http://24ur.com/naslovnica/svet/20040427_2039554.php?Rxn2=12
McLaren je napisal/-a:Italjanska vojska nikol ni bla nič pametnega oz. sposobnega.
Od 2sv vojne ga je srala z nesposobnimi vojaki in sedaj vidim da ga sere še naprej
Symon je napisal/-a:Mater so tile nesposobni makaronarji!!
Pa da rečejo, da os že na letališču rekli, da so začutili, da je nekaj narobe.Ma ne ga srat!
Prekleti makaronarji. Bolj bi zaupal Avstrijcem, čeprav nas imajo za balkance ampak grem stavit, da se ne bi tako zgubili. Da bi zamenjali dve mesti je še OK ampak, da sta ti dve mesti v drugih državah je pa porazno!![]()
Butci!
TaiRoyCi je napisal/-a:Ker so nesposobni![]()
justyGTR je napisal/-a:TaiRoyCi je napisal/-a:Ker so nesposobni![]()
pa ne samo to. ker so prevec samozavedni, nepismeni, nekulturni, neizobrazeni, primitivni, zoprni, nadlezni, misljo da so boga za j***a prjel, antipaticni, zabiti... pa se bi lahko nasteval.
no v glavnem ker jih sovražimo iz dna srca![]()
aja. ce sem koga prizadel se mu globoko opravicujem in ga pozivam da ignorira moj post
B4 Turbo je napisal/-a:McLaren je napisal/-a:Italjanska vojska nikol ni bla nič pametnega oz. sposobnega.
Od 2sv vojne ga je srala z nesposobnimi vojaki in sedaj vidim da ga sere še naprej
To se popolnoma strinjam, saj italjan ku vidi nevarnost je takoj "mamma mia, mamma mia"...
So pa zelo dobri za po-vojne operacije in humanitarna dela.
Omelo je napisal/-a:justyGTR je napisal/-a:TaiRoyCi je napisal/-a:Ker so nesposobni![]()
pa ne samo to. ker so prevec samozavedni, nepismeni, nekulturni, neizobrazeni, primitivni, zoprni, nadlezni, misljo da so boga za j***a prjel, antipaticni, zabiti... pa se bi lahko nasteval.
no v glavnem ker jih sovražimo iz dna srca![]()
aja. ce sem koga prizadel se mu globoko opravicujem in ga pozivam da ignorira moj post
BI lahko mal več kot pa tri pikce naredu.... Vem kakšni so, ke delam na recepciji v hotelu, pa bi jih najraj $#%&$#/&$"#$$(/$%&#"!!!! Ahhh... Da ne govorim da NOBEN ne zna angleško. Imbecili neizobraženi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov