igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Ne okt 07, 2007 2:34 pm

Adrenalin_Girl je napisal/-a:
Ice_Angel je napisal/-a:nisem hiter sem pa glasen

to je sporocilo prejeto meni od adrenalin a ti nekaj povem kdo se je v koga vtiku?ti torej kdo se bo komu opraviceval mars ti u 3pm...ce ti rata ce sam u eno:)

Ej, zadnjič te opozarjam:

OPRAVIČI SE ADRENALINU ZA ŽALITVE, KER DRUGAČE PRIPIŠI POSLEDICE SAM SEBI :!: :!: :!: :evil:

Pa še nekaj, nate se nihče nebi spravil, če nebi bil patetičen spužvast lažnivec, ki nima v glavi niti 10% pameti.. Daj strezni se že in priznaj grehe, da te nebomo morali na koncu prisiliti :!: :evil:

Bog, daj vsaj 5% pameti tistim, ki si jim jo ob rojstvu pozabil dat :!:

:@ Adrenalin:

Tema, se bo zaklenla, ko bo se Ice_Angel ti JAVNO OPRAVIČIL in priznal VSE LAŽI, potem pa letel s foruma za večno :!: Tako je vsaj moje osebno mnenje :!:

ma daj ne jokat no:)prosim:) kake posledice pa zenska ti eves skom mas opravka!resnicno neves.nism to kar sm biu pred enim letom marsi koga mam v okrilju..se posebej v lj..siska stara cerkva...po moje danit neves o cem govorim..marsi kdo iz lj pa ne spilaj se z mano.....sm ti reku jaz tebi nism hotu nc si zacela...meni ne prides do zivega...jst pa ti bom
2ice4u

Adrenalin_Girl
Nov uporabnik

Kraj: Prekmurje

Napisal/-a Adrenalin_Girl Ne okt 07, 2007 2:46 pm

Ice_Angel je napisal/-a:
Ice_Angel je napisal/-a:ma daj ne jokat no:)prosim:) kake posledice pa zenska ti eves skom mas opravka!resnicno neves.nism to kar sm biu pred enim letom marsi koga mam v okrilju..se posebej v lj..siska stara cerkva...po moje danit neves o cem govorim..marsi kdo iz lj pa ne spilaj se z mano.....sm ti reku jaz tebi nism hotu nc si zacela...meni ne prides do zivega...jst pa ti bom

Ti patetičen spužvast lažnivec, če imaš kaj j**c, se dogovorimo za datum en vikend, pa se prikaži v prekmurju in dokaži kolk te je oz. itak vem da te ni v gatah, pa nehaj samo grozit ampak grožnje izpolni.. Se takih psihičev kot si ti sploh ne bojim niti v sanjah..

Aja, Res sem baba, ampak me je še vedno dovolj v hlačah, da ti dokažem da mi nič nemreš ti pezde edno.. Jaz bi se sramovala da sem slovenec na tvojem mestu.. Škoda, da Hitler več ne živi, on bi že vedel, kaj nardit s psihiči tebi podobnimi, bi peči v ausšvicu (piši kao što govoriš) še vedno opravljale svojo delo..

PRIDI V PREKMURJE, pa ti krijemo potne stroške, ampak domov boš šel steliriziran s polamanimi jajci, po zaslugi babe in ne deda..

Bodi dedec in sprejmi dvoboj, ker se mi več enostavno ne ljubi tukaj ves čas nategovat s psihiči kot si ti :!:

:evil: :evil: :evil:

Pa nehaj lepit tuje avto na net, ker sem 99% prepričana da to niso tvoji.. Samo še čakam dokaze oz. morm v rač. najt slike če še imam.. :evil: :evil: :evil:
PEACE!

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Ne okt 07, 2007 2:55 pm

Ice_Angel je napisal/-a:
Ice_Angel je napisal/-a:ma daj ne jokat no:)prosim:) kake posledice pa zenska ti eves skom mas opravka!resnicno neves.nism to kar sm biu pred enim letom marsi koga mam v okrilju..se posebej v lj..siska stara cerkva...po moje danit neves o cem govorim..marsi kdo iz lj pa ne spilaj se z mano.....sm ti reku jaz tebi nism hotu nc si zacela...meni ne prides do zivega...jst pa ti bom

Ti patetičen spužvast lažnivec, če imaš kaj j**c, se dogovorimo za datum en vikend, pa se prikaži v prekmurju in dokaži kolk te je oz. itak vem da te ni v gatah, pa nehaj samo grozit ampak grožnje izpolni.. Se takih psihičev kot si ti sploh ne bojim niti v sanjah..

Aja, Res sem baba, ampak me je še vedno dovolj v hlačah, da ti dokažem da mi nič nemreš ti pezde edno.. Jaz bi se sramovala da sem slovenec na tvojem mestu.. Škoda, da Hitler več ne živi, on bi že vedel, kaj nardit s psihiči tebi podobnimi, bi peči v ausšvicu (piši kao što govoriš) še vedno opravljale svojo delo..

PRIDI V PREKMURJE, pa ti krijemo potne stroške, ampak domov boš šel steliriziran s polamanimi jajci, po zaslugi babe in ne deda..

Bodi dedec in sprejmi dvoboj, ker se mi več enostavno ne ljubi tukaj ves čas nategovat s psihiči kot si ti :!:

:evil: :evil: :evil:

Pa nehaj lepit tuje avto na net, ker sem 99% prepričana da to niso tvoji.. Samo še čakam dokaze oz. morm v rač. najt slike če še imam.. :evil: :evil: :evil:

dekle kaj ti je hehe to je moj avto....loooool si res bolana al kaj?kaj je stabo?teb res nekaj fali.resno si motena al dusevno al kaj?....raje odnehaj...ce se bom prikazu tam nism neumen da bom sam....nisem sam bo prslo dosti avtov ce ze pridm tja itak pa na stajerskem je bedno sory sam je res....itak pa nevem kaj bi daju tuje slike gor hehe ce je moj avto:) caki slikam se prometno....da vids da so tablce in da je moj priimek in ime....zdj ko mas slike pa se zgovarjas ze na to da niso moje budala neumna si resno sm ti ze reku da se mi smilis
2ice4u
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov