igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Chen Lee
Novinec

Kraj: Cerknica

Novoletna zabava

Napisal/-a Chen Lee Po dec 27, 2004 7:58 pm

Pozdrav

Planiram novoletno zabavo, pa nimam kakih idej za kaksne odfuk igre. Če ma gdo kakršen koli predlog bi ga lohka sem napisu.

Fajn se mejte pa fajn praznujte nov let.
:wiihuu :pij: :pivo
Stop dresing me as a mailman and make me dance for you while you smoking crack and have sex with some guy i don't know on my dads bed.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Po dec 27, 2004 8:21 pm

Za kok folka? A misls en ful party met, al kj bl u izi ?

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po dec 27, 2004 8:29 pm

Ja tko kt je že W|zz napisal je odvisno od same kapacitete zabave pa tud povej kakšno bo kej razmerje med tipi pa puncami? Je včasih najdt tapravo "stvar" za party če veš da bo prevladoval nežnejši spol :)
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Chen Lee
Novinec

Napisal/-a Chen Lee To dec 28, 2004 7:35 pm

No to sm pozabu. To bo bl hišna zabava, bo pa 4 punce, 5 fantov, pa dost alkota.
Stop dresing me as a mailman and make me dance for you while you smoking crack and have sex with some guy i don't know on my dads bed.

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid To dec 28, 2004 7:38 pm

ammm probi prepricat za KamenoLice :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To dec 28, 2004 7:43 pm

kamene face so hude ja, sam težko je dobit, kandidatke, lahko pa kakega kandidata prepričate, bodo zarad tega še bol kamene face( pride vsaj do izraza) :P :lol:

drgač pa naked twister, pol imaš za pijanko igro fliper, un k zajebe eksa ;) , in tako dalje, če te še kej zanima ti kr praši :D

aha pa osla na pijačo

LP Killah bee
Slika

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid To dec 28, 2004 7:45 pm

killah bee je napisal/-a:kamene face so hude ja, sam težko je dobit, kandidatke, lahko pa kakega kandidata prepričate, bodo zarad tega še bol kamene face( pride vsaj do izraza) :P :lol:

drgač pa naked twister, pol imaš za pijanko igro fliper, un k zajebe eksa ;) , in tako dalje, če te še kej zanima ti kr praši :D

aha pa osla na pijačo

LP Killah bee

Ja tipa dobte bo se hitr pomoje t pru pomoje izzdov al pa kr zbezu iz zura :D :D

yogo
Novinec

Napisal/-a yogo To dec 28, 2004 7:47 pm

če so punce za...pol upalite eno orgijo :P :P :P

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 To dec 28, 2004 7:54 pm

ruska ruleta s pivom: izžreba se 2 igralca in se jih da v drugo sobo da počakajo da se pripravi pive (ne smejo videt) 6 pločevink piva se da na mizo in eno se jo strese kot da bi barvo mogu premešat, in se jo da v krog z ostalimi pivami. se pokliče igralca, pol se žreba kdo bo prvi začel. pol pa more izbrat eno pivo (brez predhodnih otipanj, pa testiranj) in jo more odpret pod nosom :D če ni taprava piva se jo da na stran in pol naslednji more izbrat drugo pločevinko. stvar je v tem da ko nesrečnež dobi streseno pivo more tisto pivo in predhodne ki jih je odprl popit vse. čas pitja se določi na podlagi, spola,teže, navajenost na alkohol. poavadi tolk da ima kar dober tempo. ( npr. 3 pive 20 min). upam da si razumel, za dodatne obrazložitve kr vprašaj.

vir: FHM
Slika

Uporabniški avatar
febo
Novinec

Kraj: bled

Napisal/-a febo To dec 28, 2004 8:36 pm

M3 tale je pa res huda fora
djte še mal for za žurke napisat:)
cuore sportivo
Slika

sasiti
Novinec

Napisal/-a sasiti To dec 28, 2004 8:37 pm

Ringa raja plešte, pa petelinčka špilite

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon To dec 28, 2004 8:42 pm

Pejte se twister :vc

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid To dec 28, 2004 9:30 pm

Marjanco se pejte.... to gre tko mas kozarc prazn pa en kovanc pa pol kovanc vrzes ob mizo, in se more oddbit v kozarec ( al mas pa poln kozarc ) in pol un k zadane doloc enga da spije, naprimer tist k je v kozarcu, al pa pac en kozarec tistega k pijete.... in tko naprej, si pjn v dobrih 20 minutah ce si slb, in ce se vsi obrnejo proti tebi, da mors skoz pit :D :D :D :D :D :D

sasiti
Novinec

Napisal/-a sasiti To dec 28, 2004 9:32 pm

Pa ne s takimi posti, ko bodo pijani - in ko se bodo zbudli bodo punce jedle za 2

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Sr dec 29, 2004 12:25 am

PEJTE SE KOČIJO!!!

Če jo igrate pravilno je lahko huda fora. Rbiš 7 Igralcev. Prvo levo in desno in zadnje levo in desno kolo kralje in kraljico tek kočiaša. In poli en govori zgodbico(recimo: NEKEGA DNE STA SE KRALJ IN KRAKLJICA ODPRAVILA NA POT Z KOČIJO. KOČIAŠ JE PRIPELJEL KOČIJO IN KRALJ IN KRALJIA STA SE ODPRAVILA NA POT. kRALJ JE REKEL KARLJICI DA JE....) iN VSAKIČ KO KDO OD IGRALCEV ZASLIŠI SVOJE IME MORA IT ENKRAT OKOLI STOLA NA KATEREM SEDI. ČE SE ZMOTI IN NE GRE SPIJE ENO PJAČO(KAR KOLI ŽE JE).NA GLAS KOČIJA MORAJO VSI OKOLI STOLA. Od začetka je vsem lahko samo ko se enkrat začnejo motit se skoz. Več ko spijejo težje dohajajo. Drgač je tut eno besedilo pa katerem se gre samo je za DOLENCE prekretek (NISI DOST PJAN) zato smo ga mi podalšal. Izmišljuješ si zgodbico dokler ne vidš da so vsi neki spil in so pjani. Če nekateri ne padeje na foro in nč ne pijejo pa se greš NAROBE SVET. Prvo desno kolo=zadnje levo...Kralj =kraljica. na besedo kočija ne sme nobeden okoli stola. Pol se zihr vsak parkrat zmoti in more pit.

To je zlo huda fora. Jz sem se ga enkrat tako uliv. Od začetka se nisem nikol zmotu pol sem se parkrat zanalašč k sem bil žejen pol sem bil pa pjan sem pa skos pil. pa še parkat namesto kralčice k je mela vsega dost. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tako da se zadnje pol ure igrice spoloh ne spomenem. Pa sem še zmeraj na moč pil.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr dec 29, 2004 9:27 am

gangbang? it's easy it's cheap 8)

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Sr dec 29, 2004 10:06 am

ej to ti pa verjamem nisi edini ki se ga je tako uliv pa ureng uliv

lp tigrica

Uporabniški avatar
Chen Lee
Novinec

Napisal/-a Chen Lee Sr dec 29, 2004 5:36 pm

Rancid je napisal/-a:
killah bee je napisal/-a:kamene face so hude ja, sam težko je dobit, kandidatke, lahko pa kakega kandidata prepričate, bodo zarad tega še bol kamene face( pride vsaj do izraza) :P :lol:

aha pa osla na pijačo

LP Killah bee

Ja tipa dobte bo se hitr pomoje t pru pomoje izzdov al pa kr zbezu iz zura :D :D

Mene zanima kak se gre te kamene face. Pa če mate še kakšne fore kar napište. Nov let bo kmal tle.
Mejte se folk. :) ;)

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr dec 29, 2004 6:04 pm

kamene face:

to je tko,da se par tipov vsede okol mize, pol pa eno bejbo pod mizo,pol pa veš kaj sledi,se pa ne smeš izdat,da je pri tebi, zadevo začini en lep gey :lol:
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če dec 30, 2004 12:05 am

killah bee je napisal/-a:kamene face:

to je tko,da se par tipov vsede okol mize, pol pa eno bejbo pod mizo,pol pa veš kaj sledi,se pa ne smeš izdat,da je pri tebi, zadevo začini en lep gey :lol:

kva a pol ti ga pod mizo "piha" pa ne smeš to "priznat" oz. povedat? dj mal več povej mtkurja 8)
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov