http://forum.discharged.org/viewtopic.php?t=7119
B3NZ0 je napisal/-a:Zm3-D3n je napisal/-a:Golfy je napisal/-a:maky je napisal/-a:Daco je napisal/-a:Res je! Rap ni glasba ampak umetnost... :P
se strinjam
me too :P
se podpisem pod to
še jest...
st pa ne Rap?
Kar se mene pa rapa tice, tistga hardcore madafucking shiting fucking sucking fucking bitching fucking cock sucking fucking besedila v rapu pa totalno ne prebavlam... Pac nek nigger k mi u zivlenju ni slo lepo ter so ga mati pretepali, oca so pili in je zacel pisat pesmce za otroke, v katerih se pojavla zlo podobno besedilo tistmu gor in je zdj kul, sam mu vseen nc ne pase, k ne more dobit tiste zenske k jo hoce, k jo je dubu en totalno bel tipcek z meco, k je kao mladi podjetnik, on pa tega zdj ne more zastopt, kr kako to sj on ma pa pimp mobil, pa visok pa ful muske pa cist crn in ah oh sploh avto in ga bo zto njegova nigga gang pregonila tok d bojo lohka sam se Stefanie pecenko nrdil iz njega...
Hm men se zdi d bi mi clo ratal spravt skupi glasbeno spremlavo za to:
Nekemu simpanzu (lahko tudi hrvatu - mal nacionalnosti ne skodi )votlo deblo u roke pa palco pa ga na hitr naucit neki razbijat gor, stilu tum, tum tumtumtum, neki gospodicni sivanko zatikat u prelestno zadnjico d dobimo neko cvilenje, jah za melodijo mam pa jst predvsem spomlad pa jesen hudo idejo (postavt mikrofone h men na vrt pa cakat d se zacnejo macke gont)...
Fantje in dekleta... K boste starejsi in bolj zreli in oh in sploh odrasli in odgovorni (ane Suljo ) boste pa spoznal d taprava muska je pa Britney Spears, pa Christina Aguilera (sam more bit pr obeh slika ful dobra zvok pa izklopen kr drgac )
Rap je ze mogoce muska, ampak mene osebno se zmeri najbol spominja na zgornji opis... Zal.. Ali na sreco?
rap NI glasba...in je nasplošno primerek največjega človeškega debilizma. Ja in kdor posluša rap je brez izjeme slaboumen. In to ne pomeni da ima tak okus. Nima ga!
Posplošeno in drži za vse.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov