :D

ruco ti si ga že fasal :lol:

sej smo ugotovili za katerega mičota gre. kj sem jz kriv če jih preveč poznam.
gassssssssssssssssss
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov