THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!
Pri "navadnih" krvnih testih ti ne bodo najdli thc-ja, ker ga ne iščejo.thc testi se mi zdi da se opravljajo na podlagi urina.mogoče se motim, ker še nisem bil na testu Jebemti stara sem 13 let pa joint v usta.cucelj ne pa joint
drugač thc lohk ugotovijo tud v laseh kjer ostane še dlje časa kot v krvi
tamalo bi pa na ketno prvezu mater če bodo moji froci taki tud ne vem kaj bi naredu
...verjetno je to prdsvem odvisno od družbe ki jo ima...Sej tud na naši šoli osmi klas kadi travco pa use kar dobiš.pr 13-14. če pa maš družbo enotolko dobro ins e ne ubadaš z unmi verjeno n bš niti provu. če te pej drugi prsilijo je drgugače.
za test thc-ja ti vzamejo urin! če pa razmere zahtevajo pa tudi vzorec las, tam se pozna še 6 mesecev po zadnjem zaužitju (al kak se pač reče)! tak da f**k je to...zato pa čimbolj stran od te nesnage!