igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

nitro1
Uporabnik

Alcatraz

Napisal/-a nitro1 Pe apr 29, 2005 3:27 pm

Ali je mogoče že kdo igral ta špil-Escape from Alcatraz :?:
Seveda ni spet neko dirkanje ampak je kao streljačina po resničnih dogodkih,s malo fantastike.
Pa kje se ga da dobit ker na muli so samo filmi od tega"zloglasnega zapora" :?: ;)

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme Pe apr 29, 2005 3:48 pm

A ni to stara igrca cca 4 leta?

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Pe apr 29, 2005 4:58 pm

Hmm :oops: to pa nebi vedu,sam zadnč sm mal po netu brskal vse kar je v zvezi z Alcatrazom sm pa odkril še ta špil,sam ne vem kaki je,pa kje se ga da dobit :( ;)

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme Pe apr 29, 2005 5:07 pm

Am, ce se prav spomnem je bedn. Sem pa preveril in je res 2001 letnica izida. No, vsaj jaz se ne spomnem da bi mi bil vsec ;) Sepravi, glede grafike in igralnosti bi bila ocena 3/10 ;)

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe apr 29, 2005 8:02 pm

offtopic:

nitro1: še zadnjič te opozorim, da spremeni PREVISOK podpis.

če ne izbrišeš, v ponedeljek kličem ice-a, da ti briše uporabniško ime.
Slika

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Napisal/-a maL Pe apr 29, 2005 8:11 pm

RegY je napisal/-a:offtopic:

toži baba :P

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Pe apr 29, 2005 8:25 pm

Regy za predsednika ;) Na tem forumu bo itak treba uvest špartansko vzgojo :x

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a joke Pe apr 29, 2005 9:03 pm

RegY je napisal/-a:offtopic:

no dobro, še od mene en off topic, mislim regy, od 10 tvojih postov jih je 9 v tem stilu. :roll: me mika, da bi bil malo žaljiv...pa ne bom ;)

Uporabniški avatar
pirpiksna
Nov uporabnik

Kraj: JN76TL-Maribor(okolica)

Napisal/-a pirpiksna Pe apr 29, 2005 9:19 pm

RegY, kaj ko bi poslal uporabniku en prijazem mesic (ZS (PM)) :?:

Saj ves, prijazna beseda lepo mesto najde............... :lol:

BTW [offtopic]: RegY, a nimava enih dolgov se midva? Bi bil ze cajt obracun narest, ane? (Pa ne mislim tistega okoli "pipike", ker tisto te bom se pustil en cas v pacu (saj ves da je meso slajse, ce je malce v pacu v spehu, ane?)............ :twisted:
V mislih imam tisto okoli CB postaj............. Bo treba pocasi dat par komadov najprej na servis, pol se bova pa menla naprej..................... Kmalu dobim eno ALAN 100- (40kanalov FM) iz Ankarana, nekaj je sicer pokvarjena, a bom malce obletel z spajkalnikom okoli..............tak da bi se lahko zmenla enkrat ko bo.............. 8)
Aja pa ovega ICOMa, ko sem ti pravil........zadnjic sem ga razbil (ponesreci je po stengah pal), tak da morda, morda bi se lahk tud za to zmenla (samo kupi si nov display, kar te pa pride cca +50K SIT....... :lol: :lol: :lol: ) in zaseftala)

Aja pa enkrat se mi pri Picasotu na pir pribliskaj.............morem nekaj pitati ja tebe...... :lol:

73

PS: Pa Rudi, S57URP te pozdravllja.............. :P
73 (LP) de S56ZWH (Andrej) ex 6killer

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Pe apr 29, 2005 9:26 pm

Na tvoyo željo gospot Regrat bom zmanjšal podpis ..Pi*zda ti ma*erina :evil:
Sorry za grde besede,sam zdele si me pa tolk razpizdu da če bi se v živo srečala ti oči spraskam :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Jebemo :!: :!: :!:
Btw,pa če me pa mislš skenslat ,poj sam moli da se ne srečava :!: :!:

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Pe apr 29, 2005 9:47 pm

nitro1 je napisal/-a:Na tvoyo željo gospot Regrat bom zmanjšal podpis ..Pi*zda ti ma*erina :evil:
Sorry za grde besede,sam zdele si me pa tolk razpizdu da če bi se v živo srečala ti oči spraskam :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Jebemo :!: :!: :!:
Btw,pa če me pa mislš skenslat ,poj sam moli da se ne srečava :!: :!:

Regy zbriš takle. Ne se ukvarjat... :-P

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM Pe apr 29, 2005 9:48 pm

Buhpomagej Slika...
RegY, brez milosti, kaj se pa to prav Slika. Sam drugič res kakšn PM nebi škodu (sočutje, pač).
No pa da nam čist offtopic: zanimiva igrca, sam je nism meu na kompu prov dolg. Hm, mogoče pa le ni bla tko zanimiva. Ampka koncept je pa zanimiv. Čeprov dvomo d je to taprav Alcatraz u igrci.
SlikaSlika

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Pe apr 29, 2005 9:53 pm

Pa še nekej..mislim da se tema nanaša na nekaj popolnoma drugega ne pa o prevelikih podpisih..
Začel je pa Regy-pa sam ne rečt da ne iščeš kregarij pa delat zgago.Res ne vem zakaj so PMji oz.ti ne veš :roll: :roll: :roll:

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe apr 29, 2005 11:47 pm

po PMih ni delovalo, sem ti ga poslal, pa nisi odreagiral.

če želiš, pa lahko to kar si zgoraj napisal, vzamem kot grožnjo in odreagiram, kot je že en moderator na tem forumu - nesem na policijo in te tožim...

če želiš, sporoči, pa se bova pogovarjala o miljonskih vsotah za zastrahovanje na sodišču. in verjemi, da mi jih boš plačal, če bova šla v to.

predlagam da se mi javno (tukaj) opravičiš in pozabiva na vse skupaj, ko se pa srečava, pa me pelješ na pijačo, ker vidim, da veš, da sem imel prav.

če se ne strinjaš s pravili foruma si pa dobrodošel, da odideš.

LP
p.s.: vse skupaj sem že shranil na svoj računalnik, tako da je brezveze, da brišeš tvoje poste, ker jih že imam copy/paste-ane.
p.p.s.: upam, da ne postaneš drugi hugo, ki je že pri meni poskušal to metodo, pa mu ni uspela.

pirpiksna: pridi v pikeja na kafe, pa se boma vse zmenla ;)
Slika

Uporabniški avatar
ItaliaMACHINA
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a ItaliaMACHINA So apr 30, 2005 1:28 am

dej ne nabijajte z to igrco, še vedno je na netu več za poiskat kot tle..

za lenobe več na tem linku...
:evil: http://www.activisionvalue.com/salespages/Alcatraz/index.htm
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR So apr 30, 2005 3:26 am

RegY je napisal/-a:po PMih ni delovalo, sem ti ga poslal, pa nisi odreagiral.

če želiš, pa lahko to kar si zgoraj napisal, vzamem kot grožnjo in odreagiram, kot je že en moderator na tem forumu - nesem na policijo in te tožim...

če želiš, sporoči, pa se bova pogovarjala o miljonskih vsotah za zastrahovanje na sodišču. in verjemi, da mi jih boš plačal, če bova šla v to.

predlagam da se mi javno (tukaj) opravičiš in pozabiva na vse skupaj, ko se pa srečava, pa me pelješ na pijačo, ker vidim, da veš, da sem imel prav.

LP
p.s.: vse skupaj sem že shranil na svoj računalnik, tako da je brezveze, da brišeš tvoje poste, ker jih že imam copy/paste-ane.
p.p.s.: upam, da ne postaneš drugi hugo, ki je že pri meni poskušal to metodo, pa mu ni uspela.

Najbujše da se tožite ja. Pa sodnici rečt da se je na forumu avtomobilizem.com to zgodilo. Slika

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 So apr 30, 2005 8:56 am

@Italmašina ,thnx za link,bom vseen poskusu da vidm kva je zaen šrot kot nekateri pravte,sej drugač jo bom pa dol zagonu ;)
@Regy-vidim da si še zlo otročji da bi se zarad podpisa šel tožit,vzamem vse nazaj,sam priznaj pa da ni fer od tebe ker mi javno utrujaš s podpisom,je še veliko takih(še zdaj gor) ker PMja nism nobenga od tebe zasledu ;)

Habir
Nov uporabnik

Napisal/-a Habir So apr 30, 2005 8:57 am

SlaYeR je napisal/-a:
RegY je napisal/-a:po PMih ni delovalo, sem ti ga poslal, pa nisi odreagiral.

LP

Najbujše da se tožite ja. Pa sodnici rečt da se je na forumu avtomobilizem.com to zgodilo. Slika

haha slučajno pogledam in jaoo kere grožnje, hahaha miljoni za strah a? ha ha ne no...

Uporabniški avatar
Coleman
Novinec

Napisal/-a Coleman So apr 30, 2005 11:35 am

Jao kere pičke so tu na forumu.Ti bom pokazu fakiča,pa me mami povej kake pizdarije delam da bom jih dobu s pasom. :lol: :lol: :lol: :lol:
When size equals knowledge I'll be a one big muthafucka!
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov