igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Somebody_new
Novinec

Nove avtoceste

Napisal/-a Somebody_new To dec 04, 2007 8:16 pm

No v Motoreviji sem že oktobra bral, da bo AC Pesnica -Lenart odprta do konca oktobra; odprta še ni do zdaj! Kdaj jo bodo sedaj odprli?

Na priključku Maribor - Jug se na veliko nekaj dela! A kdo ve kaj bodo naredili? Kaj bo AC proti Ptuju se tam priključila na ostalo AC omrežje?

Pa še nekaj: kdaj mislijo na celotni Ljubljanski obvoznici naredit tretji pas pa kdaj mislijo naredit tretji pas od Domžal proti Ljubljani?

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To dec 04, 2007 8:20 pm

:lol:

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash To dec 04, 2007 8:23 pm

:pop:

Uporabniški avatar
GooDieZ
Nov uporabnik

Kraj: tu pa tam

Re: Nove avtoceste

Napisal/-a GooDieZ To dec 04, 2007 8:40 pm

Somebody_new je napisal/-a:No v Motoreviji sem že oktobra bral, da bo AC Pesnica -Lenart odprta do konca oktobra; odprta še ni do zdaj! Kdaj jo bodo sedaj odprli?

Novinarji v motoreviji znajo samo podatke od darsove spletne strani prepisovat, njihova stran pa tud je več al manj dinozaver in so podatki precej stari gor,,, Izvajalci planirajo otvoritev pred novim letom (Ne me pol za jezik vlečt, tolk se govori med gradbinci.)

Somebody_new je napisal/-a:Na priključku Maribor - Jug se na veliko nekaj dela! A kdo ve kaj bodo naredili? Kaj bo AC proti Ptuju se tam priključila na ostalo AC omrežje?

Maribor Jug bo vozlišče oz ena velika pentlja ki bo razvodnica za AC proti Dragučovi, kjer gre dalje AC proti Lenartu in Pesnica-Šentilj. Pol gre dalje tudi krak AC na MB obvoznico (Drugo leto bo najverjetneje končan priključek od Qlandie na Papežovo cesto). In pa seveda odcep AC Slivnica-Hrvaška meja.

Somebody_new je napisal/-a:Pa še nekaj: kdaj mislijo na celotni Ljubljanski obvoznici naredit tretji pas pa kdaj mislijo naredit tretji pas od Domžal proti Ljubljani?

Ljubljanske scene pa ne poznam :p ampak najverjetneje po SRAMOTNEM Šentviškem predoru...
Slika
Slika

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Kraj: Ried im Innkreis

Napisal/-a AudiFreak To dec 04, 2007 8:50 pm

Grem še jaz malo preverit na darsovo stran kako stojijo zadeve Maribor -Gruškovje :[]
Nimam privilegijev za branje tega foruma, ampak vseeno berem.

Uporabniški avatar
Somebody_new
Novinec

Napisal/-a Somebody_new To dec 04, 2007 8:56 pm

pa še eno vprašanje: ko se pelješ med tednom ob cca 7:00 od domžal proti ljubljani rabiš... a je kakšna hitrejša pot okoli (jaz grem vedno mimo ljubljane na primorsko ac!)?

Uporabniški avatar
Z_oka_lo!!
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Z_oka_lo!! To dec 04, 2007 9:08 pm

Pesnica-Lenart bi moglo se odrpret zai mislim da ker so meli zamudo samo so zaj ugotovili da če bi samo do lenarta naredli nebi nič dosegli ker od tam dalje do radgone ni še nič ne...tak da se zaj še čist neve...Baje!!... :D
Kaj je pijano se strezni,kaj pa je noro pa noro ostane...

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Kraj: Ried im Innkreis

Napisal/-a AudiFreak To dec 04, 2007 9:22 pm

Moj stric dela na tem odseku in vsak teden reče: "čez 14 dni bo konec." To govori že 2 meseca :]
Nimam privilegijev za branje tega foruma, ampak vseeno berem.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To dec 04, 2007 10:59 pm

Somebody_new je napisal/-a:pa še eno vprašanje: ko se pelješ med tednom ob cca 7:00 od domžal proti ljubljani rabiš... a je kakšna hitrejša pot okoli (jaz grem vedno mimo ljubljane na primorsko ac!)?

Ni. Resitev za to je ta da ustanes 15 minut prej. Dejansko je problem ljubljane ta da dnevno komutira do 130k avtov cez ljubljansko obmocje in to povzroci probleme na vseh vpadnicah.

Uporabniški avatar
Somebody_new
Novinec

Napisal/-a Somebody_new Sr dec 05, 2007 4:55 pm

dajte objavite tu ko se bo kaj novega dogajalo z našimi ac ali kakšnimi drugimi pomembnejšimi cestami! pa kakšen čisto nov zemljevid bi mi prav prišo!
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov