tile so podobni men samo js se hmal pomirim, k se spomnem, da zadeva ni pocen. če bi bli računalniki po 10 evrov, tud okna nebi odpru, sam prjeu bi ga pa spulu s kabli vred in ga fu*nu ven. res, včasih mi tolk živcev popije, da kr vstanem in grem iz sobe pa se vrnem čez par minut...
kolega je mel smolo...pač oboževalec igrc in razumljivo je mel drag copm.takrat sm nasploh slišu za en giga rama sploh obstaja ko je on to mel.v glavnem: mel stranico odprto, da se je bolje hladil in ga je pri nogi.špilu cod2 čist zagret in ga kr naenkrat vrže dol z serverja...v tisti jezi je brcnil v kišto ko je čist pozabu da je odprta.blo škode baje za 90 000 bivših (Sit).
kako lahko pc nekkoga pripravi, da ga enostavno uniči? še vprašaš...očitno ti vedno vse lepo laufa, al si pa flegmatik pa maš enostavno preveč cajta, pa se ti nikol nikamor ne mudi...
sem jaz tako nov tiskalnik HP uniču sem mu čeva ven potegnu in čez balkon vrgu iz 6 nadstropja je imel napačne gonilnike za XP pa hudič ni delal več kakor 2 dni skupaj grrrr :P najraje pa takrat ko si ga rabil.