Ja škoda da so ga ulovili če bi ga preganjali še ene 10 min bi lahk biu to preview of 3 fast 3 furious. Nič več hudo zrihtanih avtov samo še demonstracije dobre vožnje :P
voltage je napisal/-a:hehe fantje razumte da majo modri dirkači u amerik velik več pod haubo k pa naši možje postave ] pa že naši nimajo nubenga avta pod 2.5 turbo..
...2.5 Turbo
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
voltage je napisal/-a:hehe fantje razumte da majo modri dirkači u amerik velik več pod haubo k pa naši možje postave ] pa že naši nimajo nubenga avta pod 2.5 turbo..
ta je pa tudi bolana...
kar jst vem majo astre 1.6, razne passate 1.8 syncro (brez T) itd.
po AC je mal drugace , ma vglavnem je zgori nasteto
Sam ga je pa dobr ujel ko so ga slatal. Ja pišuka no tej ameriski polcajo so pa mal fukneni. To je zame povzrocanje splosne nevarnosti. Da ti grejo avto obracat sred polne avtoceste. Ma da ti ga grejo sploh obracat. Piz.da no sej je sam avto ukradu ne pa pol trgovine pobil. Na njegovem metu bi jih tozu za poskus umora.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi. Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.