Tomaz40 je napisal/-a:Sam tole v bistvu sploh ni smešn, ker lahko marsikatera ženska mal bolj resno vzame in ima še dolgo hude probleme.
Sori sam res ne vidm nč smešnga na tem.
Koko bi blo pa če bi vaša punca al pa mama domov pršla pa rekla, da jo je en na sred Čopove ob 2 popoldne sleku?
INFINITI je napisal/-a:Tomaz40 je napisal/-a:Sam tole v bistvu sploh ni smešn, ker lahko marsikatera ženska mal bolj resno vzame in ima še dolgo hude probleme.
Sori sam res ne vidm nč smešnga na tem.
Koko bi blo pa če bi vaša punca al pa mama domov pršla pa rekla, da jo je en na sred Čopove ob 2 popoldne sleku?
Ej al to je japonska - oni so vsi seksualno zavrti in čustveno potlačeni; ko sem bil dol sem imel občutek da se okoli mene sprehajajo duhovi razumeš. Sploh pa gre za odrasle ljudi, ki jim nekdo potegne gate dol - kake čustvene probleme naj bi imeli zaradi tega do konca življenja; lahko so le jezni kratek čas.
ABT173 je napisal/-a:Kva ma čupavo una na prvi sliki, k da bi v čunglo uletu. Baje te japonci sploh nc ne seksajo,zadnic sm brau na Planetu, po 15 let znajo bit poročeni al pa več pa še nkol niso seksal,ženske hodjo enim dohtarjem baje zarad tega, k jih tipi nočjo cepat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov