igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

mk4
Nov uporabnik

to moraš videt in slišat

Napisal/-a mk4 Po nov 05, 2007 12:47 pm

rimkilla
Nov uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a rimkilla Po nov 05, 2007 3:46 pm

hej!zdej se kle dve stvari odpreta....una k zajc zjebe kačo in to je res smešn:)pa še una za nek yuwie...kaj nej bi torej vidl in slišal...;)
SEAT IBIZA DRIVER

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po nov 05, 2007 3:47 pm

On misli za Yuwie. :lol:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

mk4
Nov uporabnik

Napisal/-a mk4 Po nov 05, 2007 8:46 pm

Bom obrazložil za kaj se pravzaprav gre....poslal sem link za internetno stran na kateri lahko najdeš nove prijatelje, na njej lahko puščaš slike, video posnetke, ter zanimive prispevke, da jih vsi vidijo ali tudi ne odvisno kako si nastaviš varnostne kriterije.

Z te internet strani neboš dobival mailov, neboš dobival ponudb za toolbare, nebo ti ram-e zabasalo...tak kod ti praviš, pa tudi virusov ne boš dobil, ker na to internetno stran ne moraš shranjevati programov kateri bi bilo škodljivi za ostale.

Sem pa ponudil to zadevo ker je vredu in še celo lahko zaslužiš ob tem ko nekdo gleda tvoje slike, video posnetke ali bilokaj pač boš imel na tej strani objavljeno. Na tej strani je malo slovencev zato sem to ponudil vsem slovencem da si pogledajo in se vpišejo in tudi nekaj zaslužijo. Če pa vidiš da se ti ta zadeva ne dopade pa nisi nič izgubil, saj ko se vpišeš ti tega ne zaračunajo.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ To nov 06, 2007 12:10 am

In potem na kak način ti služiš tukaj? Npr nekdo obiskuje tvojo stran, kje se pol to beleži, pa kam bi naj denar nakazali, pa itd... :D sej veš kaj mislim ne? 8)
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov