INFINITI je napisal/-a:Zgleda fake, ampak vseeno me je frka stisnila. Malce se ukvarjam z bioenergijo tko da... obstaja svašta na tem svetu sam večine ne dojamemo.
Ajt še moj skeri stori. Dolgo časa nazaj sem bil s starši na Pagu v nekem apartmaju na drugem nadstropju. Med spanjem sem se odenkrat začel počutiti izredno slabo ter tesnobno in v tistem momentu je kovinska namizna lučka počila kot da bi jo nekdo vsekal, a se ni nič premaknila ali kaj podobnega - le zvok je bil takšen. Ves usran sem odprl oči in pogledal proti balkonu, kjer se je že odzunaj danilo in videl da nekaj bulji vame, pes od gospodarja spodaj pa je lajal kot nor(v dveh tednih bivanja ni zalajal niti enklrat). Pogled sem komaj odlimal stran proti vratom in spizdil koliko so me noge nesle. Zdej rekel bi da je nekdo splezal ampak enostavno je bil balkon previsok in preveč nedostopen, pa čeprav sem imel popolnoma odprte oči nisem mogel na 3 metre različno videti kdo ali kaj je ta figura . V glavnem takrat sem se usral kot še nikoli prej.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov