igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

hetric
Nov uporabnik

duhovi

Napisal/-a hetric To sep 05, 2006 11:02 am

Video posnetek resnične prometne nesreče v Sintri na Portugalskem, ki bi jo naj povzročil duh na istem mestu umrle ženske. Zaigrano ali ne
http://www.mycoolclips.com/?v=6e60b45a5 ... b93ce42caf

Uporabniški avatar
Motorist46
Nov uporabnik

Kraj: Kranj - Obala

Napisal/-a Motorist46 To sep 05, 2006 11:33 am

Mental sketch :P

Kaj pa vem, ne verjamem v duhove tko da bi reku da je zaigrano. Ampak vseeno nebi rad imel takšne ženske v avtu pa če je duh ali ne, in te potem še vpraša če vidiš tisto znamenje... ;)

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To sep 05, 2006 11:47 am

itak je zaigrano.. že uno ko kamera neki j**e takoj ko ona notr pride je vse zmontirano :P pa fak, da ti nekdo sred noči ustav pa te skos v faco snema.. jst sploh notr ne bi šou :P

lp
Slika

Fanatik16V
Nov uporabnik

Kraj: 3D

Napisal/-a Fanatik16V To sep 05, 2006 2:03 pm

:shock: sam zih je fake :)

tešo
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a tešo To sep 05, 2006 2:51 pm

ne verjamem v duhove, zato pravim da je fake
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To sep 05, 2006 3:29 pm

P***sda sm se usrou k sm meu naglas zvočnike .K en pofu****n Blair Witch Projekt mrš :evil:

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To sep 05, 2006 3:52 pm

Gledam mau po ostalih ofrumuih glede posnetka pa sm naletu na to prijaco eng auporabnika smeha:
A real ghost wouldn't have had to open the door to get in- obviously fake.

tešo
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a tešo To sep 05, 2006 4:46 pm

Polooo je napisal/-a:Gledam mau po ostalih ofrumuih glede posnetka pa sm naletu na to prijaco eng auporabnika smeha:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 To sep 05, 2006 4:59 pm

tešo je napisal/-a:
Polooo je napisal/-a:Gledam mau po ostalih ofrumuih glede posnetka pa sm naletu na to prijaco eng auporabnika smeha:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LoL ta je huda sam je pa zanimivo :)

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar To sep 05, 2006 5:17 pm

:shock: :shock: :shock:
Duhovi štopajo :lol:
BMW E46

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To sep 05, 2006 9:22 pm

In nm so v otroških dneh kazal risanko Casper( prijazni duhec :) ) in zdj vidš kwa se zgodi, če duhu ustavš 8)

Prasec.

Napisal/-a Prasec. Sr sep 06, 2006 6:31 pm

Ja to je en bl znanih duhovnih zgodbic(filmček) kateremu je folk nasedal.Je bil pa to eden izmed uspešnejših portugalskih projektov.Je pa dobr fejk morm priznt.Napake so v filmčku sam ne bom povedu kje pa kaj.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Sr sep 06, 2006 6:57 pm

Mobilni telefon se kar naenkrat pojavi, ko ga prej ni blo ;)
Ena od napak

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr sep 06, 2006 7:15 pm

En izmed dogodkov, ki se mi je zgodil pred parimi leti.

Se vozim z avtom od krškega proti novem mestu(takrat še ni bilo avtoceste) in na enem nevarnem delu ceste stoji štopar. Jaz mu ustavim in tip se brez besed usede v avto. V avtu takrat rata ledeno mrzlo. Se peljeva kak kilometer on pa še vedno tiho.
In jst ga ogovorim, pač kako grejo stvari in podobno. Tip samo nekaj zamomlja, potem pa me vpraša - ali me res vidiš? Jst nazaj pač odgovorim, sej sem ti ustavil, se ne spomniš?
Takrat pa iz nasprotne strani prinori avto polovico na moj pas in jst sem se mu komaj izognil. Takrat se pa obrnem do sovoznika in je tam prazen sedež. Ni bilo nobenga več v avtu. Tut mrzlo ni bilo več.
Naslednji dan sem bral, da se je točno v tistem ovinku, kjer sem tega tipa pobral ubil motorist. Na sliki je bil ko je ležal na cesti enako oblečen kot takrat ko sem ga jaz pobral.

Problem je v tem da sem bil takrat zelo zelo zaspan in si to razlagam po svoje - bil sem zmatran in sem zaspal in sanjal, pa ko je nasproti prišel avto, me je zbudil, tako da sem se mu komaj umaknil.
U bistvu pa ne vem kdo ali kaj me je zbudilo - nasproti vozeči avto ali ta motorist, z vprašanjem ALI ME VIDIŠ? - lahko je bilo to opozorilo moje podzavesti ali pa kaj drugega, da naj odprem oči in vidim avto, ki mi je norel nasproti.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Sr sep 06, 2006 8:53 pm

hmmm ja no nč nam reku...

vse je možno.... :roll:

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Sr sep 06, 2006 9:06 pm

Tale tema se naj zaklene k psihirate :x Najprej un video zdj pa še tle ene zgodbice, ful bom spet dobr spau :roll:

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr sep 06, 2006 9:11 pm

A ti še jst eno čudno stvar povem. V Preboldu lani oktobra. En Rover - avto v ribniku, samo streha je ven gledala, avto zaklenjen. Potem pa še ob pol polnoči začne kar od nekje motorka ropotat, k da bi nekdo drevo podiral. A tam je samo ena hiša s starejšo gospo, ki že ima narejena drva. Pa cel dan smo bli tam in čez dan ni noben ropotal z motorko.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr sep 06, 2006 9:14 pm

Zgleda fake, ampak vseeno me je frka stisnila. Malce se ukvarjam z bioenergijo tko da... obstaja svašta na tem svetu sam večine ne dojamemo. ;)
Ajt še moj skeri stori. Dolgo časa nazaj sem bil s starši na Pagu v nekem apartmaju na drugem nadstropju. Med spanjem sem se odenkrat začel počutiti izredno slabo ter tesnobno in v tistem momentu je kovinska namizna lučka počila kot da bi jo nekdo vsekal, a se ni nič premaknila ali kaj podobnega - le zvok je bil takšen. Ves usran sem odprl oči in pogledal proti balkonu, kjer se je že odzunaj danilo in videl da nekaj bulji vame, pes od gospodarja spodaj pa je lajal kot nor(v dveh tednih bivanja ni zalajal niti enklrat). Pogled sem komaj odlimal stran proti vratom in spizdil koliko so me noge nesle. Zdej rekel bi da je nekdo splezal ampak enostavno je bil balkon previsok in preveč nedostopen, pa čeprav sem imel popolnoma odprte oči nisem mogel na 3 metre različno videti kdo ali kaj je ta figura . V glavnem takrat sem se usral kot še nikoli prej.
Zadnjič spremenil INFINITI, dne Sr sep 06, 2006 9:24 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Sr sep 06, 2006 9:23 pm

:pray:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če sep 07, 2006 6:38 am

INFINITI je napisal/-a:Zgleda fake, ampak vseeno me je frka stisnila. Malce se ukvarjam z bioenergijo tko da... obstaja svašta na tem svetu sam večine ne dojamemo. ;)
Ajt še moj skeri stori. Dolgo časa nazaj sem bil s starši na Pagu v nekem apartmaju na drugem nadstropju. Med spanjem sem se odenkrat začel počutiti izredno slabo ter tesnobno in v tistem momentu je kovinska namizna lučka počila kot da bi jo nekdo vsekal, a se ni nič premaknila ali kaj podobnega - le zvok je bil takšen. Ves usran sem odprl oči in pogledal proti balkonu, kjer se je že odzunaj danilo in videl da nekaj bulji vame, pes od gospodarja spodaj pa je lajal kot nor(v dveh tednih bivanja ni zalajal niti enklrat). Pogled sem komaj odlimal stran proti vratom in spizdil koliko so me noge nesle. Zdej rekel bi da je nekdo splezal ampak enostavno je bil balkon previsok in preveč nedostopen, pa čeprav sem imel popolnoma odprte oči nisem mogel na 3 metre različno videti kdo ali kaj je ta figura . V glavnem takrat sem se usral kot še nikoli prej.

Čudno - najbolj dovzetni smo za te stvari enih pa do treh ponoči, ko je telo sproščeno in tudi možgani počivajo. Takrat lahko tudi padeš v REM spanje - takrat lahko sanjaš vse mogoče in takrat se take stvari dogajajo.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov