uuuuu to bi pa blo za mene ija...pa še sharky-a ma ..... pa to je taprava zadeva za meetinge,maš kam pir za odložit,je ko šank toti spojlerček... mater se mi dopade...pa še funkcijonalna je.... samo falus ko ni civic z 1.4 motorjem.... fak no ej...to ma ziher 7.5l že porabe
kje je kakšen hondaš da mi malo obrazloži kako je zaj s temi hondami,jih res lahko kuj v blokado tišiš kak jo vžgeš,ker foter je reko da zjutraj ko bi šel od doma bi malo na blokado stopo da bi ga zbudil,ker mu budilka malo nagaja...
Prosim vas za čimbolj strokovna mnenja na znamko TOYOTA ter HONDA.... pa če bi že kupil hondo,koliko te morajo imeti kilometrov,da so vredu ainfarane,ker nekateri trdijo da jih res vredu ainfaraš ko majo 300 000 km....zaj pa nena vem več...
EDIT: toyoto pa iščem obvezno s nepotrjeno servisno knjigo! saj ti motorji so neuničljivi,in ne želim da jih kateri pokvari s tem da jim zamenja olje ali pa menja kakšen filter!Torej če kdo ve za kakšno toyoto ki je brez servisne knjige so linki dobrodošli, ..... ZA HONDO PA ITAK SE VE....MORA BIT VSAJ 1x ŽE NA STREHI DA VEM DA JE OPRAVILA A TEST.
Hvala za odgovore pa vašo prijaznost,Lp