Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
GIA je napisal/-a:hudo...js se grem tut,pa prva mečm..ker punce majo prednost,če mi jo date...
Gia kaj misliš s tem da bi ti dali prednost če mene vprašaš kdor zgubi se pač sleče sej a nisi v neki temi napisala da si uiber podobna uni bejbi z merđojem pol te spustimo zraven
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
monster_d je napisal/-a:HEhe, nebi blo dolgo pa bi ze pod mizo igral clovek ne jezi se
S kom pa se misliš to igrat