5 % je odgovorilo NE.
20 % je odgovorilo DA.
75 % je odgovorilo: "To nije moj problem, uopste..."

nightrider31 je napisal/-a:to pa ne eni skrbimo za to da ne bomo izumrli![]()
Mate je napisal/-a:To zna bit problem, da bomo slovenci izumrl. Ne pa prosim takoj z izjavami da so čič in ič neslovenski priimki. Pisem se Bokalič pa ne vem za nobenga od mojih prednikov, da ne bi bil slovenec. In tud priimka kot sta Zupančič, in Župančič mislm da sta slovenska.
Mate je napisal/-a:Pa tud drugi priimki, k se recimo končajo z ić ipd. so lahko cist dobri ljudje in tud ce nimajo glih slovenskih korenin, lahko po neki letih zivljenja v sloveniji govorijo cist dobro slovensko in se tud obnasajo tko.
Mate je napisal/-a:No ja, pa da ne boste misll da sm nek "vse za slovence" manijak, mi grejo posten na zivce uni, k so ze neki casa v sloveniji in se niti mal ne pomatrajo da bi slovensko govoril, ampak furajo naprej svojo srbohrvascino ipd. Pa tud uni, k misljo da lahko tuki pocnejo vse kar hocjo mi grejo na zivce.

Courage™ je napisal/-a:In kaj ma priimek z osebnostjo vas jaz zdaj vprašam ? Jaz se tui pišem MladenoviĆ pa ne vem če obstaja kak človek ko mu moja osebnost ni všeč... Pa kaj če nisem od tu ? Kaj to avtomatsko pomeni da kradem pa lažem pa razbijam ??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov