igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Kateri uporabnik ima lepši avto?

1.) @ninja333
14
26%
2.) @abbe
40
74%

Skupaj glasov : 54

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To apr 08, 2008 10:58 pm

tema ni namenjena debati o tem kaj si vi mislite o golfu temveč kateri vam je lepši ;)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To apr 08, 2008 11:02 pm

adis je napisal/-a:tema ni namenjena debati o tem kaj si vi mislite o golfu temveč kateri vam je lepši ;)

... in kateri ima daljšega, očitno! Nabijanje ega in nič drugega. Jutr pa na cesto, pa s polnim egom noret, jst imam pa boljšega ina daljšega.
Zadnjič spremenil nebivedu, dne To apr 08, 2008 11:05 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To apr 08, 2008 11:03 pm

nebivedu je napisal/-a:
adis je napisal/-a:tema ni namenjena debati o tem kaj si vi mislite o golfu temveč kateri vam je lepši ;)

... in kateri ima dlajšega, očitno!

misliš spojlerje in odbijače :P

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr apr 09, 2008 9:36 am

nebivedu je napisal/-a:

... in kateri ima daljšega, očitno! Nabijanje ega in nič drugega. Jutr pa na cesto, pa s polnim egom noret, jst imam pa boljšega ina daljšega.

ves nebivedu ce mislis da mam jst al pa ninja tuki prste vmes poj se motis zelo.
tko da kar se tice filanja egota.nekak ne zdrzi.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr apr 09, 2008 10:22 am

abbe je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:

ves nebivedu ce mislis da mam jst al pa ninja tuki prste vmes poj se motis zelo.

Ne za tebe nisem napisal in ne za ninjo. Gre bolj za tistega, ki odpira take teme, ki skoraj vedno pripeljejo do kregarije (v tej temi, priznam, sem za kregarijo kriv jaz).
Pri poštimanih avtomobilih gre za stvar okusa in 100 ljudi 100 čudi pravijo, tako da nekak nikol ne bodo vsi skupaj prišli, da bi se normalno pogovarjal o teh zadevah.
Old subarus never die, they just get faster!

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Sr apr 09, 2008 5:05 pm

RED_line je napisal/-a:zame je golf avto za dat notri motiko, kram, lopato in vrečo semen. pa še vsak b**** ga ima tko da golf je zame kot yugo.

Ni čudno da imaš lepo zbirko kartonov. Ti se pa voziš v kakšnem avtu?

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr apr 09, 2008 5:46 pm

off: poglej njegov avatar
Slika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr apr 09, 2008 10:50 pm

nebivedu je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:

Ne za tebe nisem napisal in ne za ninjo. Gre bolj za tistega, ki odpira take teme, ki skoraj vedno pripeljejo do kregarije (v tej temi, priznam, sem za kregarijo kriv jaz).
Pri poštimanih avtomobilih gre za stvar okusa in 100 ljudi 100 čudi pravijo, tako da nekak nikol ne bodo vsi skupaj prišli, da bi se normalno pogovarjal o teh zadevah.

jaz v tvojih postih ne vidim kregarije.

@redline dons sm biu z enmu fantm k mi je delau strut pa ma hondo pa negovi frendi tut,in je sam reku da so honde precenjene pa da niso kaj prida avti...
tko da ti kr u svojo kisto dj motiko pa pjt mau okol,pa zato ker mam golfa se nism b****
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Če apr 10, 2008 3:28 pm

js nism glasoval, ker se ne morem odločit :) oba sta lepa, pa na obeh bi js kej spremenil. Čeprav men golf v osnovi ni lep, sta pa vidva 4ki kr lepo in estetsko popravla obliko

abbe, dej prodaj že tega yugo wana beja, ker zdej pa te majo že za b*****, ne sam za kmeta :-P
LP Rok

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Če apr 10, 2008 4:22 pm

glasoval za abbeta zato ker mi je všeč german look 8)
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P Ne apr 13, 2008 4:51 pm

nebivedu je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:

In ka da fak bo mel adis daljši falus pa večji ego če je en tret golf lepši od četrtega? :D
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov