igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Sr nov 21, 2007 3:16 pm

no nisem vedel da se u tem kotičku nabija Jst sem to dal u to temo zato,ker sem spada,da vam moderatorjem nebi bilo treba prestavljati,kar se tiče nejeverniko9v mi je čisto vseeno NEBIVEDU ti pa se nauči brat poste kdo in zakaj ima M6! UBIJEŠ SE PA LAHKO ŽE PRI MAJHNI HITROSTI nikoli ne veš kje te čaka in kaj!filmček pa bo prišel ampak pod drugo temo :P NEBIVEDU verjemi da se ne enkrat ampak desekrat bolj spoznam na te zadeve kok ker avto leti in podobne karekteristike,dokler ne vidiš ne verjameš in tud jst nebi verjel,če nebi tega doživel
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Sr nov 21, 2007 6:56 pm

dejte folk, naučte se brat, preden pišete bedarije :jao:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr nov 21, 2007 9:22 pm

bigturbo je napisal/-a:NEBIVEDU verjemi da se ne enkrat ampak desekrat bolj spoznam na te zadeve kok ker avto leti in podobne karekteristike,dokler ne vidiš ne verjameš in tud jst nebi verjel,če nebi tega doživel

Jst sm hobi mehanik in šraufam automobile skoraj vsak dan poleg rednega šihta, tko da o avtih nimam pojma. Sploh pa nimam pojma o cestah in o hitrostih, živim namreč tok daleč od civilizacije, da še daučna uprava do mene ne seže, vozim pa terenca, ker pri nas ni nobenih cest, da bi lahko noreli. In prav imaš, svojega sedanjega terenca še nisem vozil hitreje od 160km/h, po terenu.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Napisal/-a bigturbo Če nov 22, 2007 9:12 am

ja zdj vidim zakaj ti skače po cesti :lol: ,če si mehanik še ne pomeni da veš vse :?: pač tko je ti si nejeverni Janez,ki se ti zdi vse nemogoče ,pač takšn si in ljudje smo si različni špe vedno pa nisi zbral poguma in me kontaktiral na PM :?: zanimivi ste takšni ljudje,ko jim pa hočeš nekaj pokazati pa repka stisnete :ne

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če nov 22, 2007 2:30 pm

Zakaj bi tebe kontaktiral. Zato, da se bom po cestah vozil? Preberi si moj podpis.

Pelji me s tvojim avtom na vrh planine Menine, pa te takoj kontaktiram in se zmeniva za vožnjo.
Po cesti noret mi je pa nezanimivo.

Lahko pa ti mene kontaktriraš, pa te odpeljem na en hitrostni offroad po kaki gozdni vlaki z malo večjo hitrostjo, al pa po kakem gozdu, ko boš v avtu nagnjenem za 20 stopinj mislil samo na to, da se boš vsak čas prevrnil in se skotalil v dolino(no to se tut lahko nardi).
Zadnjič spremenil nebivedu, dne Če nov 22, 2007 2:37 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Z_oka_lo!!
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Z_oka_lo!! Če nov 22, 2007 2:36 pm

Meni so vedno vsi govorili lej če hočeš bit frajer se vsedi v avto pa idi na dirkališče al pa npr. motor pa tam pokaži kaj znaš ne pa na cesti... :D mam prav al nimam?? :D :!:
Kaj je pijano se strezni,kaj pa je noro pa noro ostane...

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Če nov 22, 2007 3:05 pm

Z_oka_lo!! je napisal/-a:Meni so vedno vsi govorili lej če hočeš bit frajer se vsedi v avto pa idi na dirkališče al pa npr. motor pa tam pokaži kaj znaš ne pa na cesti... :D mam prav al nimam?? :D :!:

maš prav :D

drugače pa nevem vsi se neke šopirite kak znata vozit pa divjat pa to :) te pa pokažite nekaj od tega :D res tak težko vzet enega kolega z kamero v avto pa dokazat? pa vam doben več nebo gnjavo da ni res :D
...::: www.CST-TEAM.net :::...

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Če nov 22, 2007 3:36 pm

bolš da se sam ubiješ,kot pa da še kolega s sabo vzameš :D
posnami se sam 8)
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
Z_oka_lo!!
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Z_oka_lo!! Če nov 22, 2007 4:10 pm

Ne rabiš se snemat naj grejo kolegi zravn npr. na grobnik za 1 uro je za en avo 75 eur pa grete vozit pa kdo zna zna :D al pa da te samo gledajo oni :D
Kaj je pijano se strezni,kaj pa je noro pa noro ostane...

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Če nov 22, 2007 6:24 pm

bigturbo bi se pri 290km/h še komot snemal poleg in zganjal raznorazne vragolije, tak da res ne vidim kje je problem... 8)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če nov 22, 2007 9:51 pm

baSix je napisal/-a:drugače pa nevem vsi se neke šopirite kak znata vozit pa divjat pa to :) te pa pokažite nekaj od tega :D res tak težko vzet enega kolega z kamero v avto pa dokazat? pa vam doben več nebo gnjavo da ni res :D

Jaz ti lahko samo takole na slikcah pokažem.
slikano na tekmi v kranju - naklo BFGoodrich challenge 2006
Slika

Če kdo še vedno misli, da so hitrosti na takih tekmah majhne, si lahko pride kakšno tekmo tudi od blizu pogledat.

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Če nov 22, 2007 10:19 pm

nebivedu je napisal/-a:
baSix je napisal/-a:drugače pa nevem vsi se neke šopirite kak znata vozit pa divjat pa to :) te pa pokažite nekaj od tega :D res tak težko vzet enega kolega z kamero v avto pa dokazat? pa vam doben več nebo gnjavo da ni res :D

Jaz ti lahko samo takole na slikcah pokažem.
slikano na tekmi v kranju - naklo BFGoodrich challenge 2006
Slika

Če kdo še vedno misli, da so hitrosti na takih tekmah majhne, si lahko pride kakšno tekmo tudi od blizu pogledat.

woho :) looks fun :) mislim kot sovoznik :shock:
...::: www.CST-TEAM.net :::...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če nov 22, 2007 10:35 pm

Basix je fun tudi kot voznik bit v takem avtu. Naslednje leto (2008) bo spet taka tekma v kranju in se jo splača prit pogledat.

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Napisal/-a bigturbo Pe nov 23, 2007 11:08 am

pridem pogledat definitivno in z lahkoto se bom povabu,da me zapelješ!jst te bom pa povabu potem na moj drag in gokart profesionalni od mojga prjatla :twisted:
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov